site stats

marți, 27 septembrie 2011

UN BASTARD RASIST ESTE MAI BINE DECAT FRAIER!!!









Dupa ce l-a tinut la scara avionului la prima venire in tara si a infiltrat un om in familia regala (Paul Duda fiind fiul unui demnitar comunist apropiat lui Iliescu), USL a reusit intr-un final sa manjeasca pana si imaginea Regelui Mihai, invitandu-l in mod ipocrit in Parlament la implinirea celor 90 de ani!

Putin vrea sa revina in fruntea Rusiei ca presedinte, ceea cea ar insemna ca de fapt, a fost instaurata o noua dictatura sub un paravan pseudo democratic...

Tiganii au cauzat mari probleme in Bulgaria intr-un moment extrem de sensibil pentru nu doar pentru Bulgaria ci si pentru Romania in egala masura: intrarea in Schengen.

Cuvantul tigan a fost scos pare-se din DEX (dictionarul explicativ al limbii romane), desi el este folosit la o scara larga, spre deosebire de cuvantul jidan, care este scos si el in acelasi timp insa este un cuvant pe cale de disparitie.

Top stiri ProTv: Adi Minune isi aduce fata de 13 ani. Ascult-o cum canta. Un satelit NASA a cazut peste o masina in Statele Unite, O coincidenta incredibila sau destin? Ce au in comun toti liderii sovietici din ultimul secol?, si asa mai departe... Nu mai vorbesc de Antena 3 si realitatea sau de vrajitoarele tiganci, rude ale lui Diaconescu, Marele Otevizator Sef...

Conform unor statistici cam 2 romani din cincisprezece (2 din 15!!!) aveau legatura cu Securitatea comunista.

Stiu ca nu sunt singurul care are o problema cu toate acestea, dar ar trebui, in mod normal ca NICI un roman sa nu mai sustina pe aceia care ii vor in mod atat de clar, pieirea! Am spus si o mai spun:

PROSTIA SAU INTERESELE PERSONALE MESCHINE NU SUNT O SCUZA!!!

Orice individ care sustine USL astazi este un potential tradator, chiar daca o face din neatentie, refuzand sa se trezeasca la realitate. Caci primul pas inspre insanatosirea Romaniei este scoaterea PSD, PC, PNL inainte de toate pe linie moarta. Partidul Popular al lui Diaconescu este in cel mai fericit caz o gluma proasta, caci este doar o speculatie de moment a unui tuciuriu care vrea si el sa fie imparat: Dan Diaconescu!

Pentru moment singura solutie este PDL. Orientarea pro-europeana si americana, lupta cu USL si a sa nerusinata impreunare a PSD, PC si PNL, sunt doar inceputul unor pasi pe care trebuia sa ii facem demult. Demult de tot. In 1990... Nu avem voie sa o luam de la capat. Din ce in ce mai multi romani inteleg ca nu poti cladi nimic fara munca sustinuta si sacrificii. Aceasta este calea adevarata pentru a construi nu castele de nisip ci o tara cu un fundament solid.

Noi romanii nu suntem tigani. Nu am crescut in satra si bunicile noastre nici nu au dat cu ghiocul si nici nu s-au prefacut a face farmece, vraji, descantece si alte bazaconii ce tin de o mentalitate medievala... Nu am o problema cu tiganii ca rasa si am spus asta de o mie de ori. Cunosc tigani care s-au adaptat la legile si stilul de viata al romanilor.

Insa am o problema cu aceia care refuza sa se adapteze, care refuza sa traiasca dupa legea si Constitutia Romaniei, folosindu-se "smechereste" de toata sustinerea materiala oferita de stat, prin bani ce se trag din buzunarele romanilor la buget, fara a oferi insa in schimb nimic societatii.

Avem o problema cu tiganii si ea este o problema reala. Daca nu vorbim despre ea tiganimea va profita. Daca vorbim despre aceasta problema vor sari pirandele si puradeii cu gura ca suntem niste bastarzi rasisti... Insa cum primul pas spre rezolvarea unei probleme este sa recunosti ca o ai, conform datelor ce ni se ofera la indemana, prefer, si o declar mai raspicat decat oricand, prefer sa fiu un bastard rasist!

Nu voi accepta niciodata denumirea de "rrom" cand vorbesc despre tigani. Si am sa va cer si voua sa refuzati acest lucru. Oriunde vedeti scris cuvantul "rrom" faceti corectia necesara spunand ca nu este corect "rrom" ci "TIGAN'... Oriunde auziti cuvantul, faceti corectia necesara. In orice imprejurare.

Oriunde sunteti agresati, cat de putin, de comportamentul si atitudinea tiganilor, luati-i la ture. Presati-i. Nu le oferiti nici o clipa de ragaz. Faceti-i sa transpire. Tiganul, prin natura sa este o fire lasa. Arma sa de aparare este gura mare si are curaj doar cand este in haita. De aceea asigurati-va si numeric superioritatea caci conflictul nu va escalada in violenta ci se va termina cu rusinoasa fuga a satrei de la prima admonestare.

Ca si cetateni ai Romaniei, trebuie sa fiti vigilenti si sa denuntati orice apucatura ilegala a tiganilor. Stresati politia cu denunturi si telefoane, ca sa isi faca datoria. Nu dati bani cersetorilor si nu ii lasati nici pe altii sa le dea bani. Alungati tiganii din orisice loc ori de cate ori vedeti ca fac activitati din care fac bani fara a plati impozite.

Stresati-i mereu... Tracasati-i... Sa tineti minte mereu ca sunteti in casa voastra, numita Romania, si ca oricine vrea sa va fure ceva din casa, sau sa va ia totul, acela este un hot si ca violenta poate fi justificata in acest caz, intru legitima aparare! Asa ca intrati in ei fara nici o teama. Sunteti romani, la voi acasa si aveti nu numai dreptul ci si obligatia de a va apara pe voi si familiile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: