site stats

joi, 10 decembrie 2009

UM 01916 CIOROGARLA. S.F.









"Din UM 01916 Ciorogârla au dispărut 50 de arme, printre care se numără o mitralieră cu afet şi mai multe pistoale mitralieră AKM

„Arsenalul Ciorogârla“ se adaugă celor 250 de arme dispărute la Revoluţie

Filtrele de poliţie au împânzit judeţele din jurul capitalei

Autorităţile au constatat că din UM 01916 din comuna ilfoveană Ciorogârla au dispărut peste 50 de arme. După ore de căutări în nouă judeţe, armele sunt încă de negăsit, la fel ca şi vinovaţii căutaţi de procurorii militari. Printre acestea se află o mitralieră cu afet, mai multe pistoale-mitralieră AKM, pistoale Carpaţi şi TT. Armele sunt de calibrul 7,65, 7,62 şi 9 milimetri. "Deputatul Calimente: “Ar putea fi un act terorist”

Eu nu cred ca ar putea fi vorba de terorism. Ci de o actiune pregatita minutios. Impotriva poporului roman. Nu am crezut nici o clipa ca aceste arme ar fi parasit teritoriul Romaniei. Toate lucrurile se intampla cu un motiv. Intrebarea "DE CE?" aduce cu ea o gramada de raspusuri.

In primul rand cum de a fost posibil un astfel de furt fara o organizare prealabila. In al doilea rand cati dintre cetatenii Romaniei au capacitatea de a organiza o astfel de actiune. Si nu in ultimul rand cati dintre cetatenii au nevoie de aceste arme sau ar putea avea conexiunile necesare pentru a le vinde cuiva.

Au disparut in luna ianuarie a acestui an cateva zeci de pistoale mitraliera AKM, care si pana la aceasta data raman arme cu o putere de foc extraordinara. Sunt folosite pe scara larga peste tot in lume tocmai din aceasta cauza. Bineinteles ca nu in scopuri nobile cum ar fi lucratul pamantului sau pastoritul.

Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar insemna aceste 50 de arme adaugate la cele 250 disparute in 1989 ca putere de foc in mana unor diversionisti bine pregatiti. Parca toate luminitele de alarma s-au aprins. Stim ce pot oamenii care se afla in spatele PSD. I-am vazut la lucru in atatea ocazii: 1989, 3 mineriade in 1990, 1 mineriada in 1991, si exemplele continua pana in 2009, fara incetare.

Sunt metode pe care PSD le-ar folosi fara ezitare daca se afla in pericol. Si acum este. In mare pericol. PSD este o fiara ranita si incoltita. Si asa cum ii cunoastem cei care am avut de a face cu ei, oamenii care se ascund discret in spatele PSD au expertiza necesara pentru a da o lovitura de stat. Au mai facut-o. In 1989. De doua ori. L-au inlaturat pe Ceausescu. Apoi guvernul format dupa fuga lui Ceausescu: Guvernul Ilie Verdet.

Nu stiu sigur toate lucrurile acestea. Intuiesc o posibilitate ca acestea sa se intample. In acest an. Acum in decembrie. Poate ca nu am dreptate. Sper sa nu am dreptate. Imi doresc sa nu am dreptate. Dar daca am, inseamna ca PSD se pregateste de multa vreme pentru aceste lucruri, si, inseamna ca astia din PSD nu dau doi bani pe noi.

S.F. sau realitate? Ramane de vazut...

Un comentariu:

  1. Judecand dupa miza uriasa care e in joc si dupa eforturile deosebite depuse de psd pt. a lua puterea...nimic nu este SF. "Wall Street Journal" explica desfasurarea de forte psd, vizitele lui "Austin Power" la Moscova, New York etc., iar un tutar psd, Nechifor spune si repeta a doua zi dupa scrutin " vom face orice pt a castiga". Ce inseamna "orice" pt ei, stim deja si nu ne suna incurajator. Nici incercarea de a da o lovitura de stat de catifea sau nu n-avem voie sa o excludem. Mie imi miroase a tulburari, miscari de strada si alte manifestari de inspiratie KGB, chiar daca asta ar pune tara in pericol. Si cand cu mineriada care a daramat guvernul Roman se stia ca o asemenea lovitura va duce la respingerea asocierii cu CE (care a fost implinita abia cativa ani buni mai tarziu), dar asta a contat pt batranul kgb-ist?

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: