site stats

duminică, 13 decembrie 2009

VA INTREB DE CE

1. De ce in tabara PSD s-au adunat atat de multe partide si interese cand se stie ca artizanul actualului sistem din Romania este chiar infamul PSD?

2. De ce atacul impotriva lui Basescu a inceput cu biletelul lansat de Udrea in presa (biletelul in care Tariceanu cerea favoruri pentru protejatii sai)?

3. De ce Crin Antonescu, omul care se da mare reformator si promotorul bunului simt in Romania, s-a alaturat unui partid care in 1990 a asmutit bata minerilor peste PNL si a afisat amenintator la intalniri mitraliera la gatul lui Gelu Voican- Voiculescu?

4. De ce generalul Stanculescu, Virgil Magureanu, Gelu Voican-Voiculescu, care s-au aflat mereu in spatele lui Iliescu, au participat la procesul ilegal si condamnarea fara drept a lui Ceausescu?

5. De ce toti sustinatorii PSD nu accepta nici o discutie in fata evidentei dovezilor care implica persoane din PSD in actiuni criminale?

6. De ce nu este niciodata liniste cand PSD vrea sa ajunga la putere?

3 comentarii:

  1. Pappy, eu inteleg niste lucruri, dar sa fim corecti pana la capat. Deci
    7. De ce TRAIAN BASESCU & co. au adus PSD la putere (nu demult, cam un an, asa..) dupa ce s-au scuipat in cele mai josnice moduri posibile in timpul campaniei? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii singur raspunsul la aceasta intrebare. Si faptul ca tot PSD ramane mama ciumelor. A fost o chestiune de conjuctura. Si o necesitate in momentul de dupa caderea guvernului Tariceanu.

    Pentru mine treaba este foarte simpla: orice alianta cu PSD este ca un anus contra naturii. PD-L s-a trezit la timp si s-a scuturat de ei. Altfel iesea mai rau.

    Nu le mai tot cauta in coarne PSD-istilor sau lui Crin Antonescu. Nu exista argumente ca sa ii sustii pe ei. PSD e clar de ce.

    Iar faptul ca un tradator pe nume Crin Antonescu insista in alianta cu PSD mai mult decat cu oricine altcineva spune multe despre adevarata lui orientare si origine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu exista argumente ca sa ii sustii pe niciunii. Dar exista prea multe argumente ca sa ii condamni pe toti. Dimpreuna, cum s-ar zice.

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: