site stats

duminică, 21 februarie 2010

VICTORIE PERICULOASA PENTRU ROMANIA: PONTA PRESEDINTE PSD


















No. S-a terminat si asta. Exact cum ne asteptam. Miscarea a fost pregatita minutios. De ambele tabere. Se incearca salvarea PSD. Cu Ponta. Buna smecherie. Un truc demne de batranul papusar Iliescu si invatacelul sau Nastase. Spuneau multi ca Iliescu nu mai conduce? Nu?!! Eu parca am vazut un singur conducator... Si tot Ion Iliescu il cheama... Ce s-a schimbat in ultimii douazeci de ani in PSD?!!

Si uite asa invatacelul invatacelului a ajuns sub comanda Marelui Vrajitor scolit in Estul cel Rosu... S-a vazut ieri clar cine este seful. Tot ala este. De douazeci de ani. S-a razbunat crunt. Stie vulpea batrana ca daca are rabdare lucrurile se vor intoarce in favoarea sa.

Ba pot afirma din surse neoficiale, desigur, ca s-a lucrat fumos si fin din interiorul PSD pentru ca Geoana sa nu castige alegerile... Nu ma refer la cele de partid. Ca asta s-a vazut foarte simplu. Ma refer la cele prezidentiale.
Geona a fost lucrat de pesedisti de vaza ca sa nu castige alegerile. Alealalte. Prezidentialele. Si daca Iliescu este Marele sef de trib atunci nimic nu s-a facut fara voia lui nu?

Insa, in dulcele stil dambovitean, Iliescu declara ranjind ca el nu poarta nimanui ranchiuna. Ciudat. O face abia cand simte mirosul sangelui victimei sale si simte victoria. Un orgasm in stil Iliescu.
..

Geoana a devenit nimic... Vanghelizatorul a devenit un ceva care este dar second-hand... surprinzator asta in conditiile in care a urcat in ierarhia de partid. Acu e vice! Partidul pare ca s-a revigorat. Revigorat va fi la pastele cailor. Tot muribund ramane.

A venit un Ponta care, avand drept model pe Nastase, s-a casatorit cu cine trebuia si a fost cuminte si ascultator in toate cele. Fara cracnire. Pentru aceasta a primit un cadou dar cu limitele date de sforile legate de maini, picioare si limba.

Chiar si asa, Ponta gafeaza. Ca la anuntarea rezulatului alegerilor prezidentiale: "masina lor a functionat mai bine", remember? Gafa de data aceasta a fost cand, deja presedinte ales al PSD fiind deja i-a spus lui Iliescu la telefon, tremurand de emotie (desi pana in acel moment se stapanise foarte bine): "domnule presedinte" si "va multumesc pentru tot ajutorul acordat".... A dezvaluit astfel cine este papusarul. Si noi il cunoastem prea bine. Este sforarul Iliescu. Stim de ce este capabil... Inca prea bine...


Cred ca prostimea romana s-ar putea lasa dusa de val acum si va trece din nou in orbire. Dar avand in vedere cine ii sunt mentori micului Titulescu adica din comunist in comunist si tinand cont de zicala " aschia nu sare departe de pom" precum si de "ce naste din pisisca soareci mananca" eu spun inca o data ce spun mereu: ORICE, NUMAI NU PSD!. Chiar daca acum pare ridicol pentru papagalii care abia asteapta sa ii sustina...

Nu m-am inselat pana acum. Nu ma insel nici de data aceasta. Cu siguranta. Astept acum cu nerabdare caderea marelui nesimtit Crin Antonescu!!! Cat despre "schimbarea" din PSD... E vax! Si nu cred ca se va ridica vreodata cu fruntea din tarana. O fi multa masa de manevra, da` chiar atat de prosti nu putem fi!!!

Nu ma intereseaza cu cine este primenit de ochii lumii acest partid ce are maini patate de sange. Nu avem voie sa uitam asta. Aseara am realizat cat de periculos este Ponta. Perfidia rosie nu moare niciodata. PSD trebuie sa moara. Neaparat. Nu si-a castigat dreptul de a exista. Prin nimic. Nu se pot spala crime, furturi, pauperizarea Romaniei cu un zambet, o glumita si un tinerel de 38 de ani care seamana din profil cu Titulescu.

In continuare orice este mai bun decat PSD. Sa tineti bine minte acest lucru. Nu au voie sa castige nimic. Niciodata. La fel cum oricine nu lucreaza si in folosul comunitatii trebuie dat la o parte. Prin vot. De catre romani. Este cazul sa cascam bine ochii. S-a aruncat o noua fumigena... Nu se lasa astia... Probabil doar morti... Cred ca incep sa imi vina idei...

8 comentarii:

  1. Aceeasi Marie, cu alta palarie. Sforaria asta ii pacaleste doar pe cei pacaliti deja. Viata pe care o traim ne cere o tot mai mare luciditate, o tot mai mare constienta, in tot ceea ce facem. Luciditatea te face sa privesti de sus orice problema, orice aspect din viata, inclusiv din viata sociala, iar cand privesti de sus, din inaltimea vulturului, nelimitandu-te a privi precum cocosul, in curtea lui plina de acareturi si gaini lesinate dupa el, atunci fiecare va vedea si fata ascunsa a tuturor lucrurilor care se petrec pe scena vietii cotidiene, pe scena vietii politice, pe scena vietii mondiale, s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le ceri cam mult la romani... geopolitic si geo strategic?

    Cand majoritatea jinduie la un carnat si isi pun semen la hartia de buda, ca sa vada daca mai consuma si altii?!!

    Slabe sanse as zice eu. Mai ales daca noi tacem...

    RăspundețiȘtergere
  3. micul trompetescu e o copie ieftina a lui curuletz nastasian...nimic mai mult...va reforma psd-ul cand ilici va respecta democratia....

    Micul Trompetescu a castigat dar nici Marean nu a pierdut... detalii la mine pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  4. si totusi, cum Geoana a prins la jumatate din Romania asa o sa prinda si noua masca la cei spalati pe creier. Nu pot sa nu remarc baia de lapte pe care au facut-o ieri televiziunile la congresul psd incercand din orice armasar sa faca mai mic ca un tantar, toata aiureala care a fost acel congres a fost prezentat de televiziunile parvenite ca o democratie in toata splendoarea ei. Toata ziua si saptamanile dinainte psd a fost prezentat ca si partidul care are are singura si unica solutie la scoaterea tarii din criza (nu contest unele greseli nepopulare de ex. declaratiile cu alocatiile facute de actualul guvern, dar aceasta este doar o idee pana sa treaca ca si lege mai este), Antonescu a luat arma in mana si trage din curtea psd numai si numai in pdl, iar poporul este in continuare intoxicat cu minciuni, noroc ca mai exista si telenovele :-D
    Sperantele mele se puneau ca desi cu manevrele facute de Vanghelie ar fi iesit Geoana si se spargea partidul cel putin o treime pleca de acolo chiar daca compunea orice fel de aripa stanga nu mai conta dar asa cu tatuca ilici si nastase si toti greii partidului au ramas baronii la fraiele psd si ale opozitiei guvernului. Am urmarit putin discursul lui Iliescu, si sincer nu ii inteleg pe cei ce au sarit in picioare, asta poate pentru ca am 23 de ani si la 3 ani imi amintesc cum am strigat cu soldatii, in tren fiind si mergand cu ai mei spre casa, "Ceausescu nu mai e" dar si asa eu am remarcat in discursul lui invechit de tip comunist incercarea de conducere a partidului si de reforma a statului dupa bunul plac, de la declaratia ca trebuia o mai temeinica impotrivire la referendum si apararea bicameralului caci poporul nu stie ce vrea si pana la amintirea ca el si ceilalti fondatori trebuie venerati nu pentru ca ei vor functii ci pentru ca el este "un brand" adica inteleptul suprem.
    Si nu m-ar deranja atata Ponta doar ca mi-e teama de ceea ce pregatesc acuma, cu o ultima suflare cei din pnl si psd o sa incerce sa darame guvernul pana nu se resimt efectele masurilor guvernului Boc si dupa ce o sa puna un guvern preferat lor(va dati seama cati se revolta acuma, cei cu pensiile mari ii mint pe ceilalti si cu sporurile si alte minuni, se reporneste masinaria psd), o sa poate in sfarsit sa faca ceea ce au pierdut in decembrie adica sa dea jos presedintele si de data asta cu voia poporului.
    Doar 3-4 luni daca ar mai fi continuat circul in psd era perfect si murea caracatita asta imensa.
    Crin iasa fata curata cu sustinerea pnl(spunea cineva ca romanii uita repede, noile generatii nu au nevoie de raspunsuri pentru 89 nu au trait vremurile asa ca nu ii intereseaza, iar ceilalti ca de obicei ii doare doar de persoana lor)

    Concluzie: Ponta o sa prinda la romanul enervat de masurile boc si daca actioneaza cum trebuie ne procopsim iara cu psd pe cap, de astia nu ne mai scapa nici dracu!!!

    PS: subscriu ultimei idei: " Este cazul sa cascam bine ochii. S-a aruncat o noua fumigena... Nu se lasa astia... Probabil doar morti... Cred ca incep sa imi vina idei..." si adaug: merg sa caut si eu bâtă si ma alatur tie, poate o mitraliera e mai buna :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. si totusi, cum Geoana a prins la jumatate din Romania asa o sa prinda si noua masca la cei spalati pe creier. Nu pot sa nu remarc baia de lapte pe care au facut-o ieri televiziunile la congresul psd incercand din orice armasar sa faca mai mic ca un tantar, toata aiureala care a fost acel congres a fost prezentat de televiziunile parvenite ca o democratie in toata splendoarea ei. Toata ziua si saptamanile dinainte psd a fost prezentat ca si partidul care are are singura si unica solutie la scoaterea tarii din criza (nu contest unele greseli nepopulare de ex. declaratiile cu alocatiile facute de actualul guvern, dar aceasta este doar o idee pana sa treaca ca si lege mai este), Antonescu a luat arma in mana si trage din curtea psd numai si numai in pdl, iar poporul este in continuare intoxicat cu minciuni, noroc ca mai exista si telenovele :-D
    Sperantele mele se puneau ca desi cu manevrele facute de Vanghelie ar fi iesit Geoana si se spargea partidul cel putin o treime pleca de acolo chiar daca compunea orice fel de aripa stanga nu mai conta dar asa cu tatuca ilici si nastase si toti greii partidului au ramas baronii la fraiele psd si ale opozitiei guvernului. Am urmarit putin discursul lui Iliescu, si sincer nu ii inteleg pe cei ce au sarit in picioare, asta poate pentru ca am 23 de ani si la 3 ani imi amintesc cum am strigat cu soldatii, in tren fiind si mergand cu ai mei spre casa, "Ceausescu nu mai e" dar si asa eu am remarcat in discursul lui invechit de tip comunist incercarea de conducere a partidului si de reforma a statului dupa bunul plac, de la declaratia ca trebuia o mai temeinica impotrivire la referendum si apararea bicameralului caci poporul nu stie ce vrea si pana la amintirea ca el si ceilalti fondatori trebuie venerati nu pentru ca ei vor functii ci pentru ca el este "un brand" adica inteleptul suprem.
    Si nu m-ar deranja atata Ponta doar ca mi-e teama de ceea ce pregatesc acuma, cu o ultima suflare cei din pnl si psd o sa incerce sa darame guvernul pana nu se resimt efectele masurilor guvernului Boc si dupa ce o sa puna un guvern preferat lor(va dati seama cati se revolta acuma, cei cu pensiile mari ii mint pe ceilalti si cu sporurile si alte minuni, se reporneste masinaria psd), o sa poate in sfarsit sa faca ceea ce au pierdut in decembrie adica sa dea jos presedintele si de data asta cu voia poporului.
    Doar 3-4 luni daca ar mai fi continuat circul in psd era perfect si murea caracatita asta imensa.
    Crin iasa fata curata cu sustinerea pnl(spunea cineva ca romanii uita repede, noile generatii nu au nevoie de raspunsuri pentru 89 nu au trait vremurile asa ca nu ii intereseaza, iar ceilalti ca de obicei ii doare doar de persoana lor)

    Concluzie: Ponta o sa prinda la romanul enervat de masurile boc si daca actioneaza cum trebuie ne procopsim iara cu psd pe cap, de astia nu ne mai scapa nici dracu!!!

    PS: subscriu ultimei idei: " Este cazul sa cascam bine ochii. S-a aruncat o noua fumigena... Nu se lasa astia... Probabil doar morti... Cred ca incep sa imi vina idei..." si adaug: merg sa caut si eu bâtă si ma alatur tie, poate o mitraliera e mai buna :-)

    Bogdan
    (postez anonim, nu am un cont)

    RăspundețiȘtergere
  6. ponata este intradevar o marioneta, dar asta-i periculoasa.as dori un schimb de linkuri, eu te adaug in lista mea

    RăspundețiȘtergere
  7. Orcât încearcă o potrivire între două nepotriviri, oricâte artificii şi cosmeticizări adaugă, toate se dovedesc false, de ochii lumii...
    Că cine se pricepe cel mai bine la îmbârligări de minţi, la încurcatul îţelor şi la împiedicatul adversarilor, la umilirea şi mazilirea necredincioşilor, la lovituri pe la spate, la supunere prin urmăriri şi şantaj... Şi noul "uns" a început cu prima execuţie în partid: Cristian Diaconescu şi urmează alţii... Va fi "călăul" partidului, urmând indicaţiile preţioase ale părinţilor spirituali, cărora le-a semnat jurământul de credinţă...

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, ce romane de comentarii! Eu abia daca citesc aticole mai lungi de-o pagina. In sfarsit... Ceea ce voiam sa spun, este ca abia astept sa candideze vanghelie la conducerea psd si ca le doresc sa mai si castige alegerile. Cat despre domnu' al trei-lea trandafir din stema lor, crin adica, n-a zis ca-i tovaras cu prostanacul? Sper sa se tina de cuvant si sa-l urmeze. In caderea caderea libera.

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: