site stats

vineri, 3 august 2012

NU CEDAM. NICI UN MILIMETRU!!!

Sa va fie clar. Nu am plecat din Romania pentru ca am dus-o prost ci pentru ca am fost inconjurat de nesimtirea mediocritatii. Incep sa realizez ca in jurul meu s-au "plantat" o serie de indivizi care aveau cu totul alte planuri decat cele normale in ceea ce ma priveste. Desigur, adevarul este atat de evident incat pare incredibil. Dar am inceput sa inteleg cum se face ca unui om care vorbeste sapte limbi si a urmat cursurile a trei facultati, i s-au inchis mereu usile, aparent din senin si fara motiv.

Sa nu mai punem la socoteala ca unii ma si intrebau carcotas: "nu crezi ca faci ceva gresit?"... Ei bine raspunsul meu este "NU"!!! Astazi stiu ca exista oameni care nu pot sta vertical in nici o imprejurare. Stiu astazi cu siguranta ca exista artisti care se prostitueaza pentru ca nu au incredere in talentul lor si pentru ca nu sunt suficient de puternici.

Trupa "Vunk" este clar una dintre aceste prostituate. Pentru ca a cantat pe scena la mitingul USL. Nu poti sa fi roman si sa ai un astfel de stomac... Sunt curios cine le va mai cumpara albumele de acum incolo... Sunt insa altii pe care nu ii poti suspecta de altceva decat de naivitate... Vali Craciunescu imi spunea astazi cu mandrie ca si el a votat pentru "demitere"... Nu cred ca am fost socat... Desi Vali este un "nebun frumos", si il iubesc, pentru volubilitatea ce o are cand este pe scena, el a fost mereu invitatul Antenelor... Abia acum incep sa inteleg pe de-a-ntregul cat de intinsa este molima adusa de instalarea lui Iliescu si a "democratiei originale" in 1989... Molima ce i-a facut pe unii sa isi alinieze vertebrele pentru pozitia aplecata. Incep sa inteleg ca societatea romaneasca este in metastaza si ca singura solutie este una extrem de dureroasa si la fel de neplacuta ca si chimoterapia...

Uniunea Europeana indeamna la calm- Asta spun ziarele sustinataore ale USL. Eu insa va spun ca trebuie sa iesim in strada. Nu pasnic. Am mai incercat asta in 1990 si Iliescu ne-a asmutit pe unii impotriva celorlalti, aducand minerii sa "planteze flori".... Flori patate de de sange. Flori cultivate sub ciomegele manuite de lipsa de minte ce razbatea de sub lampasul ortacilor...

Sa recapitulam deci palmaresul USL:

1989: lovitura de stat, soldata cu mii de morti si raniti precum si cu procesul in stil stalinist al lui Ceausescu urmat de crima facuta de Craciun, semn al marii pretuiri pe care socialistii din USL o dau crestinismului.
2000: Iliescu primeste al TREILEA mandat desi nu avea dreptul, dupa ce, in prealabil a facut spume la gura pentru ca actiunile lui presedintelui Constantinescu ne-au ajtat sa intram in NATO.
2007: USL incearca prima demitere a Presdintelui Traian Basescu, imediat dupa ce Elena Udrea a iesit live in fata televiziunilor, prezentand biletul prin care Tariceanu cerea favoruri pentru terti de la Presedinte.
2009: In ziua alegerilor locale, incalcand legile, stiind ca pierde, USL a pornit o campanie electorala furibunda.
2012: Romania, dupa cinci ani de atac mediatic violent, cu USLK la guvernare este in pragul prabusirii democratiei si a tot ceea ce s-a cpnstruit in ultimii opt ani.

Cum aveti tupeul atunci, mai starpiturilor sa imi spuneti ca USL este un lucru bun?!! Sunteti cumva oare toti smintiti? Nu sunteti desigur. Sunteti doar niste mediocri stupizi si oportunisti. Nu conteaza durerile unui popor intreg. Nu conteaza sangele ce a curs pentru ca astfelñ de lucruri sa nu vi se mai intample. Voi vreti sa stati in  genunchi. Va place sa fiti slugoi pentru neo-feudalismul socialist promovat de la Kremlin. Taraturi ordinare, lepre sociale-socialiste, aflati ca ROMANII NU VOR INSPRE RUSIA! 

Nu vom renunta niciodata la visul nostru de a fi liberi! Ma auziti?!! Niciodata taraturi ordinare socialiste! Suntem pregatiti sa facem orice ca sa salvam Romani! Si voi nu mai puteti inrobi un popor intreg. Tigania va dispare, inecata de educatia corespunzatoare. Socialismul trebuie sa dispara!!! Socialismul este metastaza ce duce nu numai Romania ci si lumea in haos!!! Un haos gandit de oameni ce nu au nici un fel de simtitri in afara de cele ale stomacului si libidoului! 

TRAIAN BASESCU ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI! SI ORICINE COINTESTA ACEST LUCRU ESTE UN TRADATOR DE NEAM SI TARA CI ESTE O TARATURA ORDINARA! O LEPRA. UN CIUMAT. Si va fi tratat ca atare!

Sa va fie iarasi clar: nu il apar pe oimul Basescu ci institutia ca atare. Si o idee. A fost votat. Si nu pot veni scursori ordinare precum Ponta si Antonescu, doua firi jegoase si imbacsite de minciuna, ca sa schimbe acest lucru. Nici cu ajutorul lui Putin si nici cu al altcuiva! Nu atata vreme cat mai exista romani in Romania. Sun Tzu avea drepate: nici un popor nu poate fi cucerit daca cineva nu tradeaza. Romanii au astazi noroc: stiu cine sunt tradatorii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: