site stats

duminică, 29 noiembrie 2009

"Berbantul" de Romania

La aproape 20 de ani de la revolutia anticomunista, in care romani tineri si batrani deopotriva au murit pentru o viata mai buna, tiganii s-au transformat in RROMI, leii in RONI si toate astea in timpul guvernarii unui partid care azi se numeste PSD si intr-o tara care se numeste Romania. Nu vi se pare ciudat? Oare are vreo legatura cu trasaturile etniei, pe care le regasim pana la nivel guvernamental, sau o fi vreo coincidenta?

Si exista oare vreo legatura intre ceea ce vedem acum cu ochii nostrii si faptul ca Ceausescu selecta copii din orfelinate, unde stim ca multi tigani isi lasau copii, pentru fosta urata si temuta Securitate... Securitate care se antrena pentru a induce in eroare si a tine sub talpa un popor intreg... Securitate care se afla in mare majoritate in randurile PSD... O fi si asta o coincidenta?

Tiganii au luat prin diverse metode centrele marilor orase si nimeni nu-i intreaba ce si cum nici macar de ochii lumii... Cand baroneasa Emma Nicholson le-a atras atentia ca nu respecta drepturile copilului, atunci cand isi casatoresc puradeii de tineri, tiganii i-au retezat-o cu tupeu: ei au legile lor. Si asa a ramas... Guvernantii PSD taceau chitic. In schimb cand ciobanul roman spunea ca branza lui este preparata traditional, cand taranul spunea ca vrea sa faca tuica asa cum o facea din mosi stramosi sau ca vrea sa-si taie porcul de Craciun i s-a spus: "asta e legea"... Si ghiciti cine ne guverna atunci... O fi si asta o coincidenta...

Romania suferea o scadere demografica, fapt fara precedent, si, in timp ce tiganii rasareau ca ciupercile dupa ploaie si deveau din ce in ce mai agresivi, guvernantii PSD taiau din bugetul de sanatate si invatamant ca sa poata aloca fonduri pentru a le directiona spre buzunarele lor... Iar copiii nostri au inceput sa fie tot mai putini, mai putin sanatosi, mai incapabil sa analizeze situatii si deci o prada mai usoara... Oare acestea sunt tot coincidente?

Cand un mare demnitar PSD, i-a fost nas la nunta unei fetei de bulibasa, care-si spunea rege sau imparat, oare ce alte indatoriri avea fata de familia tiganeasca? Tot o coincidenta...

Mai oameni buni, treziti-va, ca deja suntem cu latul de gat si se strange!!! Unde sunt oltenii lui Vladimirescu, moldovenii lui Stefan cel Mare sau ardelenii lui Avram Iancu? Vi s-a facut frica? V-au amortit simturile? Cine zice ca trebuie sa ne predam, sa murim in liniste, sa lasam femeile si viitorul copiilor nostri satrei tiganesti, instalate chiar si in PSD? Cine?!!

Suntem barbati sau ficusi? Sau purtam ilegal podoabele barbatiei intre picioare, asa cum mi-a dat de inteles un baietas "vesel" (nu gay), care crede ca a fi barbat inseamna a merge "cu gagicile la munte"... Cu astfel de "berbanti" inteleg acum de ce gras si chel cum sunt am priza la sexul feminin... Surogatele astea care cred ca sunt barbati doar pentru ca au penis si "brand" imi fac viata usoara... De fapt acesta este un mod de a fugi de responsabilitate: "Nu stiu eu eram plecat cu femeile. Ei au facut-o!" Uraaaa... Suntem tari... Ca facem sex si altii nu stiu sa faca!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: