site stats

miercuri, 11 iulie 2012

SA MERGETI LA VOT!!!

USL stie ca, daca romanii se prezinta in numar mare la vot, nu mai au ce cauta in Romania, ca vor trebui sa isi faca in mare graba valijoarele si sa caute azil din partea lui Putin la Moscova... Cred ca nici Putin nu o sa-i mai vrea. Pentru ca USL se va prabusi intr-un zgomot asurzitor in aplauzele romanilor si ale Europei civilizate.

Trebuie sa fim cu totii atenti insa acum. Media controlata de Ponta si Antonescu via Voiculescu a inceput sa desfasoare o noua tactica, menita sa oboseasca electoratul, cum ar fi furnizarea de informatii contradictorii si (din nou!!!) indemnul de a nu vota. Asta in conditiilein care nu este nimic contradictoriu in declaratiile oficialilor UE sau ale SUA si in conditiile in care neprezentarea la vot a dat castig de cauza USL acum cateva saptamani la alegerile locale. Pentru ca AI LOR se duc la vot!

Totul este clar: Ponta si USL sunt acum oaia neagra a Europei. Iar faptul ca socialistii europeni ii sustin nu mira pe nimeni acum. In fapt si acestia s-au autodemascat prin dovezi circumstantiale: voalat Kremlinul a sustinut actiunile USL din Romania. Si cum Iliescu (a carui intreaga viata si activitate este legata de Moscova), batranul tartore USL, un ex-comunist declarat socialist acum, a afirmat CLAR ca exista un plan pentru revigorarea ssocialismului in lume in februarie 2010, la congresul PSD unde Ponta a fost uns presedinte, socialistii Europei sunt cam suspecti de a avea legaturi ne-sanatoase cu Moscova...

Pentru romani insa momentul este acum crucial. Uniunea Europeana si SUA sunt de partea Romaniei si a romanilor. Ca sa ma exprim mai clar, Romania este in mod evident dorita ca parte a Europei. Tot ceea ce trebuie sa facem noi este sa ne prezentam la vot si sa votam IMPOTRIVA suspendarii Presedintelui Traian Basescu. 

ATENTIE!!! USL NU DORESTE CA ROMANII SA MEARGA LA VOT!!! DE ACEEA AU APARUT TOT SOIUL DE ZVONURI. SINGURII CARE AU DE CASTIGAT DACA ROMANII NU MERG LA VOT SUNT CEI DIN USL!!! DACA MERGI LA VOT CONSFINTESTI LEGITIMITATEA PRESEDINTELUI IAR USL SE VA PRABUSI!!! TREBUIE DECI SA MERGEM LA VOT! CU TOTII!!!

Iata scenariile posibile:

1. SE PREZINTA LA VOT SUB 50%+1.
Asa cum s-a vazut si la alegerile recente, USL-ului ii convine ca romanul sa nu se prezinte la vot intrucat ei au cam 20% din sufragii, fiind 3 partide.
Gasca USL va sustine ordonanta de urgenta pentru referendum ignorand hotararea CCR si va valida alegerile daca ii sunt favorabile.

2. ROMANII SE PREZINTA LA VOT
Conform sondajelor REALE facute inclusiv pe site-uri administrate si sutinute de USL procentul romanilor care vor vota IMPOTRIVA suspendarii Presedintelui Traian Basescu este de aproximativ 70%.
Daca romanii se prezinta 100% la vot acesta va fi rezultatul alegerilor. Cu cat se prezinta mai putini, procentul scade. Daca se prezinta doar 50%+1, rezultatul va fi la limita si mai mult ca probabil tot IMPOTRIVA suspendarii Presedintelui Traian Basescu.

Precum vedeti, doar in cel de-al doilea caz lucrurile nu mai pot fi contestate de catre USL. Va mai atrag atentia inca odata:

TREBUIE SA MERGETI LA VOT! USL TREBUIE SA DISPARA!
ESTE DOAR PRIMUL PAS CE TREBUIE FACUT PENTRU INSANATOSIREA ROMANIEI!
DAR ESTE UN PAS OBLIGATORIU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: