site stats

luni, 14 decembrie 2009

OAMENII DIN SPATELE LUI GEOANA














Comunismul nu a murit. Deloc. Cel putin comunistii sunt bine mersi. Sub diverese acoperiri. Cea mai buna este acoperirea PSD. Dupa 20 de ani realizez cat de maligna este influenta acestei structuri numite PSD deformarea istoriei, criminali in libertate, criminali gratiati, jaful la nivel national... Cine il sustine din umbra pe Mircea Geoana, fiul unui fost general de armata comunist (supranumit si "omul fara chip"), partas cu Ion Iliescu in 1989? Am avut curiozitatea sa aflu cine dadea atunci tarcoale puterii si in ce fel. Am avut si eu cateva surprize.

ION ILIESCU - capitan de echipa

IOAN GEOANA - general, in 1989 sef al Comandamentului Apararii Civile. Cunostea subteranele Bucurestiului, locuri importante, de unde a pornit diversiunea ce a inceput pe 22 decembrie, acestea fiind locurile din care se presupune ca au actionat asa-zisii teroristi. Generalul Geoana a pus la dispozitia lui Ion Iliescu si echipei sale planurile acestor subterane si i-a asigurat astfel fiului sau Mircea apropierea de noile structuri ale puterii.

VIRGIL MAGUREANU - participant la procesul lui Ceausescu, ulterior sef SRI sub Iliescu

VICTOR ATANASIE STANCULESCU - general, participant la procesul lui Ceausescu, apoi ministru sub Iliescu, mai apoi mare om de afaceri

GELU VOICAN-VOICULESCU - participant la procesul lui Ceausescu, cerberul lui Ion Iliescu. A stat mereu de paza cu mitraliera-n mana. Chiar si la negocierile cu partidele politice. Uns apoi ambasador sub Iliescu. Fara drept de apel patru din cei sus enumerati au o stransa legatura cu moartea lui Ceausescu. Un proces ilegal, o executie ilegala, deci un dublu asasinat.

ADRIAN NASTASE - Casatorit de doua ori. De fiecare data cu fiicele unor ministri comunisti. Doar ca tatal primei sotii a murit. In septembrie 1989 a fost impreuna cu Rodica Stanoiu si Adrian Nastase in Coreea comunista, unde i-a fost prezentat lui Kim-Ir-Sen.

RODICA STANOIU - colega si prietena cu Adrian Nastase inca din 1984. In septembrie 1989 a fost impreuna cu Ioan Mircea Pascu si Adrian Nastase in Coreea comunista, unde i-a fost prezentata si ea lui Kim-Ir-Sen.

IOAN MIRCEA PASCU - in septembrie 1989 a fost impreuna cu Rodica Stanoiu si Adrian Nastase in Coreea comunista, unde i-a fost prezentat lui Kim-Ir-Sen. Deputat PSD de Maramures astazi este euro-parlamentar, in 1989-1990 a facut parte din Conitetul Provizoriu de Uniune Nationala alaturi de Ion Iliescu si Compania.

SORIN TESU - fiul fostului ministru comunist Ion Tesu. Om de incredere al lui Adrian Nastase. Nastase l-a cunoscut pe tatal lui Sorin Tesu in perioada puterii comuniste.

MIRCEA DINESCU - "disidentul de mucava" al Romaniei. Este ciudat cum a rezistat cateva luni ca disident fara sa fie serios tulburat de regimul lui Ceausescu, si cum a aparut imediat la TVR, el, un ilustru necunoscut, ca sa ne eexplice ca am invins, dupa care i-a predat stafeta lui Ion Iliescu. Ciudat este si modul in care de fiecare data cand a trebuit sa ia in mod decisiv partea cuiva a ales mereu PSD, desi pentru deruta s-a manifestat si anti.

Petrecerea comunista se doreste a fi continuata deci. Si toti cei care au vreo legatura cu acest sistem si cu fosta Secu s-au adunat in tabara PSD. Doar ca acum le stam de-a curmezisul noi si un amarat de marinar, care ii si bate la fundul gol.

Insuportabil pentru niste oameni obisnuiti din scutece cu functii si demnitati... Comunismul nu a murit... Are doar o alta spoiala... Obiceiurile sunt mai crude si mai crunte... Comunistii interbelici, mai aveau o doza de idealism in ei... Astia sunt doar pusi pe capatuiala. Trebuie starpiti. Ca orice rau. De la radacina.

Un comentariu:

  1. aici ati dau drepate.dar eu personal cred ca este ceva ce nu sa da prea multa atentie.TINERETUL. an ultima saptamana am intrat pe net,sa descoper ca o gramada de tineri,de la 16 la 30ani agreeaza cu ideile idioate ale comunistului de vadim,care sincer sa fiu ma ingrijoreaza.sti ca este un dobitoc dar nu anteleg care este motivul pt.care acesti tineri sunt atrasi de vadim.poate aveti vreo explicatie pt.mine

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: