site stats

marți, 20 septembrie 2011

BATALIA PENTRU ROMANIA: UN NOU EPISOD.



















Batalia pentru Romania sau mai bine zis atacul impotriva Romaniei initiat de PSD, PNL si PC acum 5-6 ani, a atins o noua cota astazi. De fiecare data cand crezi ca mai rau nu se poate, cohortele de "baieti destepti", care nu sunt de fapt destepti ci doar antrenati in eludarea adevaralui apar cu o noua metoda de atac, mai agresiva, mai parsiva si mai perversa.

Dupa ce au ignorat dorinta romanilor de revenire la Constitutia din 1923 si la reintroducerea monarhiei constitutionale, dupa ce au reusit infiltrarea unui fost fiu de demnitar comunist (culmea! prieten al lui Iliescu) in persoana lui Radu Duda, toate strategii nbereusite pana acum, in goana lor disperata pentru a se salva USL a facut doi pasi pentru inducerea in eroare a opiniei publice:

1. Anunta neintelegeri in interiori
2. Il invita pe Regele Mihai in parlament

Punctul unu este neinteresant. Stim ca intotdeauna au fost de fapt una si aceeasi entitate. Insa invitatia adresata Maiestatii Sale este de o ipocrizie si de o nerusinare fara seaman, pentru ca este facuta de indivizi care nu doresc altceva decat demolarea oricarei urme a demnitatii nationale si distrugere a Romaniei si romanismului!

Daca Regele va accepta va primi o bulina neagra pentru ca a acceptat o invitatie din partea acelora care jefuiesc Romania din 1989 incoace fara a obosi... Daca Maiestatea Sa nu va accepta, ori de cate ori va veni vorba despre subiect urmasii lui Iliescu se pot scuza: "noi l-am invitat!"...

Perfizi... Perfizi cei de la USL. O perfidie din ce in ce mai vizibila si mai fara perdea... O perfidie care spune ca trebuie sa ne scapam deindata si definitiv de Iliescu si TOTI urmasii sai. Iar daca este sa sustinem Constitutia din 1923 atunci urmasul la tron este Printul Nicolae, pe care vi l-am prezentat acum cateva articole.

In nici un caz Radu Duda nu trebuie sa aibe acces la decizia politica din Romania! Acest impostor, un actor de provincie si fiu de demnitar comunist (apropiat al lui Iliescu), infiltrat de fosta Securitate in Casa Regala pentru a demonta si ultima farama de demnitate nationala ce ne-a ramas.

Cred ca Regele Mihai va gasi o solutie pentru a rezolva problema. Se prea poate sa fie prea batran ca sa mai realizeze situatia de fapt. Oricum ar fi, nu regele este problema, ci, precum vedeti, nesimtirea si perfidia PSD, PNL si PC care, dupa ce au avut timp sa ne demonstreze ca stiu sa jefuiasca, vor acum sa para niste fecioare naive desi sunt doar niste curve ordinare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: