site stats

vineri, 23 decembrie 2011

23 DECEMBRIE 1989. MASACRUL DE LA OTOPENI.


23 Decembrie 1989... Aceasta este ziua in care au murit cei mai multi oameni intr-un singur incident. Noi am aflat abia spre seara la televizor ce s-a intamplat...


Erau prezentati drept teroristi. Terorist la 19 ani... Ca un titlu de film... Insa au ramas supravietuitori. Care au ajuns sa isi cerseasca adevarul si dreptatea.
Vedeam tot soiul de generali dand ordine la TV. Nu stiam atunci cum ii cheama. Aveam sa le aflam numele. Fiecaruia in parte. Doua au iesit mereu in evidenta: Nicolae Militaru si Emil "Cico" Dumitrescu. Primul general. Al doilea amiral parca... Ba mint. Era inca unul: generalul Chitac. Toti centrati in jurul lui Ion Iliescu.
Un individ, membru PSD, parte a adunaturii tradatoare numite azi USL, vorbind in batjocura despre eroii revolutiei, spunea ca acestia sunt doar sunt doar o simpla statistica. Nu poate fi o coincidenta faptul ca Stalin spunea acelasi lucru despre moartea a milioane de oameni... Haideti sa vorbim despre statistica mortii. Pentru ca si de acolo, cei care au murit ne vorbesc. Sa vedem daca este logic si sa ne intrebam...

Ceausescu avea puterea in mana. Toata. Si a cazut. Normal dupa caderea lui, numarul total de victime ar fi trebuit sa scada. Armata fraternizase cu poporul pe strada. 
Si totusi, dupa aparitia lui Ion Iliescu la televizor, in numai cateva zile, au murit mai multi oameni decat a omorat Ceausescu la putere fiind. Beneficiar? Iliescu si ceea ce astazi numim PSD... Vreti sa vorbim statistic pesedelacheilor? Fie. Fac asta doar pentru ca sa vi se umple gura cu calti imbibati in smoala si sa taceti pe vecie... Iata...

16-22 DECEMBRIE
Morti: 159
Raniti: 1.502

Dupa 22 DECEMBRIE
Morti: 957
Raniti: 2.587

Stiti ce e cel mai ciudat? Daca pana in 22 numarul de cazuri mortale a fost de putin peste 9% din numarul total de victime, DUPA 22 rata cazurilor mortale a crescut la 27%... Cu alte cuvinte dupa 22 a existat mai putina mila... Si din totalul de peste 5200 de oameni impuscati, aproape 70% au fost impuscati dupa 22 decembrie... Pentru Ion Iliescu si ceea ce astazi este USL. Stiai asta cand te-ai alaturat lor Crin "Chucky" Antonescu?

EROII NU MOR NICIODATA!

Ne vorbesc. Chiar si prin cifrele reci si sumbre ale statisticii. La finalul zilei, cand incercam sa intelegem ce inseamna toate cifrele si cand realizam ca in spatelei fiecarui numar de ordine a existat o bestie care a dus arma la ochi si a tintit, nu putem decat sa spunem raspicat:

Pe masura ce trece timpul trebuie sa devenim mai intelepti. Nu putem lasa o mana de atei criminali sa confiste bucuria sarbatorii Craciunului.De aceea este mai bine sa vorbim despre aceste lucruri in timpul anului, sa rezolvam problema, sa impunem facerea dreptatii. Ca sa putem trai si serba din nou Craciunul la fel ca si inainte de 1989.


Iliescu si cei care au consiprat impotriva romanilor si au profitat de dorinta lor de libertate ca sa transforme Romania in propria lor feuda trebuie sa plateasca. 

Si asta nu post-mortem!!!
TREBUIE SA SE FACA DREPTATE! TREBUIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: