site stats

joi, 27 octombrie 2011

TURNATORUL SI TUPEUL SAU ORDINAR...Nu am mai vorbit de multa vreme despre "prietenul" meu Crin Antonescu. Bipedul care mi-a fortat mana si m-a facut sa renunt la calitatea de membru al PNL pe care o fluturam mereu din 1990... Nu am simtit nevoia niciodata sa platesc o cotizatie si acum ma bucur... Ma bucur foarte tare...

Astazi este clar ca PNL nu are nici o legatura cu partidul istoric ce s-a numit Partidul National liberal. Aceasta adunatura pestrita de securisti, oportunisti si mediocri, intre care ici colo mai apare doar cate o valoare, si aceea orbita de interesele personale, se numeste doar PENELE... Or fi penele jumulite sarguincios de pe ceea ce Iliescu, gasca lui, si iata, urmasii lor, printre care si Crin "Chucky" Antonescu, au considerat ca este doar un card de gaste: POPORUL ROMAN.

Recunosc. Antonescu a reusit sa ma induca in eroare. Atat de tare incat am stat patru ore la coada la sectia de votare, in frig, ca sa il votez. Dar am capacitatea de a-mi identifica greselile, si, mai ales, sa le recunosc. Dupa care purced la corectarea lor. A fost clar ca Antonescu este un mamifer socialist, o marioneta a celor de la PSD, in momentul in care l-a suit pe Geoana in balconul sacru al Operei din Timisoara.

De ce sacru? Pentru ca acolo, la 20 decembrie 1989, a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania. Douazeci de ani mai tarziu si eu, impreuna cu timisorenii, le-am aratat lui Antonescu si celor de la PSD cartonasul rosu. Au inghitit astfel prima galusca amara...

Timisoara... Orasul unde comunistii si socialistii isi rup mereu coltii... Nici lui Ceausescu nu ii placea Timisoara. Manevra lui Miron Cozma, care s-a instala la Timisoara, este o alta ofensa adusa timisorenilor... Insa acest individ in mod clar nu stie ce il asteapta... Declinul lui Antonescu a inceput la Timisoara... Antonescu pare acum doar un caine de pripas... Un mamifer socialist...

Si uite ca mamiferul socialist, cainele de pripas al PSD, fostul turnator, mai scoate pe gura inca o perla... De parca nu erau destule... Atatea prostii a spus "Chucky" Antonescu in ultimii doi ani, incat a intrat in derizoriu... Insa ultima l-a pus in postura de cascador al rasului... Caci, Antonescu afirma nici mai mult nici mai putin ca "Iliescu si PSD" s-au despartit, definitiv, de comunism"... Pa cuvantul tau mai Crin?!!

Daca el, bipedul ce are nume, Crin Antonescu de, vrea sa fi presedinte, ei bine eu stiu ca exista zeci de mii de romani, ce spun eu, sute de mii, milioane, care pot sa analizeze mai bine decat el, si in consecinta sunt mai calificati pentru pozitia ce si-o doresti fara a avea insa pregatirea necesara ci doar tupeu nemarginit...

O sa va reamintesc tuturor, ca, anul trecut, in februarie, la Congresul PSD unde a fost "pontificat" Victor Ponta ca si presedinte al PSD, Iliescu a afirmat foarte clar (afirmatie urmata de urale): "Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume"... Aaaaaa.... Ca in clipa aceasta cei din USL sunt fortati sa faca astfel de declaratii, este de inteles: numai pomenirea cuvantului socialism sau comunism creeaza la romani o reactie alergica, la fel precum este si vorbirea despre apropierea fata de Moscova...

Si totusi penelistul Crin sustine, senin, de parca ar fi sedat, cu totul altceva, mintind, din nou, in fata, cu tupeu... De ce oare? Daca este sa man intrebati pe mine, la el minciuna tine de o patologie clara: nu stie sa traiasca de cat pupand dosuri si tradand cu lasitate pe oricine si orice. Pentru ca, in fapt, Crin Antonescu este modelul suprem al mediocrului ce "s-a ajuns"... De aceea m-a facut sa rad cu pofta maxima si din toata inima un comentariu la adresa afirmatiei lui Antonescu despre Iliescu, PSD si comunism: "sa spui ca Ilici s-a despartit de comunism este ca si cum ai spune ca Nina Iliescu (sotia lui Iliescu n.n.) este Lady Gaga"...

Are antecedente Antonescu? Daca ati uitat, permiteti-mi sa va improspatez memoria...

George Crin Laurenţiu Antonescu (n. 21 septembrie 1959, Tulcea) este un politician roman, în prezent preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL). Dosarul de securist al lui Crin Antonescu este 2456sca/ DSS 01429. Antonescu chiar a fost turnător la securitate. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Urmariti mai jos cum ne este el prezentat de media din Romania:

Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de “acord”, la bucată.

Note informative de 300 lei bucata
Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai “poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirma chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine.

„Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.
Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii.
“Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu.

“Avea o fire care “ştia” să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

Spion printre elevii sai
“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea şi el. În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore”, a mai spus Pavel Ionescu.

Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic.

Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmriţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se “simpatic”.

Traseist politic
Presedintele PNL, inainte sa fie penelist pur-sange a mai schimbat doua partide si a avut tupeul sa-si stearga traseismul din autobiografia oficiala.
Crin Antonescu a devenit presedintele PNL avand aura de penelist trup si suflet, “nascut in PNL”. Dar nu este deloc asa. PNL este al treilea partid al lui Antonescu.

Mai inainte s-a perindat pe la Partidul Aliantei Civice (PAC) si Partidul Liberal 1993 (PL-93) al lui Dinu Patriciu. Chipurile, aceste partide erau tot liberale, pentru ca au tot fuzionat cu PNL pe masura ratarii pragului electoral, iar Antonescu s-ar fi invartit numai in familie. Nimic mai neadevarat, tinand cont de faptul ca liderii PNL, PL-93 si PAC se urau de moarte, iar “virginul” Crin a participat din plin la puciurile de partid. In principiu, daca acuzatia de “traseism politic” este neintemeiata, atunci este inexplicabil de ce Antonescu a ascuns din biografia lui oficiala apartenenta la alte doua partide in afara de PNL, cel pe care il pastoreste in prezent.

Crin Antonescu se “bren¬duieste” ca fiind “altceva”, diferit de ticaloasa clasa politica romaneasca. Nimic mai fals. Crin nu vine de pe strada. El traieste de aproape 20 de ani din politica, fiind deputat de 17 ani cu un intermezzo de trei ani ca ministru al Tineretului si Sportului, interval in care a schimbat si trei partide.

Cel mai altfel
Daca asta e “virginitate”, atunci ce-o mai fi “curvasarie”, in politica? In plus, Antonescu a fost un favorizat al clanurilor politice. Fara niciun merit, a ajuns ministrul MTS. Cand s-a reformat Guvernul Radu Vasile, s-au redus numarul de ministri de la cei 35 ai lui Vacaroiu la 16 plus premierul. Bineinteles ca, in logica reformatorilor, MTS trebuia sa dispara, transformandu-se in “Agentie” sau “Autoritate”. Antonescu a ramas ministru sfidandu-se reforma Administratiei Publice Centrale la ordinul presedintelui Emil Constantinescu. Acelasi Constantinescu pe care Crin, peste doi ani, il facea albie de porci pentru ca il sustinea la presedintie pe “crestin-democratul” Isarescu in locul “liberalului” Stolojan. E drept, acum “presedintele care nu a lasat nicio dara in istorie” si toti locotenentii sai s-au inrolat cu totii in armata lui Antonescu!

Alta personalitate a liderului PNL, cea de “profesionist”, s-a dus pe apa sambetei, odata cu proba Executivului, unde ministrul Antonescu nu a aratat nimic, nu a batut un cui la MTS. Si apoi, de unde experienta profesionala la un om care la varsta de 50 de ani a fost doar trei ani profesor stagiar, iar restul politician. Nu am spus-o noi, ci Tariceanu, care il plasa pe Crin in topul chiulangiilor de la Camera Deputatilor.

Asul din maneca al lui Crin Antonescu este independenta si, mai mult, ostilitatea fata de grupurile de interese, spre deosebire de contracandidatii sai, Geoana si Basescu. Dar “virginalul” Antonescu nu e in stare sa lamureasca dependenta fata de miliardarul Patriciu, care i-a asigurat logistica pentru victoria la congresul PNL impotriva lui Tariceanu, iar acum il tine prizonier, prin consultantii si fondurile de campanie.

Dusmanul grupurilor de interese Crin Antonescu nu are raspunsuri nici la alegatiuni din presa care se refera la exclusivistul “Club al Vinului”, un grup de interese al lui Tariceanu, sau eliberarea titlurilor de proprietate pentru terenurile BTT-Herastrau in favoarea unui grup de interese al mult hulitei Elena Udrea, acuzatiile privind manevrele de la Strandul Tineretului in favoarea lui Puiu Popoviciu sau soarta Strandului Floreasca, unde se afla cooperativa revolutionara “Club 22 TV”.

Un om care pretinde ca a preluat puterea in PNL pe valul popular nu poate da explicatii privind firma de relatii publice a lui Patriciu, ale carei angajate selectate la concursuri de miss ii convingeau pe junii liberali cu sange fierbinte sa voteze virginalul. Si nu poate da explicatii nici despre liderul judetean liberal amenintat cu taierea contractelor de pus termopane la statiile de benzina daca misca-n front la congresul partidului".

Surse:
1. Crin Antonescu, liberal din 1990 and vicepreşedinte PNL timp de nouă ani – Mediafax (20 Martie 2009). Accesat în 24 septembrie 2009.
2. Blogul autorului, accesat la data de 5 mai 2009
3. Crin Antonescu spune că a repetat intenţionat ultimul an de facultate pentru a nu lua repartiţie la ţară Cotidianul online, accesat la data de 3 mai 2009
4. Crin Antonescu, profesor de istorie. Evenimentul zilei (6 iunie 2009). Accesat în 24 septembrie 2009.
5. „Lumea nu merge înainte cu gargara”, rol.ro, 29 June 2008. Accesat la data de 24 septembrie 2009.
6. Guvernul Victor Ciorbea – Agerpress. Accesat în 24 septembrie 2009.
7. „350 Sportivii români primesc rentă viageră”, 7 octombrie 2004. Accesat la data de 24 September 2009.
8. „Crin Antonescu ar putea intra în turul 2 cu Preşedintele Băsescu”, politico.ro, 22 September 2009. Accesat la data de 24 September 2009.
9. www.phg.ro (2004). Crin Antonescu, despre sinuciderea soţiei sale. Accesat în 2009-07-22.
10. Crin Antonescu: Mă voi căsători cu Adina Vălean – HotNews.ro (25 June 2009). Accesat în 2009-07-22.
11. www.ziua.ro
12. www.crinantonescu.ro
13. http://anonymusgerula.wordpress.com
14. http://bataiosu.wordpress.com
15. http://alexandrumitache.wordpress.com

Sursa: www.badpolitics.ro, http://ceausescu.c

biograsfie preluata de pe "NECENZURAT"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: