site stats

marți, 10 mai 2011

O DEZVALUIRE SI UN AVERTISMENT


Amestecarea adevarului cu realitatea in asa fel incat sa rezulte ca altii sunt de vina este una dintre specialitatile celor care au tot interesul sa ascunda furtul savarsit de-a lungul a mai bine de 20 de ani.

Si cum sa ascunzi un lucru mai bine decat la vedere. Cine a furat si cum este important. Asupra acestui lucru sa va aplecati. Nastase, Vacaroiu, Rompetrolul lui Patriciu (acela ocolit cand era vorba de boicotul la pompe).

Nu veti gasi nici o vorbulita despre PD-L. Daca s-ar fi putut ar vfi fost spusa. Insa metoda aburirii este clara: ti se arata cine a facut-o dupa care ti se spune ca de vina este.... actuala guvernare!!!

Adica PD-L si Presedintele Traian Basescu sunt de vina pentru ce au facut altii. Fiindca nu recupereaza. Daca tot suntem la acest capitol, intrebarea corecta ar fi: de ce nu a fost batut fierul cat era cald, atunci in anii`90...

Apoi de vina sunt... occidentalii!!! Mai sa fie! Occidentul este de vina? Asa sa fie? Politica se ghideaza dupa interese. Fiecare stat isi apara interesele proprii si este normal sa fie asa. Asa am reusit sa obtinem Romania mare in 1918 cand inca politicienii romani erau romani. Si tot asa am pierdut Basarabia si Bucovina.

Oare de ce nu s-a opus niciuna dintre guvernarile PSD? Raspunsul are doua componente:
1. Mai mult ca probabil ca au fost cointeresati personal
2. Fiind de orientare pro-Kremlin iata ca baietii destepti folosesc toate acestea ca sa dea vina pe "capitalisti"...

Oare de ce toate acestea imi aduc aminte de prelucrarile de la orele de economie politica unde capitalismul era prezentat ca un soi de Bau-Bau fioros?!! Ei... O fi si asta doar o coincidenta...

Nu se spune niciunde in reportajul de mai sus ca pentru a recupera trebuiesc puse lucrurile cap la cap. Ca toate cele intamplate din 1989 incoace formeaza un urias puzzle ce trebuieste rezolvat. Intr-un an? Desigur ca nu! Acum a desclaci itele afacerilor este mult mai greu. Mai apoi exista si implicatii sensibile la nivel de politica externa...

Asa ca lucrurile trebuiesc a fi facute cu precautie. In plus, ascunsi in toate colturile la nivel socio-economic, cei vinovati inca trag parghii prin anonimi postati strategic. Spun anonimi pentru ca ei nu isi vor declara fatis niciodata apartenenta si simpatiile.

Dimpotriva. Acesti bipezi vor fi cei care se dau drept "impartiali" sau chiar vor fi la fel de radicali impotriva. Doar verbal insa... Strangand bine usa pe cei vinovati insa, prin aparatul coercitiv al statului si prin cel legislativ, aceia care tradeaza interesele Romaniei din anonimat protejand interesele celor care au jefuit din 1989 incoace tot ce se putea jefui, se vor da de gol. Prin dovezi circumstantiale, adica prin rezultatele actiunilor lor...

O stiu si reporterii ProTv. Si nu te poti opri sa nu te gandesti ca in decembrie 1989, Sarbu era in preajma lui Iliescu in cladirea fostului CC... Iata de ce capata mult sens lupta disperata a celor din USL pentru a nu pierde alegerile. Firele se dezgroapa. Unul cate unul. Incet. Dar daca vrei sa faci o treaba buna metoda pasilor marunti este cea mai indicata.

Iata si motivul pentru care Securitatea l-a tradat pe Ceausescu in acest reportaj... Interesul a fost personal. Au sesizat oportunitatea de a pune mana pe banii ce apartineau statului roman. Si astfel s-a creat cadrul legal. Doar ei stiau de ce. Noi nici nu ne puteam inchipui atunci.

Din nou (pentru a cata oara?!!) se dovedeste ca hotii care au furat (USL) striga hotii catre adversari (PD-L) cu acel tupeu nemarginit al bipedului care se crede invincibil pentru ca sta pe sume mari de bani.

Aflu ca la Baia Mare a castigat primaria USL. Nu ar fi castigat-o daca s-ar fi prezentat si restul de 70% din cetatenii cu drept de vot ca sa isi exercite dreptul pe care eu l-as numi obligatie...

Astfel aproximativ 30% dicteaza majoritatii. Va mai amintiti cand spuneam ca singurul care are ceva de castigat prin neprezentarea la alegeri este PSD/PC/PNL/PRM adicatelea USL?!! Iata si dovada!!!

Imi spunea prietenul LMN ca PSD este mort si ingropat. Uite ca teoriile mele se adeveresc! Si se pare ca analiza ce am facut-o nu mai poate fi categorisita de nimeni ca fiind paranoica.

In plus, poate fi verificata in cifre. Am afirmat mereu ca cei care au pus stapanire pe Romania in 1989 au o armata de aproximativ 15-20% din populatie pe care se pot baza.

Faceti calculele si la Baia Mare, raportand numarul de procente cu care a castigat USL la numarul total al persoanelor cu drept de vot. Apoi comparati cu ce se intampla la chestionarele din stanga.

Ciudat nu?!! Si chestionarele si procentul obtinut de USL raportat la cei ce au drept de vot sunt apropiate... Din acest motiv am o veste buna si una rea.

Vestea rea este ca EXISTA o armata disciplinata, legata prin diverse interese ombilical de USL. Cam multi totusi. De aceea ne si confruntam cu asaltul mediatic si cu atatia postaci uslasi pe Internet.

Vestea buna este ca romanii ar putea privi acum cu alti ochi participarea lor la votare, avand in vedere ca aversiunea lor fata de PSD, PC, PNL, PRM si satelitii lor este mai mare ca niciodata!

Avertisment romanilor: Mergeti la vot daca nu vreti ca minoritatea ce a jefuit Romania timp de 20 de ani sa va sugrume definitiv! Nu va lasati pe mana altora, fugind cu lasitate de responsabilitatea unei alegeri. Aminti-va ca pentru tot ce ni se intampla noi, si numai noi suntem de vina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: