site stats

luni, 28 decembrie 2009

LIBERAL 4 EVER. DE ACEEA NU SI PROST.














M-am inscris in PNL in ianuarie sau februarie 1990. Inca mai pastrez in casa parintilor legitimatia de atunci. Numarul 83 pe judetul Timis. Vremuri deja tulburi...


Stim din capul locului ca Antonescu este sustinut din umbra de Patriciu, un vechi liberal. Numai ca Patriciu, are bube in cap. Mari. Inainte de toate pentru ca este suspectat de a fi intrat in PNL la indemnul unui om care se prea poate sa fi avut legaturi cu KGB-ul rusesc.

In al doilea rand in 1991 Patriciu, impreuna cu Tariceanu si alti cativa au produs o sciziune in PNL care aproape ca a omorat legatura cu partidul istoric. Ca rasplata, Patriciu a fost pus ministru in guvernul Roman alaturi de Basescu. Ciudat Patriciu asta nu-i asa?

In ceea ce il priveste pe Crin Antonescu nu am nici un dubiu. A incercat sa spele de sange oameni din PSD, si a sprijinit un om care este fiul unui general comunist: Ioan Geoana, supranumit si "omul fara chip". Nu este o coincidenta de nume.

Generalul Ioan Geona este tatal lui Mircea Geoana, si in 1989, in calitate de comandant al apararii civile a Bucurestiului a pus la dispozitia lui Ion Iliescu si a bandei sale de criminali planurile subteranului din bucuresti, planuri care au fost folosite la diversiunea cu "teroristii" incepand cu 22 decembrie 1989. Si pentru cei care nu stiu inca, cei mai multi oameni au fost rupti de gloante DUPA 22 decembrie. Apoape 70% din totalul de morti si raniti.

Acestor oameni ne-a alaturat Crin Antonescu. Pe mine m-a intors impotriva lui. 100%. Nu impotriva PNL. Este cazul sa cascam bine ochii. Liberalismul este cea mai buna solutie in mainile potrivite. Crin Antonescu sigur nu este unul dintre cei potriviti. Dimpotriva.

Alaturarea cu PNL cu PSD este ca un anus contra naturii. PSD este partidul care a pus bastoanele mineresti pe liberali in 1990 si care a negociat cu partidele politice avandu-l pe Gelu Voican-Voiculescu stand amenintator cu un AK47 agatat de gat. De aceea graba cu care Antonescu s-a aruncat in bratele PSD este cel putin bizara. De aceea Crin Antonescu este suspect si trebuie inlaturat. La fel ca si el inca multi altii.tii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: