site stats

sâmbătă, 7 martie 2009

ASALTUL IDIOTILOR

Dupa ce deunazi am postat pe blog un citat din Biblie si aud ieri o stire halucinanta: incestul nu mai este condamnat penal in noul cod aflat in lucru... Se arunca praf in ochi si suntem informati ca aceasta este legea europeana! Ca si cum poporul roman nu ar fi suficient de distrus genetic i se mai taie din craca de sub picioare...

Modelul asta de lege suna mai multa a lege tiganeasca decat a lege crestina, o lege a Sodomei si Gomorei. Ea nu poate fi decat rodul unor minti bolnave care tanjesc patologic... Ei stiu pedeapsa lui Dumnezeu, stiu si pedeapsa legilor pamantene... Cum de Dumnezeu nu le pasa, macar de furia si legea omului sa scape...

Acum, ori sunt idioti cu totii, ori, majoritatea politicienilor din Romania si Europa, sunt niste perversi.. Nici legile naturii nu accepta asa ceva, iar ei vor sa legifereze... Au innebunit cu totii! Ce minte normala isi poate inchipui ca intre tata si fiica, mama si fiu pot exista relatii sexuale liber consimtite?!! Cine poate sa mai si afirme ca, daca exista asemenea cazuri, cei care fac astfel de lucruri sunt in deplinatatea facultatilor mintale?!! Unde isi are izvorul aceasta lege?!!

Si apoi cum ramane cu crestinismul, crestinatatea Europei si cu Dumnezeu? De unde acest atac la cele mai adanci concepte crestine? Iar noi ca opinie publica dormim? Ii lasam sa legifereze asa ceva? Am decedat si nu putem vorbi? Nu ne mai revolta CHIAR NIMIC?!!

Lasam asaltul idiotilor sa ne apese vietile si mai tare? Ne este frica de oameni si de Dumnezeu nu?!! Pana unde putem merge?!! PANA CAND?!!

4 comentarii:

  1. am zis ca tragem la asia, mi-au zis ca sint inapoiat
    am zis ca romania va deveni tzigania, am fost facut rasist
    am zis ca hotii conduc tara, am fost acuzat de rea vointa
    am zis ca sintem pe punctul; de-a ne pierde identitatea rasiala, au zis ca sint nazist
    am zis ca ne molipsim de comportamentul ciorilor, m-au facut visator
    nu, nu cred ca am sa mai zic...
    fiecare are ce merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Legea e o tampenie.. Dar, e tendentios sa spui ceva legat de "crestinatatea europei"

    Zeii vechi (tradiţia reală a Europei) aşteaptă nerăbdători de secole, după ce o sectă asiatică a deşertului le-a distrus templele, le-a omorât preoţii şi a aruncat civilizaţia în râpe întunecoase cum se doreşte să se facă şi acum in Romania.

    Eu ca ateu nu-i venerez, dar dacă e să fii consecvent, atunci fi consecvent şi dă cezarului ce-i al cezarului.

    Imnul ţării noastre conţine referiri la Daci şi Romani şi mulţi români se mândresc cu originea lor latină. Ce religie aveau respectivii? Erau cumva creştini? Nicidecum!

    Toată civilizaţiile antice mari: Egipt, Greia, Roma, etc. au fost construite sub semnul păgânismului.
    Toate ţările civilizate moderne au fost construite sub semnul secularismului şi al iluminismului ateist.
    Creştinii au scris rugăciuni şi au ridicat biserici. Plus o cruciada ici, o inchizitie dincolo..

    Repet, e o imbecilitate legea, dar se "asorteaza" cu aia care prevede reducerea bugetelor educatiei si cercetarii in favoarea ridicarii de biserici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai in gluma mai in serios... as spune ca incestul mai degraba e placut de catre zeitatea desertului, asa cum stim inca de la Lot, care a zamislit fiicelor sale prunci si din ele a iesit un neam intreg, spre desfatarea Domnului! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm... Un ateu... Va trece si asta... Sper... Pentru tine...

    De trecut va trece sigur, caci nu avem tinerete vesnica... Numai sa nu fie prea tarziu.

    Europa a fost crestinata acum 1500 de ani. credinta in Dumnezeu are logica si este sustinuta de descoperiri arheologice si stiintifice care confirma cele scrise in Biblie...

    Lot nu a avut nici o vina pentru lipsa de intelepciune a fiicelor sale care au pus totul la cale... Ai auzit tu totusi ceva numai ca trebuia sa studiezi cu de-a maruntul...

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: