site stats

luni, 26 noiembrie 2012

PREDICA DE DUMINICA
Stiu ca astazi ne este din ce in ce mai dificil sa intelegem invataturile lui Cristos... Inimile oamenilor, odata cu trecerea timpului au devenit din ce in ce mai nepricepute, sovaielnice si neincrezatoare... Asa au ajuns sa isi faca loc chiar si printre unii crestini idei gresite... Insa avem mereu sistemul de referinta, care pentru un crestin practicant nu poate fi altul decat Biblia...

Despre tatuaje:

Leviticul 19

28. Sa nu va faceti taieturi in carne pentru un mort si sa nu va faceti slove sapate pe voi. Eu sunt Domnul.

Matei 6

19. Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii;

20. ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura.

21. Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra.

si apoi in continuare

24. Nimeni nu poate sluji la doi stapani. Caci sau va uri pe unul si va iubi pe celalalt; sau va tine la unul si va nesocoti pe celalalt; nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona.

25. De aceea va spun: nu va ingrijorati de viata voastra, gandindu-va ce veti manca sau ce veti bea; nici de trupul vostru, gandindu-va cu ce va veti imbraca. Oare nu este viata mai mult decat hrana, si trupul mai mult decat imbracamintea?

26. Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu seamana, nici nu secera si nici nu strang nimic in granare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi cu mult mai de pret decat ele?

27. Si apoi, cine dintre voi, chiar ingrijorandu-se, poate sa adauge macar un cot la inaltimea lui?

28. Si de ce va ingrijorati de imbracaminte? Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii de pe camp: ei nici nu torc, nici nu tes;

29. totusi va spun ca nici chiar Solomon, in toata slava lui, nu s-a imbracat ca unul din ei.

30. Asa ca, daca astfel imbraca Dumnezeu iarba de pe camp, care astazi este, dar maine va fi aruncata in cuptor, nu va va imbraca El cu mult mai mult pe voi, putin credinciosilor?

31. Nu va ingrijorati, dar, zicand: "Ce vom manca?" sau: "Ce vom bea?" sau: "Cu ce ne vom imbraca?"

32. Fiindca toate aceste lucruri Neamurile le cauta. Tatal vostru cel ceresc stie ca aveti trebuinta de ele.

33. Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.

34. Nu va ingrijorati, dar, de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei.

4 comentarii:

 1. Dumnezeu si tatuajele.

  Apocalipsa 19:16
  "Şi pe haina Lui şi pe coapsa Lui are nume scris: Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor."

  Deci, daca Dumnezeu are scris pe coapsa, inseamna ca nu e impotriva tatuajelor. Deh, biblia asta contradictorie..

  RăspundețiȘtergere
 2. Iar confunzi borcanele inchipuindu'ti ca esti la acelasi nivel cu divinitatea... Nu toate atributele lui Dumnezeu sunt suportabile pentru noi, tocmai pentru ca suntem perisabili sopre deosebire de eternitatea lui. Tu ai cutezanta sa te compari cu Dumnezeu?!! Mai gandeste-te odata! Biblia nu se contrazice, doar ca tu faci eforturi mari pentru a gasi contradictiile, iar pentru a justifica folosesti sisteme de referinta diferite. Pocaieste-te iti spun! Pocaieste-te ca sa poti gusta si tu din bucuria de a trai in liniste si pace cu orice vine pentru tine sau impotriva ta. Am sa ma rog pentru tine, si am sa cer intregii biserici sa se roage! Tu cauti ceva si fara sa stii esti aproape. Trebuie doar sa ti se lumineze ochii mintii caci acum traiesti in intuneric inca. Stiu pentru ca am fost acolo. Am fost la fel ca tine. Batjocoritor de Dumnezeu si al crestinilor. Asa ca stiu cum gandesti. Si stiu sigur ca gresesti! Fie ca Domnul Dumnezeu sa se indure de tine si sa iti dea o inima de carne. In numele domnului Isus Cristos ma voi ruga pentru tine.

  RăspundețiȘtergere
 3. PSÑ Stii ca Dumnezeu te iubeste si ca toate pacatele tale pot fi iertate oricat de multe si mari ar fi ele' oricat ai crede tu ca nu poti fi iertat eu iti spun ca poti. Si pentru asta am sa te invit sa urmaresti filmuletul asta pe youtube. Astazi l-am cunoscut PERSONAL pe om. Si daca un gangster ce a fost acuzat pentru ca ar fi spanzurat un om, si a trait o viata in violenta, cu adictii grave precum cocaina, ba inca si supranumit "Bestia din Newcastle" a fost iertat si tu poti fi iertat!

  RăspundețiȘtergere
 4. Davey Falcus: http://www.youtube.com/watch?v=isEEycfQe4k

  RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: