site stats

joi, 14 ianuarie 2010

PRIGOANA: STIINTA SAU FICTIUNE?














Daca a avut cineva ocazia sa auda ce le mai trece prin cap "marilor" barbati romani a suferit astazi un soc. Prigoana Silviu a trecut astazi de pragul normalitatii si a intrat in SF. Asta ca sa fiu bland cu vorba. Si ca sa nu credem ca e adevarat. Pentru ca Prigoana vrea nici mai mult nici mai putin sa transforma Palatul Poporului intr-un... mall.


Adevarat. Cel mai mare din lume. Sa mai zici ca banu` nu il schimba pe om... Nu il schimba. Ii ia mintile! Cu totul. Nu pot in ruptul capului sa cred ca treaba aceasta este adevarata. Nu pot sa cred ca Prigoana poate fi atat de nesimtit. Nu pot sa cred ca ei se gandesc ca si ASTA se poate fura!

Prigoana senior, marele ingrijorat pentru consumul energetic al Romaniei, si cel care vrea sa isi vare icrele de curand depuse in Parlamentul Romaniei, incepe sa se creada si intangibil... Simte cum ii cresc puterile... Cand se uita in oglinda, in fiecare dimineata probabil ca are senzatia ca i s-au umflat pectoralii si bicepsii peste noapte...

Mai Prigoana, prigonite-ar tot neamu asta pana iese sufletul din tine... Tot ce consumati voi acolo in imensitatea aceea construita de oameni (pe care tu ii scuipi mereu pe strada) la ordinele unui cizmar, tot noi platim. Ai mai gasit o afacere stralucita pe banii altora nu?

Ca tertipuri sa iti vina banu` se vor gasi... Mancate-ar tata pe tine de altruist... Inteleg de unde tupeul nemarginit cu care te-ai decis TU ca acolo sa fie cel mai mare mall din lume... Nu tin minte ca tu sa fi cerut parerea cuiva... Mai asta trebuie la tigania generala... Cireasa de pe tort.

Singurul lucru bun e ca le-ai amintit ortacilor tai de parlament ca veti ramane trei sute... Si sper sincer ca tu sa nu fii printre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: