site stats

duminică, 12 august 2012

PREDICA DE DUMINICA
Niciodata, orisice s-ar intampla, nu trebuie sa uitam de Dumnezeu. Caci El este acela care ingaduie orisice, dupa planul Sau. Sa nu va mintiti insa! Niciodata raul nu poate sa invinga, si cei rai, chiar daca au cunoscut momente de putere maxima si glorie, s-au prabusit totusi in rusine, dizgratie si chiar dispretul intregii omeniri. Asa s-a intamplat cu Hitler. Asa s-a intamplat cu Mussolini. Asa s-a intamplat cu Stalin (si asta post-mortem!). Asa s-a intamplat cu Ceausescu. Sunt sigur ca asa se va intampla si cu Putin si cu Iliescu. Cat despre Ponta si Antonescu,  ei deja sunt pregatiti pentru a fi aruncati in marea rusinii si uitarii... Dumnezeu ingaduie doar o clipa mintilor blestemate sa isi faca de cap si asta doar pentru a-si arata mai apoi puterea Sa deplina!

Va cer de aceea sa nu va pierdeti nadejdea! Raul nu va castiga in Romania. Iar aceia care au savarsit uraciuni vor plati cu varf si indesat! Nu numai dupa legea omului ci si dupa legea lui Dumnezeu... Fie ca se numesc Iliescu, Voiculescu, Ponta, Antonescu, sau te mai miri ce nume de hula poarta, vor plati! Cu totii! Sunt incredintat de acest lucru! Si, cei care nu stiti, credeti-ma pe cuvant, de Legea Sa nu scapa nimeni. Totusi, nu se cuvine ca sa ne suparam pentru ca avem o Lege si ca suntem judecati dupa aceasta Lege ci se cuvine mai degraba sa ne suparam de cate ori incalcam Legea! Nu avem nici scuza cu "necunoasterea legii". Pana si dreptul din Romania stipuleaza ca necunoasterea legii nu te scuteste de consecintele ce deriva din nerespectarea ei...


Romani 1

18. Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.
19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.
20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;
21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.
22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;
23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.
24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;
25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.
26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;
27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.
29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,
30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,
31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.
32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: