site stats

luni, 9 iulie 2012

PRIMUL PAS SPRE INSANATOSIREA ROMANIEI: USL TREBUIE SA DISPARA!

In mod normal, luni este ziua in care tac. Insa astazi nu pot sa fac acest lucru. Si nimeni nu are dreptul sa o faca! Au inceput sa curga minciunile din toate partile. Puroiul datorat infectarii Romaniei cu USL incepe sa se faca simtit. Au apoarut deja sondaje mincinoase. Cu minciuni cat casa. Sondaje care doresc a intimida pe aceia care voir sa termine odata cu ciuma socialista, generata de batranii agitatori ai Securitatii, revolutionari comunisti ai lui Ion Iliescu si urmasii lor, in frunte cu Victor Ponta si Crin Antonescu. 

Numele acestea au devenit nume de hula. Nicicand un roman nu isi va mai da copiilor sai aceste nume, intr-atat sunt de urate aceste personaje... Iar USl s-a dovedit a fi ceea ce este cu adevarat: satelitul Kremlinului. Si asa se si adevereste teoria mea conforma careia in 1989 rusii nu s-au retras ci au initiat un nou plan de revigorare a socialismului in lume. Un plan perfid, care se foloseste de democratie, drepturile omului, si de termenul "politically correct" pentru a duce omenirea intr-un sistem neo-medieval. Si din nou am asista la dictatura mediocritatiii.

Noroc ca in lumea libera oamenii stiu ce au de facut si nu se lasa prostiti. Am auzit insa adesea chiar si cetateni occidentali spunand ca ei nu discuta politica intocmai ca si romanii. Mi s-au aprins toate beculetele de alarma. Aceleasi idei care sunt induse si in Romania. Sa nu uitati niciodata ca socialistii au peste tot varfuri de lance. Si de fiecare data cand un guvern socialist vine la putere, chiar si intr-o tara Occidentala, pentru tara respectiva incep sa apara problemele. Ai spune ca socialistii nu se pricep sa guverneze... Fals!

Scopul socialistilor este de a distruge economia capitalista si traditiile sau obiceiurile ce tin de fiecare popor in parte. Si au o rabdare de fier in a face acest lucru. Planurile socialistilor se intind pe zeci de ani si tin coint de psihologia fiecarui popor in parte. Romania nu face exceptie. Doar ca in Romania socialistilor le este mai usor sa isi faca de cap dupa 68 de ani in care propaganda socialista a comunistilor si apoi, din 1989 incoace, a neo-comunistilor care au creat in final USL.

Pentru Romania planul generat de Kremlin si KGB inca dinainte de 1989 (si exista indicii clare in acest sens in revista Times din 28 aprilie 1986) planul este acum clar: Romania nu trebuie sa iasa niciodata din sfera de influenta a Rusiei, si intrucat romanii sunt un popor anti revolutionar ei trebuie sa isi piarda identitatea nationala, conform tezelor lui Marx, Engels si Lenin, ale caror linii directoare sunt si astazi valabile pentru cei din USL din cate sesizez...

Cum se distruge identitatea nationala a romanilor? Inainte de toate prin inducerea ideii ca romanul este tigan. Da. Acest lucru a fost planuit de USL. De aceea in vremea lui Vacaroiu, tiganul a devenit intai RROM iar acum este ROM, in timp ce leul a devenit RON. A disparut traditia?!! DA! A DISPARUT!!!

O alta parte a planului, inceputa inca din 1944 de cand au venit la putere a fost continua distrugere a Bisericii Ortodoxe Romane prin infiltrarea unor ofiteri de Securitatea sub acoperire. Scopul lor a fost indepartarea romanului de la credinta sa crestin-ortodoxa si inducerea neincrederii in BOR. Cum a doua parte nu a reusit, Securitatea a ajuns probabil la concluzia ca este mult mai simplu sa foloseasca BOR ca instrument de manipulare a maselor. Si exact acest lucru se intampla. Ca o paranteza, as adauga faptul ca atacul asupra crestinismului nu este doar o componenta a distrugerii identitatii nationale in romania ci in intreaga lume. De aici si aliantele Rusiei cu lumea araba. Metodele KGB sunt metodele musulmanilor de demolare a crestinismului: intai faci o crapatura folosindu-te de democratie dupa care largesti crapatura folosindu-te de termenul "politically correct".

Sa nu stati. Sa nu dormiti. nimeni nu are dreptul sa doarma acum sau sa se creada ca ceilalñti vor face treaba pentru el. Aveti un efort de facut. Pana pe 29 iulie romanii trebuie sa fie uniti si sa faca zid in apararea valorilor democratiei care abia au inceput sa mijeasca in Romania. Romania trebuie salvata. Si nu numai ca va fi salvata dar aceasta salvare va trage un semnal de alarma pentru intreaga lume care trebuie sa stie ca la Kremlin Pûtin nu coace lucruri bune. Treziti-va ca sa ii puteti trezi si pe altii.

Vorbiti cu fiecare om in parte. Va avertizez ca asa, ca din senin, unii vor incerca sa va intimideze verbal si vor profera amenintari la adresa voastra. Chiar si in public. EXACT pe acesti indivizi va trebui sa ii puneti la punct ! Si nu aveti voie sa dati inapoi de la nimic! Curajul vostru va insufla curaj celor care asista. Si veti gasi aliati si sprijin peste tot. Daca va veti lasa intimidati, si cei din jur vor fi intimidati. Insa amintiti-va ca doar gura este de propagandistul socialist. El nu stie sa poarte un razboi deschis, la lumina zilei. Nu ii place. Pentru ca este las si fricos. Si il veti soca daca veti fi ferm cu el. pentru ca nu este obisnuit cu astfel de reactii.

Fiti fermi cu cei care sustin USL. Vorbiti-le rastit. Batjocoriti-i pentru camerita! Insultati-i fara mila, caci nesimtitrea lor se va folosi de bunul vostru simt ca de o treapta pentru a-si atinge scopurile. Aratati-i cu degetul!!! Faceti-i de rusine!!! Aveti dreptatea de partea voastra!!! Scursorile socialiste nu au dreptul sa castige nimic. Niciodata! Am experimentat stilul lor! Si in plus, noi, romanii nu suntem tigani si nici nu vrem sa fim facutoi tigani! Nu am o problema cu tiganii in general. Insa am o problema cand tiganii se folosesc de tupeu si smecherie pentru a-mi fura tara! Si daca cineva imi ataca fatis cas cine spuen ca nu am voie sa o apar ,fie si cu arma in mana?! Cine?!!

Suntem idreptatiti de istorie sa ne facem dreptate, pentru ca suntem la noi acasa. Suntem indreptatiti pentru ca adevarul este de partea noastra si minciunile USL nu trebuie si nu vor avea castig de cauza. Niciodata! Trebuie doar sa faceti acum un minim efort! Sa nu taceti si sa convingeti pe tot romanul sa mearga la votare!!! Eu imi cumpar astazi biletul pentru a merge sa votez la Madrid! Va garantez ca procentul din diaspora ce votea cu USL este NESEMNIFICATIV!!!

USL TREBUIE SA DISPARA! ACESTA ESTE PRIMUL PAS PENTRU INSANATOSIREA ROMANIEI!

Un comentariu:

Eu cred ca: