site stats

joi, 26 noiembrie 2009

Semne de rau augur

Cum se apropie PSD de putere incepe să curgă mizeria. Gârla. Oamenii se ceartă intre ei. Violent. Apare neîncrederea... Mai ales neîncrederea. Nimeni nu mai ştie ce să creadă. Ceaţa e densă. Toata lumea este suspec pentru toată lumea. Morţii din decembrie 1989 s-au sinucis, iar minerii au venit la Bucuresti in 1990 doar pentru ca să sădeasca flori.

Au trecut 20 de ani. Atunci eram tânăr si credeam cu naivitate că ceea ce a fost rău s-a sfârşit. Amarnic m-am putut inşela... Sunt trecut de jumătatea vieţii acum (după statistici). Dar nimic nu s-a schimbat. Adica s-a schimbat. Dar in ceva hidos de urât si de rău.

Proştii sunt mai mulţi si mai proşti. Nesimţirea si ţigania colcăie pe stradă ca şi virusul pandemic AH1N1. Nu mai poţi merge drept pe stradă. Trebuie să stai in fata egourilor unora. Chiar dacă sunt curve sau pesti. Ce dacă pozează in domni?

Bogatii nostrii trăiesc cam ca si clasa medie in America. Totul este spoială. Si acum, ca cireasă pe tortul mizeriei, il văd din nou pe Iliescu. Omul ăsta nu mai moare? A ordonat moartea lui Ceausescu. Apoi reprimarea demonstrantilor din P-ta Universitatii. Bucurestiul inca tace. Linistea dinaintea furtunii.

Să votezi PSD dacă nu esti de-l lor este semn de protie. Imensă. Acum toti isi dau seama ca au ales gresit. Pana şi marinerul. A crezut că il va bate usor pe Geoană. De aceea l-a lăsat sa intre in turul doi. Am avertizat mereu ca cel mai mare pericol este PSD. Cea mai hidoasa hidosenie este PSD. Cei care l-au alcătuit au făcut-o cu un singur scop. Si acela nu este bunăstarea noastra generala.
S-a inselat marinerul. La fel se inseala si Crin...

Acesti oameni l-au executat pe Ceausescu cu tot cu loiala sa securitate. Stiu ce fac. Lucreaza perfid. Si fără scrupule. Iliescu a stat si a mâncat la masa lui Ceausescu. Apoi a ordonat lichidarea lui. Fără mila. L-a ajutat tatăl lui Mircea Geoana. Ioan Geoană. Un amarât ca si ceilalti desigur. General comunist. Supranumit si "omul fara chip". Aceştia sunt oamenii care au format PSD.

Faza cu palma şi copilul este doar un mic semn. Iliescu ţine acum un discurs sforaitor pe antena 3, 2, 1, realitatea, etc., despre cum trebuie sa se poarte un presedinte. A uitat ca expresia "Măi animalule" incă ii mai stă lipita in frunte. Demagogie. Tupeu. Nesimţirea nesimtirilor văruită perfid cu blândetea vorbei. Dar nesimţire din cea mai pură.

Asta i se pregăteşte oricui se opune celor din PSD. Mizeria a ajuns atat de jos. Culmea, tot cei din PSD vorbesc despre cât de josnic este... Băsescu. Un alt semn care ne asigură cât de bine va fi... Nu au nici o treaba in a-l arăta cu degetul pe marinar care le-a dat lor declaraţii la intoarcerea din voiajele de pe mare, fiindcă asa era legea. Deşi ei au fost legea atunci. Un semn bun nu-i asa?

Nu esti in siguranţă nici daca esti aliat PSD, darămite inamic. Exemplu: Petre Roman. L-au dat jos. Cu minerii. După care tot minerii au plantat flori. Ăsta era scopul principal. Apoi l-au indepartat pe Roman cu totul. Din politică. Era prea charismatic. Acum e rândul lui Băsescu sa fie sacrificat. Fiindcă le-a tras-o. Si nu a impărtit nimic cu ei. Eu ma bucur că le-a tras-o. Si mă bucur cât le-o va mai trage! Face ceea ce eu nu pot să fac. Imi place să il văd cu spume la gură pe Iliescu si compania PSD. Mama lor stie de criminali...

Toată tara asta e un mare rahat. Si pute ca dracu`... Inotăm in el, başca ne şi place. Suntem toţi proşti grămadă... Sugem ca pe o acadea orice ni se vara in gura pentru un blid de linte în plus. Chiar dacă blidul acela ni se cuvine de drept. Suntem niste papagali bipezi, umflându-ne in pene cand simţim ca papagalul de lângă e mai slab si ascunzându-ne în tufe dacă vine unu` mai tare in cioc... Credem orice ni se serveste, şi judecam in funcţie de "cine oferă mai mult"...

Am trecut de jumătatea vietii... Si sunt frustrat... Am dreptul. Din tinereţea mea, adică de 20 de ani, nimic nu s-a schimbat. Tot acelaşi rahat. Doar că e mai mare grămada. Si pentru asta noi suntem de vină. Pentru ca suntem proşti. Toţi. Proştii lui Brucan. Şi Brucan a fost un mare optimist. Un alt semn si ăsta... În plus suntem si ţărani. Numai gradul de prostie si ţărănie diferă de la un om la altul, de la un oras la altul, de la o zonă la alta... Suntem un neam de tot rahatul. Si dacă e asa ce mai conteza?
VIVAT PSD! VIVAT GEOANĂ! DOAR E TOT UN RAHAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: