site stats

marți, 17 mai 2011

FABRICA DE MINCIUNI















S-a intamplat un lucru extraordinar. Mi s-a confirmat ca, aflati sub influenta manelizarii mediei, unii au devenit lucratori fara sa vrea si fara plata la fabrica de minciuni a USL. Trist este doar faptul ca oamenii cred ca ideile ce le sustin sunt ale lor. Nici macar nu inteleg ca rezultatele actiunilor lor ii contrazic...

Nu este un lucru rau sa crezi in ceva... Insa a umbla orb cu ochii deschisi este desigur un lucru trist... Sa vezi, sa auzi, sa ai simti tactil dar sa nu poti trece de suprafata lucrurilor... Cand altii isi impregneze ideile in mintea ta, si au reusit sa te faca sa crezi cu adevarat chiar si in ceea ce nu este bun, spectacolul tinde sa devina jalnic...

Tanarul care a modificat rezultatele chestionarului nu a inteles niciodata ca REZULTATELE actiunilor sale il vor plasa nu numai ca departe de netralitatea ce o urla in gura mare si pe care probabil ca si-o doreste in mod sincer, ci de partea acelora care au facut mai mult rau Romaniei in 20 de ani decat cei 45 de ani de comunism...

Nu a inteles nici decum ca, desi eu sustin azi PD-L si pe Traian Basescu sunt mult mai echidistant decat el, pentru ca am un plan pe care il monitorizez. Cu toate puterile mele. Si planul este simplu de inteles. l-am prezentat in nenumarate randuri. Iar punctul de pornire a planului este ERADICAREA COMPLETA a structurilor care, in 1989, au luat Romania in stapanire, transformand-o in terenul lor de joaca...

Totusi sunt multe semne de intrebare asupra ACTIUNILOR tanarului in cauza... Poti sa ii acorzi scuza ca este crud si prea putin educat pentru a se putea opune ferm atacului mediatic... Insa cand incepi sa ce fel de intelect poate fi afectat de pe un alt continent parca raspunsul nu da imaginea completa... Apoi iti explica prea nonsalant cum areusit sa puna vpturi suplimentare, omitand sa spuna cum le-a STERS pe cele existente...

Asadar cat la suta este spalare de creier si cat la suta este rea-credinta? Nu poti stii cu adevarat... Trebuie sa ii acorzi insa omuletului prezumtia de nevinovatie si sa il crezi: el lucreaza gratuit la fabrica de minciuni a USL fara ca sa stie acest lucru... Ba inca sustine contrariul!

Si uite asa, din nefericire, pe ici pe colo propaganda batranilor comunisti, cu metode si oameni noi, "prespalati", inca mai face victime... Spun "din nefericire" pentru ca si unul de ar fi numai, acela ar fi prea mult... Insa romanii, in marea lor majoritate, stiu mai bine... Isi cunosc istoria... Si aceia care aleg sa o ignore vor fi loviti de ea peste ochi, in vazul lumii si spre rusinea lor!

16 comentarii:

  1. Salut

    N-am comentat de multicel, dar sa stii ca nu sunt spalat pe creier. Insa mi-e lehamite de toti.
    Si stiu ca indiferent ce se va intampla, tot la fel o sa mearga. Pleaca ai nostri, vin ai nostri. In Romania nimic nu a mers cum trebuie de la...retragerea romanilor. De cand nu a mai fost cine sa ne spuna CUM sa facem. In scurte perioade a mers ok pt ca fie imperiile din jurul nostru au avut probleme, fie au fost domni/regi STRAINI.
    Asta e psihologia adevarata a poporului roman, nu ce visa Motru la 1937. Tu, incapatanat ca un sarb adevarat nu vrei sa pricepi. Funny e ca lupti pentru Romania mai mult decat un roman neaos pe care il doare undeva si iti scrie din Texas... :P
    Chestia e ca mi-am depus si eu actele pt Canada si astept cu sufletul la gura sa ma car. Spune-i cum vrei.. lasitate, frica. Eu ii zic instinct de conservare. Am 41 de ani Pappy si vreau sa imi traiesc ultimii ani linistit. Si baiatul meu are 12 ani si merita un start bun in viata. Ce parinte as fi daca l-as condamna ca alta generatie de sacrificiu?

    Tipul ala nu pare nici spalat pe creier nici idiot. Doar un dezamagit, asa ca mine. Bravo lui ca e unde e. E somnambul ca scrie noaptea, dar asta e. :P
    Ca sa mearga trick-ul lui trebuie sa ai windows 7 pe computer, drepturi de administrator si mozilla firefox. :)

    Cu bine,
    Radu

    RăspundețiȘtergere
  2. @Radu Laurentiu

    Oricata lehamite ti-ar fi de toti o alegere tot trebuie sa faci in 2012. Sunt de acord cu cele ce le-ai spus... Mai laes cu "retragerea romanilor". plecarea nu inseamna nici frica nici lasitate. Eu am plecat de oboseala. Obosit tocmai de acea "retragere" neaos romaneasca...

    ceea ce sustin eu si inca vehement este ca se poate schimba ceva doar ACTIONAND. Exista cativa pasi ce trebuiesc facuti dar primul si cel mai important este disparitia PSD si a celor care i s-au alaturat. Astazi este atat de usor sa ii identifici: USL.

    Plecarea din Romnania nu iti va sterge statutul de ROMAN. Iubirea locurilor in care te-ai nascut va ramane mereu. Sper ca ceea ce numesti tu plecare din tara nu inseamna si o "retragere".

    Ar trebui sa ne intrebam cu totii, de fapt, ce AM FACUT pana acum de fapt?!! Daca esti cinstit o sa ai raspunsul... Ne-am ascuns mereu dupa scuze patetice: nu pot, nu stiu, nu ma pricep, sunt satul, am familie, am copii samd. Pana la urma, daca nu luptam pentru viitorul copiilor nostri si mergem pe calea minimei rezistente ce exemplu le dam? Crezi tu oare ca a ajuns Romania fieful manelelor din intamplare? Eu cred ca a ajuns astfel pentru ca generatia noastra nu si-a facut datoria pe de-antregul ba inca a mai si tacut, ca o fata mare, inspaimantata de noaptea nuntii...

    Stii tu... Eu am 42... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa e. Nu am facut nimic pentru ca am fost niste copii care au crezut in 90 ca tot ce zboara se mananca si ca o sa fie bine, ca daca am scapat de Ceausescu...si totul in viata se plateste.

    Facem pariu ca Ion Iliescu daca moare maine are parte de onoruri de sef de stat si Basescu va conduce funeraliile?

    Oamenii se cunosc dupa fapte. Vorbe mari poate spune oricine. Eu sunt inca aici si iti spun ce vad cu ochii mei. Astia doar vorbesc, dar nu fac nimic. Sunt la fel.

    Daca raman, nu sunt un parinte bun pentru ca nu ii pot oferi nimic copilului meu. Un viitor, o certitudine... ca de speranta si de dorinta de a face ceva m-am saturat.
    Asa ca eu unul am ales.

    RăspundețiȘtergere
  4. @R.L

    Buuun. In 1989-1990 eram idealisti. Acum nu mai suntem insa. Si ar trebui sa fim barbati inainte de toate. Sa luptam cu ei. Si pentru cea mai mica idee. Sunt de acord. Etse un mare efort. Dar el trebuie facut. Si daca noi nu, atunci cine?!!

    Nu as baga mana in foc in ceea ce priveste mersul lui Basescu la funeraliile lui Iliescu. A indraznit Basescu sa il ignore cand era in viata, nu vad de ce l-ar baga inseama mort. ba inca ar castiga capital politic prin neprezentare, discociindu-se categoric de Iliescu si oamenii sai.

    Educatia unui copil nu consta in a-i oferi bunuri materiale ci de a-l invata sa aleaga. Nu ma pricep nu am copii. Dar vad de la prietnii din jur care imi vorbesc despre asta si deduc. In plus, stii cum e... mai usor din afara si fara implicatii emotionale directe...

    RăspundețiȘtergere
  5. Corect. E un efort pe care nu sunt multi dispusi sa il faca. Nici eu, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te condamn. Insa romanii sunt foarte aproape de a se scapa definitv de PSD si gasca lor reunita in USL sau de a-i repune in drepturi.

    Eu unul nu ma las. Nu ma doare tastatura si nici nu mi-e frica sa spun ceea ce gandesc, si ceea ce stiu din experienta proprie. Din ceea ce am vazut cu ochii nostrii si am trait din 1989 incoace.

    Cum spuneam, eu unul nu ma las nici mort!

    RăspundețiȘtergere
  7. As intoarce pe dos vorbele lui JFK: "intreaba-te ce a facut tara pentru tine ca sa merite sa faci ceva pentru ea".

    Sprijin si respect pt un cetatean onest? Ia mergi la un ghiseu si cere ceva unui reprezentant al statului... te lipsesti..

    Securitate? Nu..uita-te cum se comporta Politia

    Ajutor daca esti in strainatate si ai nevoie de ceva de la o reprezentanta diplomatica? Nu iti doresc sa fii in situatia aia..
    Si multe, multe altele

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu te lasa, sarb incapatanat si simpatic :) :)

    RăspundețiȘtergere
  9. La un moment dat, am si scris despre fraza lui JFK rasturnand-o in exact acelasi sens... Insa in timp, fiind cinstit cu mine am realizat ca nici eu nu am facut porea multe si chiar daca am facut efortul nu a fost continuu... Sa stii ca Radulescu-Motru nu a fabulat. Este real si acum. Ba inca este si folosit ca metoda de agresiune impotriva romanilor. De 65 de ani suntem invatati ca nu se poate, ca nu are rost, ca mai bine plecam, ca trebuie sa facem ceea ce nu vrem sa facem de fapt, ca adevarul e minciuna si viceversa... le vedem si totusi nu se razvrateste nimeni? Catusi de putin? Acum, cand avem mijloacele necesare spre a o face?!!

    RăspundețiȘtergere
  10. PS: Multumesc pentru incurajare si pentru ca m-ai facut sa zmbesc... Regretul meu este ca nu am o mitraliera si o ceata de haiduci... Uuuuf mama! Ce m-as racori!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare ca nu se razvrateste nimeni...capul ce se pleaca, sabia nu-l taie..asa am supravietuit tuturor imperiilor. Calea mediocritatii. Desi scrie undeva in Biblie ca pe cel caldut il voi lepada din gura Mea.

    Asadar, suntem condamnati. Iar sobolanii parasesc corabia care se scufunda..

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-adevar... Cobaii din 1989 au devenit intre timp sobolani... Ne-am lasat transformati in asta... Totusi cred ca inca mai putem salva situatia, asemenea sobolanului-bucatar din "Ratatouille"... Daca ne pierdem speranta, totul este pierdut...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu placere. Ne mai auzim noi. Am impartit o faculta (cat ai stat pe-acolo), o femeie, si ceva chefuri. Asa ca putem sa impartim si cateva cuvinte pe net. :)

    Numa' bine, ceau Pappy

    P.S.: poate muzica e o cale, nu crezi? Piese originale, acide... nu stiu daca cu adevarat ai schimba ceva, dar sigur ai avea succes si te-ai face auzit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Muzica nu mai este o cale... Nu mai sunt in tara si nici nu as vrea sa ma mai intorc... Decat, eventual in vacante...

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-ai spus ca cerintele sunt:

    "windows 7 pe computer, drepturi de administrator si mozilla firefox"

    Ce inseamna "drepturi de administrator"?

    Nu cred ca e chiar atat de nevinovat... Dezamagiti suntem cu totiii... Dar cand te apuci sa deformezi realitatea in exact stilul de dinainte de 1989, si al astora de la PSD ceva pute rau. Crede-ma. Faptele indica altceva. Ca e constient sau nu, face jocurile USL desi sustine ca este echidistant si ca i se rupe de toti. Am mai specificat asta in "sindromul Baia-Mare". Singurii la care le convin "echidistantii" sunt cei din USL! Si asta este pericolul!

    RăspundețiȘtergere
  16. @R.L

    PSS: Am inteles cum a adaugat voturi... Insa, cum le-a sters?!!

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: