site stats

miercuri, 30 martie 2011

Am obosit...

















Eram obosit...
Dintotdeauna...

De Prostie...
De Obraznicie...
De Fatarnicie...
De Nimicnicie...

Inca mai sunt...
Din ce in ce...
Si sunt abia...
La jumatatea vietii...
Asta
Dupa statistici...

Am obosit...

De Buruieni...
De Urzici...
De Uscaturile Padurii...
De Coada Prunii...

Am obosit...

Sa vad crima.
Nepedepsita.
Si urmasul criminalului.
Umflandu-si pieptul
Ca un curcan.

Am obosit...

Ma invioreaza doar speranta ca Dumnezeu a aranjat in asa fel lucrurile, incat in natura, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma... Dar stiu ca nici Dumnezeu nu imi va reda chipul de acum mai bine de douazeci de ani... Ma uit la fotografie si nici eu nu pot crede ca sunt eu... Am obosit... Astept deci transformarea mea intr-un fir de nisip din Univers... Altul decat cel care sunt acum...

4 comentarii:

  1. Transformarea a inceput deja.Si daca,trecerea timpului, "invecheste" trupul intr-un fel care nu ne place si asupra caruia nu avem control, legea aceea a compensatiei, ne da voie sa ne modelam sufletul infrumusetandu-l.Dar pentru asta trebuie sa stim sa iertam prostia, obraznicia, fatarnicia, nimicnicia.Si sa cautam in alta parte...pana gasim "scoica" in care sa poposim impacati.


    S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se poate si nu trebuie sa exsite iertare pentru prstie, obraznicie, fatarnicie, nimicnicie. Asta inseamna nu toleranta ci acceptare. A te "impaca" trebuie sa aibe o cu totul alta semnificatie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Accepta Pappy.Traim intr-o lume amprentata de Yin si Yang.Noapte si zi.Bine si rau.Oricat de mult ne-am opune, viata nu poate fi doar minunata si atat.Totusi, la "capitolul" acesta avem de ales.Putem intoarce spatele.Si cine nu se baga in laturi nu risca sa fie mancat de porci.Mai trist de atat, e ca exista saracie, suferinta, durere si moarte.Nu putem decat sa dam o mana de ajutor pe ici pe colo, dar in rest...Dumnezeu cu mila!
    A te impaca, inseamna a supravietui.


    S.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu voi accepta. Am un sistem de referinta diferit. Nu inseamna ca viata mea nu este minunata. Doar repun la loc sistemul de valori si sopun lucrurilor pe nume. Nu suntem toti egali. Si fiecare trebuiesa isi cunoasca locul in functie de valoare intrinseca nu de ce bazata pe propriile declaratii!

    Iubesc pe toti semenii mei deopotriva si tocmai de aceea nu am sa ii mint spunandu-le ca fac numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: