site stats

marți, 15 mai 2012

MANCATORII DE LEBEDE IN MICA VIENA

As vrea sa nu ma intelegeti gresit. Nu sunt rasist. Nu urasc. Sau ma rog, daca urasc ceva, urasc nedreptatea, uraciunea si pacatul. Problem a tiganeasca din Romania nu este o problema creata de romani ci este cel mai probabil urmarea planului de distrugere a identitatii nationale a romanilor. Cunosc oameni ce imi sunt dragi care au radacini etnice tiganesti. Dar au ales sa se educe. Sa devina elemente sociale productive nu paraziti sociali.

Am primit vesti nelinistitoare de la Timisoara... Timisoara, pentru socialisti este locul de rupere a dintilor... Asa a fost si cu Ceausescu. Asa a fost si cu Iliescu. Asa a fost si cu Geoana. Asa a fost cu PSD si asa este si cu USL. Am spus-o de multa vreme si o mai spun inca o data: tiganii au nevoie de un teritoriu si sunt decisi sa si-l formeze din cel putin o parte a Romaniei, cu sprijin politic dictat de interesele Kremlinului, caruia nu ii convin afinitatile occidentale ale romanilor...

Cea mai perfida parte a planului este aceea in care multi copii au fost trimisi la scoala sau directionati catre structurile fostei Securitati pentru a fi folositi mai tarziu. Acest lucrur se intampla si astazi. un alt punct al planului este mariajul in care obligatoriu jumatatea de familie care apartine etniei tiganesti este de sex masculin, pentru a putea sa isi impuna vointa si a imbunatati fondul genetic... De aceea romancele ar trebui sa fie foarte atente la tenul, culoarea parului si a ochilor acelora cu care aleg sa se impreuneze...

Ce au reusit tiganii sa faca la Timisoara? Au reusit sa cumpere cladirea in care se afla Spitalul de copii, cel mai mare de acest fel din vestul tarii... Cum de a fost cu putinta asa ceva? Ei bine nu este de mirare din moment ce in administratia locala ss-au infiltrat tot felul de indivizi dubiosi... Dar cred ca cea mai mare vina o are societatea civila care a ales sa nu actioneze.

Aceasta inactiune a ajuns sa ii coste scump pe romani. Si cu cat vor intarzia sa actioneze impotriva acestui flagel cu atat costurile vor fi mai ridicate si rezolvarea mai violenta... Pentru USL spurcarea Timisoarei este un obiectiv principàl, la fel cum a fost si cu spurcarea Bucurestiului... Insa eu unul am vazut ce se intampla cand romanul isi pierde rabdarea... Am vazut asta in 1989... Si de asta ar trebuie sa le fie frica tuturor acelora care urzesc planuri spurcate si tradatoare!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: