site stats

luni, 30 aprilie 2012

MI-E SILA...
















Mi-e sila... Mi-e SI-LA!!! Mi-e sila de tupeul romanesc, practicat de parca ar fi un sport extrem. Mi-e sila de noi, romanii. Mi-e sila de mine. Cum de ne mai rabda pamantul? A ajuns USL din nou la guvernare?!! Cu Ponta viitor premier?!! Cum de puteti rabda ca urmasii lui Iliescu si a clicii sale sa mai aibe un cuvant de spus?

Daca zbieretele isterice si minciuna crasa spuse de gura celor mai mari mincinosi de profesie pe care i-a vazut vreodata Romania au astazi, dupa ce i-am vazut demoland tara caramida cu caramida, cu o tenacitate ce numai unui tradator de sorginte socialista ii poate fi caracteristica, astazi USL mai gaseste sustinatori si inca isi mai poate ingrosa randurile cu nulitati mediocre si neavenite?!!

Ce sa mai vorbesc de aceia care habar nu au ca actiunile lor sustin USL... Uite, bunaoara actiunea contra CHEVRON de maine... Va fi un mare fas... Insa multi fraieri se vor prezenta... De ce spun ca aceasta actiune sustine USL? Pentru asta au inventat americanii un termen superb: dovezi circumstantiale.

Dovezile circumstantiale sunt acele dovezi care, fara a avea legatura directa cu subiectul investigat, te duc inspre o anumita concluzie. O dovada circumstantiala ar putea fi faptul ca rusii au interese in aceasta zona. Nu poporul rus. Ci socialistii condusi de Putin. Caci acolo, in Rusia, ca si aici in Romania, a fost implementat un sistem similar. Un sistem ambalat in forma capitalista dar care in realitate nu are nimic de a face cu adevaratul capitalism. Un sistem creat perntru a jefui legitim toti cetatenii platitori de taxe. Un sistem gandit nu pentru a reconstrui capitalismul in foste tari comuniste ci pentru a-l demola sub numele lui. O minciuna peste care s-a vopsit gardul cu putintel adevar...

Ca sa revin la dovezile circumstantiale, daca rusii au interese in zona este clar ca au interesul de a demola orice alte intrari... Si iata dovada circumstantiala: cum de niciodata nu s-a aflat si nu s-a instigat la revolta impotriva intrarii companiilor petroliere rusesti? Cum de nu a suflat nici o televiziune sau ziar, in marea lor majoritate detinute de USL, absolut nimic cand se perfectau astfel de contracte via USL?

De asemenea o alta dovada circumstantiala poate fi orientarea clara celor din USL catre Kremlin. La care mai puteti adauga orientarea socialista. trambitata de Iliescu la congresul PSD, formatiune poolitica ce este fara discutie liderul USL... Asadar, cum de rabda pamantul indobitocirea noastra ca popor? Cum putem accepta ca unul ca Ponta sa devina prim-ministrul Romaniei cand cei din gasca sa au distrus imaginea Romaniei sistematic timp de douazeci de ani? Cum?!!

Inteleg de ce Presedintele romaniei l-a desemnat premier... Si eu probabil ca as fi facut la fel, vazand cata supèrficialitate triviala macina gandurileromanilor... Si cred sincer ca este doar o incercare de a demonstra romanilor ca USL sunt doar o adunatura de material steril, lipsit de orice urma de solutii pentru Romania... Cand Spania intra in recesiune USL promite un milion de locuri de munca... Pe spinarea contribuabilului probabil... O noua mita electorala mai mult ca sigur. Ei la asta se pricep!

Astazi, pagina mea de Facebook a fost inundata cu lozinci ce aduc aminte de perioada stalinista a Romaniei: "Chevron, Go Home!"... Greata mi s-a facut, si, precum ma stiti, am vazut negru in fata ochilor, mai ales ca au avut tupeul sa ma ia la rost ca le invadez paginile desi a fost exact viceversa, avand in vedere ca am avut mesaje relativ identice de la mai multe persoane...

Bineinteles ca nu am iertat pe nimeni si nimic... Nici mama de ar fi fost si nu ar fi scapat... Cand am inceput sa le pun in fata argumente si cand am spus pe nume ignorantei si tupeului si pentru ca nici instinctul de haita nu i-a ajutat au inceput sa scanceasca, cerand ajutor administratorului paginii respective, desi eu eram singur si ei sarise toti cu gura pe mine... Ce sa-i faci... Unii inca mai cred ca pot inlocui calitatea cu cantitatea... Vezi sa nu...

Mi-e sila. Mi-e sila de tupeul romanesc, practicat de parca ar fi un sport extrem. Mi-e sila de noi, romanii. Mi-e sila de mine. Cum de ne mai rabda pamantul? A ajuns USL din nou la guvernare?!! Cu Ponta viitor premier?!! Cum de puteti rabda ca urmasii lui Iliescu si a clicii sale sa mai aibe un cuvant de spus? Pentru ce am mai iesit pe strazi in 1989, daca astazi, dupa ce ca stim ce au facut si este clar ce ne doresc cei din USL, adica numai de bine nu, dupa toate acestea inca mai exista romani ce se uita in gura lor ce miroase a hoit... Mi-e sila... Mi-e SI-LA!!!

3 comentarii:

  1. Amice, imi face impresia ca ti'ai pierdut credinta in prostia poporului roman. Io's optimist: pot fi si mai prosti, si asta cu naturalete nativa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu agreez bascalia. Si nu cred in prostia poporului roman. Cred doar ca aceia care stiu nu isi fac datoria de a spune tuturor ceea ce este de zis! Printre ei si eu... Si tu... Si inca mulñti altii... Am inceput sa invat sa vorbesc public in fata oamenilor despre acestea... Fara frica... Nu se va schimba nimic fara efort! Bascalia nu ajuta la nimic! Amice...

    RăspundețiȘtergere
  3. Amice, nici eu nu agreez bascalia, insa toata viata mea a fost obiectul bascaliei realitatii romanesti, in consecinta, am tot dreptul la genul asta de replica. Si da, ai dreptate. Nu prostia e trasatura fundemanetala a poporului roman, ci nesimtirea.
    Si'mi permit si diferente de ton si perspectiv. Intr'un fel percepi realitatea romaneasca din Tenerife, si'n alt fel din butoiul cu rahat tricolor. Amice.

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: