site stats

joi, 17 decembrie 2009

PRIMA BULINA NEAGRABoc prim-ministru. Asta e noutatea... Stiu niste baieti. Trupa faina. Tineri. Canta blues. "Old News" se cheama trupa. Numele asta i se potriveste lui Boc: old news. Si tot a blues miroase. Numai ca din acela mioritic. Doina adica. De jale.


Nu inteleg pentru care motiv, Traian Basescu le-ar da apa la moara pesedelacheilor si lui Crin Antonescu (pe asta din urma il delimitez clar si net de PNL). Then again, nu stiu la ce dracu` m-am asteptat...

Sunt in anti-PSD. Si vreau sa vad macar un PSD epurat daca nu lichidat. Exact din acest motiv il suspectez pe "Chucky" Antonescu si il resping, ca pe un organ artificial. Pentru ca PSD l-a luat in brate.


Ii dau o prima bulina neagra lui Traian Basescu. Asteptam o miscare mai inteligenta. Tot pe baza de prezumtie de nevinovatie. Dar ce sa-i faci... Nimeni nu-i perfect... In timpul asta sansele noastre se imputineaza.

De o parte uraciunea numita PSD, care incepe sa scoata la iveala o alta hidosenie: Crin Antonescu. Pe de alta parte Traian Basescu... Un om care pare sa nu inteleaga inca faptul ca nu prea mai avem rabdare. Nici macar cu el.

4 comentarii:

 1. Nu este chiar atat de greu de inteles de ce Boc si nu altul: pentru ca Boc este mai initiat decat oricine altcineva care ar fi fost nominalizat de urgentele imediate ale tarii.Asta este o simpla parere a unui om care nu are nici o culoare politica, ci numai o tenta de portocaliu

  RăspundețiȘtergere
 2. mai bine va lasati baieti

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Pappy
  poate ca ai dreptate dar Emil Boc a fost civilizat
  cel putin pâna acum nu l-am auzit vorbind urât si nu am auzit criticând tot timpul
  sa-i dam o sansa
  este tânar si poate gresi dar nu este las pâna acum
  cel putin de departe asa se vede
  este adevarat ca poate de aproape sunt detalii pe care noi aici nu le cunoastem
  facem comentarii (from the gut) si nu neaparat cu fapte
  am senzatia ca nu a apucat sa faca mare lucru înainte deoarecenici macar nu l-au lasat sa activeze
  sa-i mai dati o sansa
  poate isi spala din pacate (daca are)
  apreciez continuu comentariile dvs de bun simt si atât de reale
  sunt încântata ca înca sunteti si continuati sa ramânetzi adevarat

  RăspundețiȘtergere
 4. Deocamdata bulina neagra ramane. PEntru ca Emil Boc da apa la moara PSD si lui Crin Antonescu.

  Cum spuneam. Datoria noastra este sa nu-i lasam sa stea linistiti si sa faca ce vor: ei ne sunt datori noua. Nu noi lor!

  RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: