site stats

marți, 25 octombrie 2011

ROMANIA SUB ASEDIUZilele acestea asistam din nou la un atac concentrat asupra monarhiei si Bisericii Ortodoxe in Romania.

Atacul asupra monarhiei este direct, in sensul in care imaginea Regelui Mihai I de Hohenzollern este facuta praf doar pentru ca este folosita de USL.
Ceva mai perfid este atacul asupra Bisericii Ortodoxe. Atacul este executat de catelandrii pusi de USL sa "comenteze" pe site-uri, bloguri s.a.m.d.

Nu se lasa Iliescu, gasca sa si urmasii lor, pana nu distrug orice farama de mandrie nationala. De aceea, indiferent de consecinte USL ramane astazi cel mai mare pericol pentru Romania.

A vota USL sau oricare dintre partidele ce il compun (PSD/PC/PNL) inseamna in acest moment a da mana livbera acelora care vor sa distruga Romania si romanismul in favoarea planurilor
de revigorare a socialismului urzite la Kremlin, a caror existenta a fost facuta sigura de declaratia lui Ion Iliescu din februarie 2010.

Totusi, de ce au ajuns sa sustina Iliescu si USL monarhia, dupa ce, in 1990 l-a tinut pe regele Mihai la scara avionului? Cum de le convine abia ACUM aceasta idee? Au toate acestea vreo legatura cu faptul ca Paul Duda, fiul unui fost demnitar comunist apropiat lui Iliescu, a "infipt" un "mostenitor la tron" prin casatoria cu principesa Margareta? Exista vreo legatura intre declaratia lui Ion Iliescu din februarie 2010 conform careia "exista un plan pentru revigorarea socialismului" Radu Duda si originile lui Ion Iliescu? Si daca ea exista care este aceasta?

Ei bine aceasta legatura exista. Am mai afirmat si in alte randuri, urmare a unui articol al lui Lucian Mandruta, "Romania cu lantul de gat", ca, intr-adevar, Romania se afla sub atacul unei etnii galagioase, o comunitate ce nu are nici o legatura cu istoria si cultura natiunii romane, o etnie ce s-a folosit de bunul simt al romanului ca sa agreseze mereu societatea, o etnie care este folosita de Kremlin ca si un cal troian pentru a distruge definitiv Romania si a o trece din nou in subordinea sa, o etnie a carei nume a devenit sinonim cu furtul, tupeul si nesimtirea: tiganii.

Despre originile lui Ion Iliescu am auzit multe zvonuri, dar ceva concret, nimic pana acum doi ani. Niciodata. Internetul acesta este o minunatie. Poti gasi multe lucruri pe care unii sau altii incearca sa le ascunda de tine. Stiind ca asta i-ar arunca direct in in lumina cruda a reflectoarelor...

Scormonind pe Internet gasesc un articol intr-o zi care spunea ca pe 26 aprilie 1986, revista Time, prestigioasa revista Time, il dadea pe Ion Iliescu drept succesor al lui Ceausescu. Incorect. Pe data de 26 aprilie nu a aparut nici un numar al revistei Time... Ci pe 28 aprilie. 28 aprilie 1986. Cu un click aici puteti citi articolul. Ca sa va convingeti singuri.

Cu alte cuvinte Ion Iliescu ne minte atunci cand ne spune ca nimic nu a fost premeditat. Ne minte cu nerusinare. Iar intrebarea care se pune mereu pentru aflarea adevarului este DE CE?

In clipa in care am descoperit acest articol ma loveste un gand... Oare nu as putea sa gasesc date despre originile lui Ion Iliescu? Cine i-au fost mama si tata? Pentru ca nu pare sa fi avut vreodata...


Incredibil dar am gasit. Si acum va las pe voi sa judecati singuri datele problemei. Din capul locului am sa va amintesc ca zvonuri despre sangele care ii curge in vene ar avea legatura cu faptul ca tiganimea prea si-a luat nasul la purtare in ultimii douazeci de ani...

Si dau peste lucrarea lui Vladimir Alexe: "Ion Iliescu- Biografia secreta"... Vedeti astfel de lucrari nu au fost mediatizate, si nici autorii lor... Pentru ca ce se gaseste intre copertile lor, i-ar fi putut distruge pe cei in cauza si pe urmasii lor... De fapt acest lucru se si intampla in timp ce cititi randurile ce urmeaza, culese din lucrarea sus-mentionata...

Trecutul lui Iliescu este mult mai tenebros decat vi l-ati putea inchipui. Este dominat de ura si anti-romanism. Insasi originea sa este anti-romaneasca. Pentru ca s-a nascut pe 3.03 1930 si numele lui real este ION MARCEL ILICI ILIESCU.

Este biografia unui agent anti-Romania. Cu trecutul "aranjat si parfumat". Cu rautatea ascunsa dupa un continuu si perfid zambet, parte a piesei de teatru pe care o joaca... Ion Marcel Ilici Iliescu nu este deloc ceea ce pretinde ca este...


Unul dintre bunicii sai a fost bolsevic. Dar din acela adevarat. De la mama lui. Din Rusia. S-a ascuns in Romania pentru ca fugea de politia tarista pentru activitati subversive anti-nationale. Acest bunic la impins si pe tatal lui Ion Marcel Ilici, Alexandru Iliescu la lupta "proletara"...

Regatul roman il condamna pe Alexandru Iliescu la 3 ani inchisoare pentru tradare de tara. Milita pentru dezmembrarea Romaniei si trecerea Basarabiei la rusi. Fuge la rusi dar se intoarce in tara dupa cativa ani.

A facut inchisoare pentru tradare de tara. Impreuna cu Ceausescu. In 1940. La Targu-Jiu. O scrisoare adresata lui Ceausescu de catre mama lui Ion Marcel Ilici, ar putea sa ne dea si motivul urii lui Iliescu fata de Ceausescu...

In acea vreme, Ionel era copil, asa ca trebuia sa il insoteasca cineva ca sa isi viziteze tatal. Acest cineva era... Elena Ceausescu. Cea pe care Iliescu a executat-o impreuna cu sotul ei, ilegal si fara mila.


Mama lui Ion Marcel Ilici Iliescu a fost o caldarareasa bulgaroaica. Ati citit bine. caldarareasa. Adica tiganca dintr-un neam de tigani caldarari. Au locuit pe strada I.H. Radulescu in Oltenita. Strada se mai numea si "tiganie" din pricina numarului mare de tigani care locuiau acolo...

Inca nu am reusit sa inteleg clar daca mama, caldarareasa Maricica, a fost transformata din motive cosmetice in mama vitrega Maria, sau Maria este intr-adevar mama vitrega a lui Ion Iliescu... Cert este ca Maria, mama vitrega este sora mamei auto-proclamatului rege al tiganilor, Ion Cioaba... Ce coincidenta...


Dupa stenograma Plenarei CC a PCR, cel care l-a introdus pe Iliescu in CC al PCR a fost Ceausescu. Ion Iliescu a luat locul lui Alexandru Draghici. Iar Alexandru Draghici fusese ministru de interne si sef al Securitati in vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej... Alta coincidenta nu-i asa?

Acesta este Ion Marcel Ilici Iliescu. Un jumatate tigan si pe sfert rus... Iar ponderea romanescului ramas este prea mica si incerta... Probabil ca de aceea pentru el romanii si romanismul sunt o piedica... In vremea lui tiganii au devenit rromi si au devenit minoritatea cea mai cocolosita... Daca mai crede cineva in coincidente sa zica acum.

Iliescu, gasca sa si urmasii lor au reusit din 1989 incoace sa distruga doua partide istorice: PNTCD si PNL. Acum urmeaza a fi distrusa imaginea monarhiei. Ba inca si mai perfid, pentru a se asigura ca monarhia va fi distrusa in familia regala a fost infiltrat fiul unui fost demnitar comunist si apropiat colaborator al lui Iliescu, foarte probabil si fost ofiter de Securitate sub acoperire. Numele lui este Radu Duda. Misiunea lui Duda este clara: casatorie si un copil.

Dupa ce infiltrarea a reusit batranul rege a fost convins sa treaca peste legea salica si Constitutia din 1923 declarand-o pe principesa Margareta mostenitoare a tronului si implicit pe fiul ei, conceput impreuna cu un fiul demnitarului comunist, apropiat al lui Iliescu si, asa cum am mai spus, un probabil ofiter de Securitate sub acoperire... Si uite asa, Iliescu si ai sai din USL planuiesc sa ne faca drept cadou, noua romanilor, chiar si daca am alege monarhia, tot un securist. Nu se lasa cei din USL. De aceea si trebuiesc starpiti. Cu orice pret!!!

Nu sunt un anti-monarhist, si il respect pe Regele Mihai I, ba inca am si dorit reinstaurarea monarhiei. Am scandat pentru aceasta in 1990. Insa nu pot fi pro-monarhist atata vreme cat monarhia este sustinuta si folosita ca un nou cal troian impotriva romanilor de catre USL sau de vreunul din partidele ce compun aceasta noua "monstruoasa coalitie", o coalitie profund anti-romaneasca, precum si conducatorul ei din umbra: Ion Marcel Ilici Iliescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: