site stats

luni, 9 noiembrie 2009

Dictatura prostilor sau democratie?

















Gripa porcina tinde deja sa devina un subiect expirat. Concluziile de mai jos sunt personale.


Si eu cred ca:

1. Virusul AH1N1 a fost obtinut in laborator. Cu intentia de a fi raspandit. In scopuri comerciale. In virtutea principiului cibernetic: creem un virus sufiecient de amenintator pentru computeru` de acasa ca sa vindem antivirusul. Asa se explica si viteza cu care a aparut vaccinul direct in farmacii in toata lumea. Numai la cata logistica incape, daca stau si gandesc, mi se zbarleste parul...

2. Stratagema nu a reusit. Au incercat ei sa combine virusul gripal care a cauzat infioratoarea epidemie din 1918 cu gripa aviara si cu alte 2 tulpini. Au reusit. Numai ca produsul pe care l-au obtinut este mult sub asteptari. Nu e suficient de "killer". Tot gripa traditionala e mai tare. Stocurile de vaccin trebuiesc totusi vandute, altfel soarecilor de laborator care au conceput AH1N1 le va sta capul unde le stau si picioarele.

3. Nimeni nu va da socoteala pentru tentativa de genocid. Pur si simplu deoarece, fiindca, pentru ca, de aia. Pentru ca e atat de odioasa ideea in sine, si atat de SF, incat pare de neconceput ca cineva sa creeze un virus pentru a ucide in laboratoare medicale. Reamintesc pe aceasta cale ca umanitatea a produs si un oarecare Josef Mengele, medic de profesie. La Auschwitz. Un sanatoriu din Polonia ocupata de nazisti.

4. Se va mai incerca acest lucru. Pentru toate motivele de la punctele unu, doi si trei. Dar mai ales pentru ca stam si asteptam ca vitele la taiere.

Epilog: Nu e prost cel care vinde, ci acela care cumpara. Orice. Cu oricat. Cei care fac acest lucru isi merita soarta. Dar cu noi, ceilalti cum ramane? De ce sa fim sacrificati in virtutea clauzei: "prosti da multi"? Se imbolnaveste democratia? Sau se transforma in dictatura prostilor? Apropos... Nu cred ca lumea se va opri in loc in 2012!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: