site stats

luni, 14 decembrie 2009

DE CE INSISTA PSD?

La prima vedere par ridicoli. Si totusi nu este asa. Ei au calculat totul. Merg pe principiul picaturii chinezesti: picaturile de apa nu erodeaza prin forta fiecarei picaturi ci prin continua lor cadere. Asa s-a ajuns ca, in mod rusinos, dupa ce i-a umilit pe bucuresteni in atatea randuri, PSD sa aibe un avantaj la Bucuresti. Dupa 20 de ani. Rusinos!

PSD stie cu siguranta ca a pierdut alegerile. Stia de la ora 16:00 in ziua votarii. De aceea au innebunit televiziunile lui Voiculescu si au incalcat legea. De aceea au trecut peste orice urma de bun-simt.

PSD stie ca macaneala continua, insirand orice, erodeaza imaginea. Dar PSD are de fapt un alt interes: accesul la putere care aduce banu`. La fiecare cinci ani PSD a avut acces la vistieria statului. De aceea era mai puternic decat oricare alt partid. Acum este in pericol sa dispara. Ca bani de unde? Nu va scoate nimeni bani din averea personala ca sa salveze un partid muribund. Baietii se vor reorienta.

Basescu le-a taiat macaroana. De la inceput. Si daca PSD nu va avea acces la sistemul pe care l-a conceput in 1990 pentru a face bani, va intra in colaps. Pentru ca PSD nu stie sa supravietuiasca altfel. Vor continua sa dea din gura si sa ii puna bete in roate lui Basescu. Pentru aceasta absurda ambitie PSD vom plati noi.

PSD este pe moarte. Si trebuie sa moara. Doar aceasta este garantia ca sistemul pe care l-a creat in 1990 va muri si el. Toti cei care au aderat la sistemul creat de Iliescu si ciracii sai s-au dat acum in vileag. Sunt toti aceia care se afla in tabara PSD. De aceea si numai de aceea Antonescu a bagat PNL in umilitoarea si rusinoasa cardasie cu PNL. Un PNL care acum 20 de ani era umilit de PSD si amenintat ostentativ cu mitraliera lui Gelu Voican-Voiculescu la negocieri.

Traian Basescu nu are acum decat o singura solutie: sa faca ceea ce trebuie. Orice pas in alt sens ii va fi fatal. Si el stie asta. De aceea se zbate PSD. Stie ca moare.

Un comentariu:

  1. Postarea anonima este.pur intamplatoare.
    Aceasta picatura chinezeasca va fi oprita.
    Nu mai au timp pentru asa ceva.
    Se termina apa.
    Este in mainile noastre solutia de iesi din acest vis urat si de a inchide robinetul picaturii.
    Cred in poporul roman si lupt pentru adevar.

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: