site stats

vineri, 4 decembrie 2009

ALEA IACTA EST


















Acum cateva zile ma enervam.

Cand ii vedeam pe latrasii de la Antena 3.
Si citeam ce scriau postacii PSD.
De aseara in schimb ma umfla rasul...
Cum incearca ei, nauciti de lovitura sa faca ceva.
Piuituri din ce in ce mai slabe.
Mai incearca marea cu degetul.
Pe Facebook au amutit.
Tot ce mai pot face in aceste doua zile este sa incerce sa distraga atentia.

Nu este cazul sa ne culcam pe o ureche.
Trebuie sa iesim ca sa votam.
Mai ales populatia din orase.
Pentru ca dezbaterea nu a fost transimsa la TVR.
In consecinta nu s-a receptionat si la Cucuietii din Deal.
Cred ca in aceasta perioada PSD a facut trei mari greseli:

1. Operatiunea "PALETA"
Agresivitatea violenta cu care au fost promovate imaginile cu Basescu lovind un copil, a avut efectul invers celui scontat. Dupa care a iesit la iveala si posibilitatea ca ele sa fi fost trucate.

2. Timisoara, 1 Decembrie 2009
O greseala strategica imensa. PSD a incercat sa dea senzatia ca exista suportul timisorenilor pentru a para acuzele fata de trecutul unor membrii marcanti ai PSD. Nu le-a iesit, iar incercarea de a repara daunele produse de manifestatia clar anti-PSD prin a-i face pe timisoreni scandalagii si fanatici pana la dementa a adus o brusca scadere de popularitate. Acesta a fost inceputul dezastrului pentru PSD si Geoana.

3. Geoana-SOV
Daca mi-ar fi spus cineva ca se va intampla ca un candidat la functia cea mai cea din Romania sa mearga la ordinele unui om de afaceri in miez de noapte, dupa care sa mai si recunoasca asta, l-as fi facut nebun. dar daca putea cineva sa gafeze in acest hal, acela era Geoana. Si a facut-o. A ingropat PSD pentru multi ani de acum incolo.


PNL

Realizeaza acum ceea ce prefiguram imediat dupa primul tur: Antonescu s-a lins pe bot de presedintie. PNL si-a pierdut electoratul. Antonescu a dovedit ca nu stie sa ia decizii strategice, si a lasat PNL pe acelasi loc trei asa cum l-a gasit. eroare extraordinara in gandirea strategica a lui Antonescu! Trebuia doar sa stea pe tusa si sa priveasca meciul din tribune. Implicarea (re)sentimentelor fata de Basescu insa l-a facut pe Antonescu sa arate ca un tip slab, ce se lasa manat de propriile sentimente in politica. Intai a ales raul cel mai rau. Dupa care gafeaza si duce revolutia bunului simt exact la ghena de gunoi, cand ii face pe timisoreni "fanatici spre dementa"...

PSD

Este intr-un mare impas. Necastigarea alegerilor inseamna pierderea pe inca cinci ani a accesului la ugerele vacii de muls care este Romania. Este de asteptat ca din aceste motive potentatii PSD slabiti financiar sa faca o revizuire a conducerii partidului. In ce masura ar reusi o astfel de actiune nu imi pot da seama acum.

"Baietii destepti" sunt nauci.
Dar nimic nu s-a terminat pana nu s-a terminat.
Trebuie sa avem o prezenta masiva la vot.
Mai ales cei de la oras.
PSD se bazeaza pe lipsa de informatie a celor de aseara.
Si pentru ca nu are ce pierde se va opinti din greu acum.
Atentie deci.
Pana la capat!
Si...
ORICE. NUMAI PSD NU!!!

2 comentarii:

  1. habar nu ai de politica. mai ales de pnl, si electoratul pnl. cate prostii d propaganda aici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai prietene daca sunt liberal din 1990, am stat trei ore la coada ca sa il votez pe Antonescu de la care am colectionat si un autograf, si timisorean vei avea o vedere mai completa asupra argumetatiei mele..

    PS: in principiu nu postez persoane ce nu isi dau numele..

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: