site stats

joi, 3 mai 2012

CAPCANA PENTRU USL
















Parca m-am mai linistit vazand ce atitudine au romanii fata de USL si minciuna propagata de USl... Se pare ca mutarea Presedintelui Traian Basescu a fost una inspirata! Trambitele inrosite de rugina ale USL proclamau in continuu marea minciuna coinform careia ar avea in spate intregul popor... Intr-adevar intregul popor sta in spatele USL dar asta doar pentru ca sa il termine definitiv!

Ies la iveala din ce in ce mai multe necuratenii si nepotriviri ale declaratiilor facute de din arena circului socialist-uselist cu realitatea... Si asta o sa ii coste... Deja, dupa doar doua trei zile reactia societatii civile tinde sa devina violenta. Desigur unor socialisti veritabili, asa cum sunt cei din USL acest lucru probabil ca ii bucura: violenta a fost dintotdeauna metoda favorita a socialistilor de a obtine ceea ce nu pot niciodata obtine pe cai corecte!

Nu stiu daca acest guvern va trece... Nu cred... Dar miscarea cu numirea lui Ponta pare sa fi fost inspirata... Dupa acest exercitiu, dupa momentul in care oamenii propusi de Ponta nu vor fi validati de Parlament, probabil ca alegerile anticipate le-ar pecetlui soarta... Sunt curios sa vad ce va urma, la fel precum sunt sigur ca Traian Basescu a avut ceva in vedere cand l-a desemnat pè Ponta sa incerce formarea unui nou guvern...

Amintiti-va doar ca, nu cu mult timp inainte, intr-o amenintare usor voalata, Traian Basescu il ameninta zambitor pe Ponta spunandu-i ca i-ar putea pune in carca aceasta misiune... Dupa ceva mutari de pioni, cai, ture si nebuni, iata ca acest lucru s-a intamplat... Nu se mira nimeni de cat de multi au votat pentru caderea guvernului Ungureanu? Multi si din PDL. Suspect de multi... Este clar ca PDL are un plan. Si Presedintele Traian Basescu la fel.

De aceea ii sustin eu pe cei din PDL si pe Basescu. Intotdeauna gasesc o cale sa puna la respect pe aceia care de mai bine de douazeci de ani isi bat joc de Romania si de romani. Caci ce altceva a facut USL decat ca a transformat Romania intr-o feuda personala, in timp ce marii "fosti", niste mediocritati ilustre, relicve din epoca "de aur", care au conspirat sa il dea jos pe Ceausescu nu din dragoste fata de poporul roman ci, dimpotriva, din ura fata de Romania si romanism, decat ca s-au transformat artificial, printr-o oribila mutatie, in marii "actuali"?!!

De cativa ani incoace insa, celor de la PSD, PC si PNL, locul unde s-au aciuat toti marii si ilustrii tradatori de neam, scursori de tot felul, jigodii si jivine, mediocritati ilustre, proxeneti ai unor curve de oameni precum si prostituatele de ambele sexe pe care le au in subordine, dimpreuna cu urmasii lor, nu le mai merge! Gafaie... Cad striviti de loviturile bumerangului ce l-au trimis ca pe o arma letala impotriva romanilor fara sa invete insa a-l prinde la intoarcere. Si acum bumerangul acesta ii face terci.

Cand Marx si Engels spuneau ca romanii sunt un popor contrarevolutionar, socialistii de azi, incepand cu patronii lor spirituali de la Kremlin, ar fi trebuit sa vada in aceasta si o amenintare. Caci romanul este rabdator din fire. Dar cand rabdarea i s-a terminat, este vai si amar de aceia care au indraznit macar sa gandeasca un plan pentru ca romanii sa isi piarda identitatea nationala sau sa dispara ca natiune vor avea mereu o surpirza neplacuta de proportii la fel cum se prefigureaza la orizont surpriza urata ce li se pregateste lui Iliescu, clicii sale si a urmasilor lor adunati sub umbrela inrosita de socialism numita USL...

Pana la urma cred ca Marx si Engels, asa cum afirma o personalitate ilustra a vietii culturale romanesti, cand au asternut pe hartie remarca referitoare la instinctele contra-revolutionare ale romanilor, ne-au facut noua, ca si natiune un mare compliment... Si poate ca asta ar trebui sa ii invatam pe occidentali despre noi: ca suntem un popor ce adora valorile civilizatiei si ale capitalismului. Ale capitalismului real nu al pseudo-capitalismului initiat de leprele socialiste din USL!

Un comentariu:

  1. cred ca e prematur sa vorbesti de esecul guvernului Ponta ...daca individul a fost capabil la un moment dat de crima cu atat mai mult e capabil sa se pretez la orice ticalosie pentru a acapara puterea indiferent de cata suferinta ar aduce poporului treaba asta

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: