site stats

duminică, 13 decembrie 2009

ASASINII PRINTRE NOI










Majoritatea celor care au murit in decembrie 1989 au murit DUPA data de 22 decembrie, mai exact dupa ce Ion Iliescu, a aparut la televizor. Planurile subteranului capitalei au fost puse la dispozitia oamenilor lui Iliescu de catre generalul Ioan Geoana. Tatal lui Mircea. Mircea Geoana.


Procesul lui Ceausescu. Daca te uiti in cadru vei vedea oameni apropiati lui Ion Iliescu: Gelu Voican- Voiculescu, Virgil Magureanu... Un proces nelegitim, o executie nelegitima, ordonata de un auto-proclamat guvern condus de un auto-proclamat conducator Ion Iliescu. Ei nu au fost alesi de nimeni. Vroiau doar sa astupe gura celor mai incomozi martori.

Stiti care au fost capetele de acuzare la moarte impotriva lui Ceausescu in afara de genocid? Vi le enumar acum asa cum au fost prezentate atunci la TVR:

1. Genocid. Peste 60.000 de morti.

2. Subminarea puterii de stat prin organizarea de actiuni armate impotriva poporului si a puterii de stat.

3. Infractiunea de distrugere a bunurilor obstesti

4. Subminarea economiei nationale.

5. Incercarea de fugi din tara, pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuse la banci straine.

Pentru aceste capete de acuzare au fost condamnati Nicolae si Elena Ceausescu la moarte. PSD, atunci ca si acum, avea aceeasi tactica... Hotul striga "hotii!"...

Nu este ironic? Imi pare rau acum ca a fost abolita pedeapsa cu moartea. Pentru ca uitandu-ma la capetele de acuzare de mai sus realizez ironia... Si faptul ca am mai avea cateva executii de facut.


Prima ar fi cea a lui Ion Iliescu. Acesta se face vinovat de toate capetele de acuzare de mai sus. Mineriadele inseamna subminrea puterii de stat si a poporului.
Morti au existat incepand cu Ceausestii si terminand cu mineriadele.

Subminarea economiei s-a facut sistematic incepand cu instaurarea regimului Iliescu in 1990.
Furtul de proprietate obsteasca in valoare de mult mai multe miliarde de dolari, mascat sub lozinca: " Noi nu ne vindem tara, noi o dam gratis daca ne pica si noua ceva" a devenit politica de stat sub aripa protectoare a lui Ion Iliescu.

Iliescu a dat ordinele. Adevarat. Dar cineva le-a executat. Aceia se afla si astazi, vizibili printre noi. Sunt inregimentati in PSD. Toti. Pozeaza in oameni politici sau de afaceri. Aceasta a fost rasplata pentru ca au dat ascultare lui Iliescu.

De fapt de aceea au facut toate acestea: pentru recompensa. Acelasi principiu pe care, inca si azi, functioneaza structurile PSD. Pe ei inca nu i-a ajuns propria dreptate, cea pe care au oferit-o fara sa clipeasca lui Ceausescu: glontul.

As mai adauga un capat de acuzare: falsificarea istoriei, premeditat si sistematic. Iata doar o frantura din multele dovezi aici.

Dar am o presimtire... Le-a venit randul...

2 comentarii:

  1. ilici nu va plati niciodata pt "contributia" lui la revolutie...poate tanti cu coasa ne va aduce ceva alinare cand il va vizita la ceas de noapte...dar parca intarzie nespus de mult...

    te astept la mine pe blog unde Jioana, dupa o presedentie de doar 24 de ore, a ajuns deja subiect de bancuri si poante...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu unul sper ca Doamna cu coasa sa nu il ia pe Iliescu inainte de plati public ceea ce a facut. Este un lucru necesar pentru indreptarea adevarului istoric.

    In cartile de istorie au fost abil strcurate minciuni. Acestea trebuiesc demontate, pentru ca tinerii sa inteleaga ca Iliescu si gashca PSD sunt doar o adunatura de criminali ordinari pusi pe capatuiala si jaf.

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: