site stats

joi, 3 decembrie 2009

Campania Bunului Simt al Interesului (preluare)


Crinut, acest Preput al acestui sfarsit de an, a behait din nou, la ordinul Partidului. A afirmat sus si tare ca
“susţinători fanatici spre demenţi ai domnului Băsescu“ au cauzat fluieraturile adresate preaiubitului sau Gionel. Nu va suna cunoscut, asa, ca un citat dintr-un anume autor de demagogii staliniste si replici de lemn? Mai Crinut, esti cumva la scolarizare si te-a pus Bunicuta la lucrare de control? Cum se numeste Lucrarea, nu cumva "Metode de impilare a reactionarilor dupa model mineresco-comunisto-Iliescian"?

*** Domnule Antonescu! Cu toate ca imi vine greu sa folosesc aceasta formulare legata de persoana dvs., voi continua pe acest ton. Desi poate o formulare mai corecta ar fi "Mai, Ciocardel Aantonesei!", dar ma abtin oarecum. Whatever! Sa iti fie rusine! E momentul in care ar fi bine sa afli ce inseamna cuvintul RUSINE, chiar daca nu e in manualul de materialism-stiintific, si nici in mica carte rosie de partid! Tu si mizeria de PNL ati facut exact o recidiva a ceea ce ati facut la inceputul anilor '90. Ati mintit o tara, mizind pe bunul simt al oamenilor, si, ulterior, v-ati vindut, murdarind sufletul oamenilor care v-au votat cu mizeria voastra personala. Eu am avut carnet de membru PNL in '90, cind tu sugeai la carnetul de membru PCR. Pe care l-am ars, blestemindu-l pe Radu Campeanu! Nu are sens sa va sugerez sa va retrageti. Si eu si voi stim ca nu o veti face. Scopul a fost sa ajungeti si voi la ciolan, nu sa ajutati tara. Personal, am realizat asta dupa primele declamatii cu voce sparta emise de tine. Erai un nimeni. Vorbeai ca un nimeni despre lucruri importante. Totul era o vrajeala de suprafata, nici macar cit o pata de ulei pe suprafata apei, ca grosime. NU exista prezumtia de buna intentie la voi. Tot discursul electoral PNL s-a bazat pe simplul fapt ca rRomanul e mult prea prost pentru a pune macar intrebari de bun simt. Ati vorbit ca niste popi betivi care vor sa se termine mai repede slujba sa poata merge si la curve. Considerind toate acestea, va rugam frumos, ca timisoreni: NU ne mai implicati in vreo vorba de-a dumneavostra. Uitati unde e locat orasul nostru pe harta. Evitati, in eterna dumneavostra autolingere in anus, sa mai rostiti cuvinte ca "Decembrie '89", "Revolutie", "Timisoara", "Banateni", "Timisoreni", "Romania", "Popor", "Oameni", "Bun Simt", "Onoare", "Datorie" sau mai ales "Integritate". Si va rugam, sincer de tot, sa nu uitati parerea timisorenilor despre oameni ca dumneavostra! Si nu uitati, in procesul de autolingere anala, o limba de lemn te poate rani! Mai ales daca e neslefuita, bruta, viguroasa si muncitoreasca! A propos: Mamica dumneavoastra mai intreaba de noi? Tot la fel de des, pina si in somn?
*** Intr-un cuvint: DOMNILOR POLITICIENI SI ALTI CACANARI DE STINGA! LASATI TIMISOARA IN PACE! Niciodata, dar absolut niciodata neamul vostru de fanarioti bolsevici nu va fi primit bine la noi! Sub nici un pretext. Contra nicicarui favor. Mai bine ne omorim pensionarii care va aduleaza, chit ca sint insignifiant de putini, dar asa ar disparea ideea ca TOTUSI e cineva care va iubeste pe Fasia de Vest.
*** Domnule Geoana. Iliescu. Antonescu. Popescu-Tariceanu. Nastase. Patriciu. Vantu. Voiculescu. Hrebenciuc. Gusa. Mitrea. Videanu. Boc. Berceanu. Si multi-multi alti onanisti de gen prezenti in politica rRomana de azi! Sinteti o pata pe obrazul acestei tari! Urita, maro, cu miros de fecale, si care devine deja mult prea mare! Va urez o "stingere a luminii" grabnica! Sau o Poarta Alba pe viata! SA VA FIE RUSINE!
*** Domnilot votanti ai Partidului Rosu! Va sugeram sa va folositi un pic unicul neuron inainte de vot, in loc sa asteptati in liniste, incolonati, atit de dorita palitura cu marele Penis Politic Rosu peste ochi, oricite orgasme va provoaca asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: