site stats

luni, 10 mai 2010

FMI, BANCA MONDIALA, ROMANIA... ADICA, MINCIUNA CA SI SPORT OLIMPIC...














Declara oficiali ai FMI si ai bancii Mondiale ca nu s-au asteptat ca Romania sa fie atat de afectata de criza... Ei nu zau?!! Astia chiar cred ca suntem o natie de dusi cu pluta... Insulta la adresa inteligentei, macar a unora dintre noi, continua...

Am sa incep prin a spune ca Romania are nevoie de finantare. Acum mai mult decat niciodata. Dupa douazeci de ani in care Romania a ajuns de la o rezerva valutara de peste 2 miliarde de dolari (la moartea lui Ceasusescu) la o datorie externa de aproape 80 de miliarde, reusind in tot acest timp performanta de nu construi mai nimic... Curios, in tot acest timp au aparut tone de milionari si miliardari... In euro si dolari. Nu in lei.

Deci, avem nevoie de finantare externa. Pentru ca tara asta este pe butuci. Dar mai stiu ca aceasta finantare nu va fi folosita pentru revigorarea economiei decat atat cat mai ramane dupa ce se vor face smecheriile de rigoare si se vor mai umple niscai buzzunare... Sistemul asta este falimentar deja... Hotii mai incearca disperati sa faca un ban... Pe spinarea noastra... Spunandu-ne senin: noi imprumutam si platiti voi!

Cu stilul romanesc, ala de bisnitar ajuns politician ne-am obisnuit... Insa cand apar costumele specialistilor la nivel mondial si ne vand gogosi, ne apuca strechea... Auzi dom`le nu au evaluat ei corect... Faceti pariu ca orice student la IS ii poate contrazice, spunandu-le ca nu exista decat doua scenarii posibile?!!

In primul i-am putea crede pe cei de la FMI si B.M. niste fraieri care s-au lasat pacaliti de guvernul lui Boc, cu date false.. Acu`, sunt sigur ca romanul a incercat-o si pe asta... Dar astia nu sunt prima oara in Romania... Si, daca omul de rand, pana hat departe, in America, stie ca trebuie sa fii foarte atent cu romanii, capetele luminate din tari atat de importante cu siguranta o stiu... Sau ma rog, ar trebui sa stie...

Au ales insa sa treaca toate astea cu vederea... De ce?!! Ca sa ne mai impovareze o tura as zice eu... Ca sa faca si jocul celor care semneaza acordul spunand ca ne reprezinta pe noi... Si uite asa romanii, care se cred smecheri, raman de prosti... Pentru ca la a doua tura stransul cu usa va produce scancet... Bineinteles ca tot in randul pulimii...

A doua varianta ar fi sa ii credem pe cuvant. Adica ei nu au stiut cat de grava este situatia... In cazul asta trebuie sa le pui costumelor directa intrebare: atunci voi ce cautati in structuri economice de elita... Basca din alea de nivel planetar? Sa deducem ca si pe la FMI si Banca Mondiala mustesc birourile de idioti incompetenti si impotenti?!!

Oricare ar fi adevarul, cineva a mintit. Clar. Mai probabil este ca si-au dat mana ca sa ne minta. Si unii si altii. Interesul lor este sa ne ia banul. Noua. Pardon. Voua. Eu nu le mai dau nici un ban. Pana nu vad ca misca ceva. Salutari!

4 comentarii:

  1. Se alege praful din tara asta, si imi convine perfect! Sa iasa oamenii in strada, sa fie haos, sa fie REVOLUTIE ! ca altfel nu se mai poate.
    http://zeitgeist-flavius.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu rezolva nimic o revolutie daca lasam alte puslamale sa isi faca loc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Atata timp cat tara asta o sa aibe un presedinte si un guvern incompetenti si prosti (ca in zilele noastre),o sa fie vai mama noastra.Am ajuns sa fim sclavi la noi in tara.Astia ne-au vandut tara.Ce pot sa spun?....sa traim bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Virtual

    Urasc atitudinea asta, conform careia cei de acum sunt de vina... Nu zau?!! Cand criza provocata sau nu din afara a ajuns sa ne afecteze noi dam vina pe astia?

    Ce zici de ceilalti 20 de ani in care nu astia au fost la carma si au adus tara de la plus doua miliarde de dolari la minus 80 de miliarde de euro fara xs construiasca nimic?!!

    De ce la astia, mai ales la PSD nu a zbierat niomeni? Astia fac ce pot... Si nu pot face prea multe... Gaurile facute de sobolani inaintea lor sunt prea multe si mari... Ca sa nu mai vorbim ca si ei au sobolanii lor...

    In alta ordine de idei urasc oamenii acre nu pot sa respecte nici macar un presedinte ales al unei tari.

    Si nu am sa inteleg in Ruptul capului cum au putut suporta un tigan criminal, si ruda cu regele Cioanba pe deasupra, pe Ion Iliescu adica si nu respectya un roman neaos. Terminati cu tiganiile si vedeti-va de treaba daca tot nu ati facut nimic niciodata pentru ca lucrurile sa se indrepte.

    Ati tacut si ati tot inghitit ca sa mai iasa de o ciorba. Si acu va da pe nas. Asta este. PE cei de acum a picat o mare greutate. Dar sa nu ii uitam niciodata pe marii vinovati...

    Pana la urma noi suntem de vina. Pentru ca le-am permis. La toti. In rest numai de bine.

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: