site stats

marți, 15 decembrie 2009

FARA CRIN IN PNL











Tradatorul Crin Antonescu este prezentat acum drept salvatorul Romaniei de catre... pesedelachei... Numai ca noi i-am vazut adevarata fata. Pe timisoreni i-a facut fanatici pana la dementa. A devenit mai nesimtit decat cel pe care il infiera ca fiind modelul de mitocanie.
S-a aratat a fii doar un umil servitor al fostei nomenclaturi comuniste ce se ascunde astazi in spatele unor institutii democratice.

Nu prin alaturarea la cauza PSD se face Crin Antonescu vinovat ci prin continuitatea cu care sprijina cauza PSD, chiar si acum cand dinlauntrul partidului este canstrans sa renunte la aceasta alaturare paguboasa.


Crin Antonescu nu va fi niciodata presedinte, la fel cum Gheorghe Ciuhandu nu va mai fi niciodata primarul Timisoarei. Crin Antonescu este omul care a reusit sa ne fraiereasca pe multi. Si nu am de gand sa ii iert aceasta.
Crin Antonescu, mars afara din politica. Si sa nu lasi usa sa iti loveasca fundul cand pleci. Adica sa te grabesti sa iesi.

Suspecta este si sustinerea pe care i-o dau pesedistii. Deduc de aici ca a fost doar o"cartita" comunista, activata la timpul potrivit, dupa ce a fost infiltrat si lasat la "conservare".
Crin Antonescu este un om urat. Cineva i-a gasit o porecla din asemanarea cu papusa celebra dintr-un film horror: Chucky.

Crin Antonescu este un tradator. PNL are probabil multi oameni de acest gen, infiltrati inca din 1990. Inclusiv Dinu Patriciu, care a fractionat unitatea PNL la inceputul anilor 90. Suspecta aplecarea lor insistenta catre tabara PSD, in conditiile in care se stie cine se adaposteste la umbra PSD.


Crin Antonescu este un demagog si un mincinos. A stiut ca a fost fraudat de PSD la alegeri. Dar a ales sa taca. Si si-a batut astfel joc de munca si votul celor care au crezut in el. Crin Antonescu este un gunoi politic.

Crin Antonescu trebuie aruncat exact acolo unde ii este locul: la ghena de gunoi a istoriei. Pentru ca el a incercat sa confere legitimitate morala PSD. Multumesc lui Dumnezeu pentru ca nu a reusit!

4 comentarii:

  1. Cind am zis eu asta, aminteste-ti ce mi-ai spus...

    RăspundețiȘtergere
  2. Rudotel, Neuleptil, Diazepam..Nu mai dau retete compensate la farmacie? Masura urii nu poate veni decat de la un om urat fizic si moral, diform trupeste si sufleteste. Nu meriti nici macar sa asculti ceea ce spune un om integru precum domnul Antonescu.
    Mai acum cateva saptamani il proslaveai pe aici. Esti naiv, credul, bou, ori nebun?
    Crin Antonescu, chiar daca iese din politica, a creat un precedent de cinste, verticalitate si moralitate. Dar, fii fara grija, va fi multa vreme pe aici.
    Pe tine te va inghiti insa haznaua fara fund a uitarii. Ce face internetul din oameni fara personalitate... ii face sa se simta importanti.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: Tocmai pentru ca m-a fraierit il vreau la ghena de gunoi. Si asa va fi cu oricine care imi inseala asteptarile.

    Si ca precedent acelasi lucru s-a intamplat cu Iliescu in 90. Cred in prezumtia de nevinovatie. Asa e democratic. Dar daca nesimtirea se foloseste de bunul meu simt dau inapoi. tare. Ca sa simta!

    I-am dat sansa. Si-a batut joc de ea. Ce verticalitate ma boule? Ce moralitate idiotule? Sa mori tu in cacat ca asa e?

    Esti tampit sau nu vrei sa vezi ca se linge in PSD-ul si ca a terminat PNL-ul pe care l-a transformat intr-un partid mic? Si nu-l mai fa domn, fraier cu pene ce esti, ca nu merita. Am stat trei ore ca sa il votez. Si dupa aceea m-a facut "fanatic spre dementa".

    Precum vad ai nevoie de inca un neuron. Poate ca daca vei avea doi vei functiona mai bine. depinde cum ii legi... in serie sau in paralel...

    Sunt satul de sugaciosi ca tine pana peste cap. Da` iati-l frate si spala-te cu el pe cap. Numa sa ne vedem scapati. Si de tine. Si de el. Bou si vita-vercea ce sunteti. Amandoi!

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: