site stats

joi, 22 decembrie 2011

22 DECEMBRIE 1989: BUCURESTIUL ESTE CENTRUL UNIVERSULUI

Pe 22 decembrie eram cu inima la Bucuresti. Si eu, si Timisoara si restul Romaniei. A aparut pentru prima oara omul pe care astazi il uram cel mai tare: Ion Iliescu. Il uram pentru ca este urat. La suflet. Inca nu stiam asta pe atunci. Priveam imaginile in care se declara libertatea noastra. Libertate care a durat doar cateva ceasuri...



Pentru ca Iliescu cere oamenilor sa iasa si sa apere punctele strategice, in frunte cu TVR. Dupa aceea a inceput macelul... Cam in acelasi timp am aflat ca a inceput sa se traga din nou in Piata Operei din Timisoara. Si atunci mi-am pus instinctiv intrebarea: DE CE?


In Timisoara nu se mai trasese un foc de cand armata fraternizeze cu noi. Militia se retrasese, la fel ca si Securitatea in barloguri. Ceausescu fugise. Noi eram la 500 de kilometri departare de ceea ce devenise acum centrul evenimentelor. Asa ca tragerile de poligon din Piata Operei nu aveau sens. Si parca nici cele din Bucuresti.




Am inteles dupa ceva vreme ce s-a intamplat... Atunci a fost pusa in miscare lovitura de stat prin care Iliescu si gasca ne-au pauperizat si ne-a transformat in slugile lor, pretinzand ca vor sa ne dea libertatea... Ei de fapt, asa cum am vazut in urmatorii douazeci de ani, se pregateau sa ne ia totul... De aceea tatal lui Geoana i-a pus la dispozitie lui Iliescu planurile cu subteranele din Bucuresti. De acolo apareau si dispareau "teroristii" care i-au oferit lui Iliescu acoperire pentru executarea ilegala a lui Ceausescu, si pentru tot sangele scurs atunci.



Bucurestiul a platit cel mai scump pretul pentru ambitiile si dorintele lui Ion Iliescu si a ceea ce numim astazi PSD si USL. Astazi se gasesc voci care, cu tupeul acela nesimtit, caracteristic sustinatorilor USL, incearca sa induca ideea ca daca nu era Iliescu si gasca lui nu ne scapam de Ceausescu... Nu exista minciuna mai mare! Toti aceia care am fost pe strada in zilele acelea stiam ca ne riscam viata! Si totusi am preferat sa luptam impotriva comunismului, caruia astazi, perversii promotori ai sai aleg sa il numeasca socialism.... Iliescu si o adunatura de ne-oameni atinsi de virusul rosu al socialism-comunismului doar au furat cu nerusinare dorinta aceea apriga de libertate!


Oamenii care au murit dupa plecarea lui Ceausescu sunt victimele nevinovate al ciumei rosii, care se perpetueaza in Romania si astazi, sub forma unei propagande salbatice in media controlata de USL. Si pana Ion Iliescu, fiul tigancii caldararese bulgaroaice si al unui tradator de tara ce milita pentru dezmembrarea Romaniei, alaturi de ceilalti colegi de nelegiuire, care au folosit sange nevinovat pentru transfuzia de putere in folosul lor, si numai al lor, nu vor fi dusi in fata legii, liniste nu poate fi in Romania. NICIODATA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: