site stats

miercuri, 28 octombrie 2009

Minciuna electorala si scenariul posibil...

Cand credeam ca nimic nu ma mai poate uimi, mai primesc una. In cap. Cu dedicatie. Pe Nica asta nu l-as asculta... Pentru ca e de la PSD. De aia. Si astia pentru as atinge scopul sunt capabili de crima. Amintiti-va 1989 si mineriadele... Plange crocodilul Nica.

Cica Basescu e avid de putere a pus haita pe el si pe ai lui. Acu da o informatie cum ca Basescu o va pune pe blonda lui favorita prim-ministru... Da` de unde o are? Cine il informeaza? De ce ne insulta inteligenta mereu cu asemenea gogonele demne de o discutie la grupa mare in gradinita de cartier?!!

Ne crede prosti. Pe toti. Nu ma mir. Are sustinerea si increderea oamenilor prosti, care, ne place sau nu, exista in Romania si nu-s putini. Si mai denota ceva treaba asta: disperare! Chiar nu se poate lupta nimeni cu Basescu? Adica ei sunt slabi de inger si eu sa ii votez pe ei? Sau numai asa stiu ei sa faca o campanie? Murdarind cu gura plina de bale peste tot? Concluzie: Nica este penibil...

Posibil ca Base` sa faca o miscare din aceasta. Nici asta nu ma mira. Din aceleasi motive enumerate mai sus. Ei se bat intre ei. Sa se bata. Macar de ne-am scapa pe calea asta de vreunul. Pe veci.... Eu ma duc la vot. Speranta moare ultima. Nu vreau sa las prostii sa aleaga pentru mine. Asta ar insemna sa fiu mai prost ca ei... Deci, ma duc la vot. Dar sigur nu-i votez pe acestia. Iar daca cel pe care il votez nu-si face treaba, se gasesc furci, coase, topoare... Ca in vremea lui Horea, Closca si Crisan. Din bun simt i-am rabdat pana acum. Pe toti. 20 de ani. Destul nu credeti? Rabdarea s-a terminat. Ce mai avem de pierdut? A cazut el Ceausescu... Astia de ce nu ar putea?!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: