site stats

joi, 2 august 2012

JALEA FURIEI

Cand un popor este violat cu atat brutalitate precum o face USl din 1989 incoace strigatele ajung la cer. Si tot gunoiul ascuns sub pres iese brusc la iveala, insotit de pestilentialele miasme ale resturilor lasate in urma de ne-oameni bipezi, ce se prefac a fi romani...

Victor Ponta NU este roman. Si-a luat un nou consilier: Damian Draghici. Acum este de inteles de ce tiganul suflator de nai a fost promovat atat de brusc si atat de puternic. Victor Ponta va incerca sa il foloseasca drept emisar al Romaiei. Brusc, toti cei care reprezinta Romania s-au intunecat la fata si au devenit bruneti cu ochii negri ca taciunele ce ii incalzea pe cand erau puradei de satra.

E jale fratilor. Si acum nu este momentul sa stati. Acum este momentul pentru a actiona. Acum, cuvintele unui prieten, ce lucreaza in M.A.I., spuse in luna noiembrie, imi suna cu totul diferit, caci mi-a spus "este prea tarziu Cristi". Ei bine nu este niciodata prea tarziu. Nimeni nu ma poate infrange decat daca renunt la lupta. De aceea aleg sa lupt in continuare. Pana la ultima picatura de viata din minte. Nu conteaza varsta pe care o am. Am pornit cand eram tanar, si le promit TUTUTROR socialistilor din lume ca si daca voi apuca sa imi tarai picioarele cu toiagul, la varsta senectutii, tot le voi fi un adversar redutabil.

Ma incred in Dumnezeu. Am motive sa fac asta azi mai mult ca niciodata, pentru ca tocmai am primit un semn mare cat echivalentul unei minuni. Stiu ca sunt de partea adevarului. Stiu ca sunt de partea a ceea ce este mai bine. Stiu ca lupt impotriva ateismului doctrinar, impotriva mediocritatii dusa la rang de virtute si impotriva dictaturii tupeului.

Insa mai stiu ca lipsa actiunii va fi intotdeauna o problema. Romanii trebuiesc acum sa iasa din nou in strada. Altfel, se va concretiza ideea conform careia fie sunt de acrod cu ceea ce face USl fie ca le este teama. Stiu. Romanii au mult bun simt. Insa eu va spun ca INACTIUNEA este o problema. Astazi sper ca va este clar tuturor de ce am sustinut PREZENTAREA la vot. Inca o data m-am ars. Romanul, comod din fire a ales calea cea mai usoara crezand ca va nimici tupeul mentalitatilor de tip rural ce conduc si sustin USL.

V-ati inselat!!! Din nou!!!. Boicotul nu era solutia. Dar acum acestea sunt in trecut si nu reprosez nimanui nimic, intrucat, conform legilor democratiei, m-am alaturat boicotului chiar daca nu am crezut in el. Pentru ca sunt un om disciplinat si pentru ca am inteles ca din nou nu am fost ascultat suficient. Si asta se va intampla atata vreme cat tot romanul crede ca le stie el cel mai bine pe toate dupa ce a studait cateva zile problema...

Nu vreti sa stiti ce scenarii vad, nu numai pentru Romania, dar si pentru intreaga lume, dupa 23 de ani de monitorizare si cautari de dovezi impotriva lui Ion Iliescu si a gastii sale. Toate acestea au dus, intr-un final la incercarea de a intelege ce vroia sa spuna batrana scorpie bolsevica atunci cand a afirmat ca "exista un plan pentru revigoarea socialismului in lume".

Kremlinul are know-how pentru a face rasu si desatbiliza. Are si rabdarea necesara. Inainte de toate si-a anesteziat victimele prin diverse metode... In Romania si nu numai una dintre ele a fost distrugerea invatamantului si a traditiilor crestine, prin demolarea increderii in culterle religioase, mai ales in cel de rit ortodox...

In America, imbolnavirea populatiei, prin inmultirea numarului de cazuri de obezitate este si ea folosita de rusi... Imaginati-va intr-un razboi unde ar trebui sa iasa la lupta americani indestulati si lenti contra rusi sau chinezi flamazi si furiosi... Caci la ei in acasa, Putin si ai lui asta fac acum: INTARATA.

Drogurile, au fost si ele o alta metoda de distrugere a fondului genetic si educational. Ganditi-va cum si-au crescut copii cei care luau LSD in acei ani, si daca nu cumva are o legatura cu destramarea atator familii si cu cresterea ratei divorurilor... Si o sa imi spuneti ce legatura au rusii cu toate astea? Pai ei sunt priteni buni cu dictaturile Americii Latine, cu lumea araba si cea asiatica...

Sunt atat de multe de spus... Insa acum pe mine ma doare inima pentru Romania. Sa nu mai indrazneasca nimeni vreodata sa sustina USL in fata mea. Fara preaviz ejectez pe oricine. USL sunt niste viermi ce trebuiesc striviti si atata tot. Romanii trebuiesc sa iasa in strada. Este clar ca democratia pe care si-o doresc romanii nu le place celor din USL. Si de aceea nici nu ne-au permis sa o avem cu adevarat din 1989 incoace.!

Toata aceasta sleahta de nemernici trebuie sa dispara. Cu suturi de bocanc tricolor in dos. Locul gunoaielor este la ghena, nu pe strada sau in Parlamentul Romaniei. Ca sa nu mai vorbim de Presedintie, unde un Crin Antonescu cu o alura de consumator de cocaina din ce in ce mai evidenta suiera tot soiul de ineptii insultandu-ne tuturor inteligenta!

Scrieti scrisori catre demnitarii UE si SUA, catre ziarele lumii libere. Actionati in orisice fel vi se pare potrivit, numai actionati. Nu va lasati intimidati. Unde vedeti sau auziti un sustinator USL luati-l la suturi in fund fara mila! Rasa tradatorilor de Romanie trebuie sa dispara! Cu Dumnezeu inainte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: