site stats

luni, 6 august 2012

SIGURANTA

Nu am scris de cateva zile. Nu am facut asta din vreo teama. Nici din sila. Doar am realizat ca incepusem sa devin la fel ca latrasii platiti de Voiculescu. Si chiar daca ai dreptatea de partea ta, nu poti sa te cobori la nivelul unor bipezi precum Ciutacu sau Badea. Nu vreau sa devin un ciutac sau doamen fereste, mai rau...

Am sesizat faptul ca, in clipa in care, noi am redus vocea la limitele normale, propaganda USL nu a mai avut putere... Si atunci am inceput sa realizez forta TACERII. Am facut o paralela intre aceasta si fantele de respiratie din muzica, pauzele care dau savoarea ritmica. Asa am inteles ca IGNORAREA cu desavarsire a zbieretelor fonfaite de media ce sustinate USL reteaza puterea lor.

In plus, am trait sa vad, cu o necrestineasca satisfactie, punand pe acest tort drept cireasa un ranjet care este de rau augur pentru Antonescu si Ponta, cum sustinatorii USL se imputineaza vazand cu ochii. Dar, deasupra tuturor lñucrurilor am avut ieri, ffind la biserica, o revelatie. Caci mi-a venit in minte acest verset unsprezece din Evanghelia  apostolului Ioan, care la capitolul 19 marturiseste:


10. Pilat I-a zis: "Mie nu-mi vorbesti? Nu stii ca am putere sa Te rastignesc si am putere sa-Ti dau drumul?"
11. "N-ai avea nicio putere asupra Mea", i-a raspuns Isus, "daca nu ti-ar fi fost data de sus. De aceea, cine Ma da in mainile tale are un mai mare pacat."

De indata ce mi-am amintit aceste cuvinte m-am linistit brusc. Am realizat aproape instantaneui ca cei ce doresc raul romanilor si al Romaniei nu vor avea sorti de izbanda, ba inca mai mult vor fugi care incotro pentru a scapa de bratul lung al legii care acum s-a ridicat amenintator impotriva-le...

Insa raul este deja facut. Romania a fost impinsa din nou inapoi, chiar in momentul in care trebuia sa adere la spatiul Schengen si cand criza este inca periculos de prezenta in Europa... Se spune ca Dumnezeu nu bate cu boata ci cu socoata... Candva, Iliescu o ordonat lichidarea lui Ceausescu invocand printre altele si "subminarea economiei nationale"... Nu le cer viata celor de la USL, dar i-as pune la ani grei de ocna... Nici nu le-ar strica. Mai ales lui Anrtonescu, individ ce pare ca are nevoie de "rehab"... Suspectez la el nu numai consumul abuziv de alcool ci si consumul de droguri, daca este sa ma iau dupa fata buhaita, ochii sticlosi si iesirile necontrolate, toate semne clare...

Vreau sa stiti ca in Insulele Canare, in Tenerife, englezi, dimpreuna cu irlandezi, scotieni si galezi se roaga pentru Romania. Se roaga de cand a inceput acest atac asupra unei natiuni tinere si de aceea usor de manevrat. Stiu ca noi romanii avem o istorie milenara, insa ca natiune suntem o natiune tanara, pentru ca avem unitate teritoriala de nici o suta de ani, si aceea mereu atacata de parintele hermafrodit al USL: Kremlinul.

Vreau sa stiti ca de cateva zile incoace am lionistea data de clara senzatie ca zilele USL sunt numarate. Au savarsit cea mai mare greseala cu putinta. In mod clar, Romania a deranjat foarte tare planurile lui Putin de "revigorare a socialismului in lume". Si Rusia si China sunt doar niste uriasi cu picioare de lut, gata sa cada la o incercare mai serioasa... Economia chineza da semne de periculoasa supraincalzire, iar in Rusia nerusinarea schimbarii functiilor intre Medvedeev si Putin nu a trecut neobservata nici acasa si nici in Occident.

Sistemul oligarhic instalat la Rusi dupa caderea URSS, asemanator cu cel mafiot, are ciudat de multe puncte comune cu cel de USL in Romania. Probabil ca distrugerea lui strica grav planurile lui Putin. Si asta este doar un motiv in plus pentru ca USL sa se neantizeze. Si din analele istoriei ar trebui stersi Presedintii interimari Vacaroiu si Antonescu. La fel si Iliescu. Numele acestea trebuiesc sa fie ingropate de praful uitarii. Noi mergem inainte alaturi de lumea civilizata. Porcii stau in cocina. Acolo isi vor gasi linistea cei din USL precum si sustinatorii ce i-au tinut pe brate cu buna stiinta. Pentru romanii imbolnaviti de Antene avem leac: educatia.

Am aflat de demisia lui Rus. Se pare ca lehamitea ii apuca si pe cei cu interese personale... Pana la urma este si normal... Care om vrea sa intre in istorie ca tradator?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: