site stats

marți, 31 ianuarie 2012

SOCIALISM SI HOMOSEXUALITATE
















De cand am citit despre faptul ca Lenin ar fi avut inclinatii homosexuale am inceput sa ma intreb daca nu cumva exista vreo legatura intre ateismul promovat de socialismul stiintific, si homosexualitatea, pentru ca ele merg cumva tinandu-se de mana... Si am tot "sapat" pana am dat de o pagina pe Wikipedia,  numita "SOCIALISM AND LGBT RIGHTS"...

Avut-am zilele acestea o discutie cu o prietena foarte draga sufletului meu... Atat de draga incat atunci cand imi vorbeste, oricat as fi de suparat, ma linistesc aproape instantaneu. De aceea am si poreclit-o "Rudotelul"... Si ea, ca toate femeile, putin egoista, neostenindu-se sa ma cunoasca, a tras cel mai adesea concluzii pripite despre mine. Incepand cu aceea ca nu ma voi schimba niciodata... Asa se face ca zilele trecute, a incercat sa imi vare pe gat, cu buna intentie dealtfel, un firicel de informatie in care ea crede...

Pana la urma a trebuit sa devin grosolan si sa ii spun ca informatie este multa in jurul nostru dar ca ea trebuie selectata in functie de calitate... Caci eu asa am ales si pagina Wikipedia la care am facut referire si am atasat link mai sus... Este bine documentata. Si daca este bine documentata inseamna ca exista cu adevarat o legatura intre socialism si homosexualitate. 

Socialismul si-a propus sa demoleze o societate ce a fost construita si perfectionata in mii de ani de civilizatie. Si acest lucru nu poate prevesti nimic bun, mai ales daca metodele sunt destabilizarea si inducerea abnormalului ca stare de normalitate. Adica, ateismul inlocuieste crestinismul ca religie, o minoritate mediocra si descreierata dicteaza majoritatii... Caci ce altceva se poate spune atunci cand homosexualii isi impun punctele de vedere si fac pareada cu ele pe strazile lumii?

Daca este sa ma intrebati acum, va voi spune clar ca homosexualitatea este o arma, iar homosecxualii sunt un alt cal troian ce va fi folosit de socialisti in incercarea lor de a fractura dezvoltarea normala a societatii asa cum o cunoastem... Ii lasam? Nu cred ca ar fi cazul... Nu mai cred de ceva vreme in ceea ce occidentalii numes "politically  correct"... Acest termen a fost introdus spre a forta mana majoritatii de a accepta dorinte scelerate ale unor minoritati. Si asta numai democratie nu este. Seamana tot mai mult cu apucaturi socialiste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: