site stats

marți, 24 aprilie 2012

SA NU TACI! NU ACUM!!!












Cum ar putea un singur roman, cu simtire romaneasca si cu un cap ce ii sta pe umeri, in alt scop decat acela de a fi plouat in gat, sa voteze USL?!! Cum ar putea sa ii treaca prin minte vreunui om normal sa isi voteze calaii ce i-au pus gand rau si, sub atenta planificare a lui Ion Iliescu, inca de la sfarsitul anilor '70 si inceputul anilor '80, dupa cum indica un articol aparut la 28 aprilie 1986 (!!!) in revista Times, cum ati putea vreunul dintre voi nu sa votati cu USL, ci sa taceti in fata nemerniciilor ce vi se servesc zilnic din varful antenelor fie ele unu doi, trei, aflate in stapanirea complicilor lui Ion Iliescu si ale urmasilor lor demni de o noua reglare de conturi socilaista la nivel mondial?

Cand o sa deveniti constienti ca propriile voastre inactiuni sunt de fapt o actiune ce vi s-a indus pentru ca ei (USL) sa isi poata duce la indeplinire linistiti planul? Cum puteti citi randuri ca acelea scrise pe acest blog, din toata inima, cu argumente si rationament si dupa aceea sa va duceti linistit la culcare sperand ca altii vor vorbi in locul vostru sau ca poate toate acestea vor fi trecute atunci cand va veti fi trezit?

De ce nu vorbiti clipa de clipa si ceas de ceas tuturor acelora care nu au acces la un calculator si la spatiul virtual, ci vad si cred doar in otravurile ce le sunt administrate zilnic, clipa de clipa si ceas de ceas, prin toata media, care este in proportie de mai bine de 80% stapanita de USL?!! De ce alegeti sa riscati sa ii lasati sa va invinga crezand ca toti stiu ceea ce stiti si voi?!! De ce nu va faceti datoria de a spune in public, live, clar si raspicat ce aveti de spus?

De ce atunci cand vedeti ca unul da mita sau trece pe rosu, alegeti sa intoarceti capul si sa va prefaceti ca nu ati vazut? De ce atunci cand un om este ranit in mijlocul strazii contemplati de la distanta cum un stol de necrofagi care nici macar nu sunt romani fura si asta deja la lumina zilei?!! Credeti ca astfel va protejati viata si  viitorul copiilor vostrii?!! Ei bine nu!!!

De fiecare data cand taceti este doar o amanati ceea ce trebuie sa faceti. Si de fiecare data cand amanati aminti-va faptul ca va trebui sa platiti. Si cu fiecare amanare plata se ingroasa si viitorul vostru devine mai scump. Fiecare moment de lasitate trebuieste platit.Fiecare moment de amanare este de fapot un moment de lasitate. Pun aceasta lasitate nu numai in spinarea barbatului roman ci si a femeii. pentru ca ea este gatul Si trebuie ca femeile sa nu mai accepte ca fuistele lor si copiii lor sa mai fie o scuza pentru inactiunile celor pe care i-au crezut si ales drept barbati!

Nici unul dintre noi nu are dreptul sa taca! Avem inaintasi care ne arata cu degetul! Rusinea este a noastra. Nu numai in fata intregii lumi ci chiar noua de noi insine trebuie sa ne fie rusine atunci cand Nicolae Balcescu ne spune clar ca o viata traita in genunchi nu merita a fi traita! Sa nu taci deci niciodata! Nu ajuta la nimic! Doar amana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: