site stats

miercuri, 18 iulie 2012

UN SINGUR SITE: DOUA SONDAJE: MODEL DE MANIPULARE GROSOLANA.

Se incearca o manipulare GROSOLANA a opiniei publice internationale si a romanilor din diaspora. Bineinteles ca asta nu poate incerca altcineva decat USL! Pe site-ul "Romanul", am descoperit recent cateva lucruri alarmante.

Primul dintre ele ar fi articolul referitor la unul William Branza care are in mod flagrant pare sa fie unul dintre profesionistii in arat eludarii si adormirii simturilor. Insa atunci cand efectele actiunilor tale sunt sustinerea USL este clar ca individul este suspect, mai ales daca este deputat. Si acum se vede clar pana unde s-au infiltrat oamenii USL si cat de adanca este rana provocata de cutitul infipt pe la spate de catre USL in Romania.

DOUA SONDAJE

Primul sondaj (puteti vota accesand linkul)


Promovat usor, nu cu mare tam-tam, il are in frunte pe Presedintele Traian Basescu cu 55% din voturi. Pacatul acestuia este ca subliminal se induce ideea ca cei care voteaza impotriva USL sunt... comunisti, pentru ca diagrama foloseste fondul rosu pentru sustinatorii Presedintelui si un albastru pentru cei ai USL... Ar trebui sa fie exact pe dos nu? Suspect... Votati deci accesand linkul de mai sus...

Al doilea sondaj


Inainte de toate, diferenta maxima: In timp ce titlul primului sondaj este scris cu litere normale, titlul acestuia este scris cu litere capitale. fiind nepromovat ii are opinia sustinatorilor USL in avans, ceea ce contrazice flagrant sondajul de mai inainte. Insa ghiciti pe care il va folosi USL? Va invit sa votati si aici pentru ca sa spulberam USL. Odata pentru totdeauna. Asta inseamna sa cautam serpii oriunde s-ar fi infiltrat!

USLTREBUIE SA DISPARA!
ESTE PRIMUL SI OBLIGATORIUL PAS CATRE INSANATOSIREA ROMANIEI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: