site stats

duminică, 23 decembrie 2012

AM PERMIS PREA DES...

Am permis mult prea des sa fiu luat de prost. Pentru ca am tacut. Desi vad unele lucruri mult mai repede decat majoritatea celor pe care ii cunosc. Am permis prea des sa fiu luat de prost. Am dat senzatia asta pentru ca mi-a fost intotdeauna sila de tupeu si nesimtirea ce o genereaza sau viceversa. Cum o fi...

Am permis prea des sa fiu luat de prost. Si am facut asta in mod constient. Crezand ca lucrurile se vor rezolva de la sine, intrucat sunt altii mai calificati decat mine ca sa rezolve problemele. Astazi insa. dupa 23 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, realizez ca am fost un prost. Trebuia sa ACTIONEZ! Sa nu tac. Sa iau pastile impotriva scabei fata de prostie, mediocritate, nesimtire si tupeu!

Ar fi trebuit in toti acesti 23 de ani sa fiu mai nesimtit decat nesimtirea insasi, sa fiu definitia Tupeului si sa ii palmuiesc ori de cate ori era cazul pe aceia care deschideau gura ca sa zbiere te miri ce tampenii. Am permis prea des sa fiu luat de prost. Si am tacut. Asa ca imi merit soarta! Am trait era manelizarii Romaiei, era rromificarii unei tari in care aproape fiecare a treia persoana vorbea o limba straina.

Am trait sa vad cum orice hot ordinar, sau criminal este pus in fruntea unei tari careia el nu ii vrea decat moartea pentru ca el NU ESTE roman din nici un punct de vedere, caci in USL nu exista decat international-socialism... Am trait sa vad cum romanii inghit, galusca dupa galusca, toate aberatiile ce le vand o sleahta de crimanali sfertodocti, niste nulitati impotente intelectual care cred ca au pus coada la pruna doar pentru ca au furat cu miliardele timp in care au pus si Romaia pe butuci conform planului prestabilit!

Am trait sa vad cum valori romanesti de neatins au fost luate peste picior si facute praf in timp ce nu stiu care tigan este vedeta la Antena X sau Pro TV. Imi merit soarta! Pentru ca am permis prea des sa fiu luat de prost si pentru ca am tacut atunci cand trebuia sa vorbesc.

Va mai intreb o inca o data pe toti:

Cum de aveti curaj sa va uitati in ochii din fotografiile celor macelariti pentru ca astazi macelarii si urmasii lor sa se plimbe tantosi in frunte cu Iliescu urmat de gloata USL?!! Cati dintre voi aveti acest curaj?!! Uneori pana si mie imi este rusine sa fac acest lucru si plec ochii in pamant!!! Pentru ca nu am reusit inca sa fac suficienti sa inteleaga nocivitatea USL pentru Romania. Cum stranguleaza USL orice speranta a fiecarui roman in parte!!!

Cei morti in Decembrie 1989, pe care USL ar vrea sa ii tina doar sub forma de statistica, au fete. Au ochi. Si ne arata din fotografii ca au existat candva la fel de vii ca si noi. Au iubit, au urat, au inspirat si expirat la fel ca si noi... Si ar fi trebuit sa iubeasca, sa urasca sa respire la fel ca si noi. Alaturi de noi. Acum. Insa ei au ales sacrificiul pentru ca noi sa putem sa ne scapam de ciuma socialista! De aceea USL este condamnat la DISPARITIE!!!

Rugati-va, asa cum ma rog si eu, ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata. CA nici o mama sa nu mai tremure intrebandu-se unde este copilul ei... Apoi, dupa ce ati citit aceste randuri pana la capat, intoarceti-va la vietile voastre si incercati, macar de acum incolo, sa fiti demni de darul pe care vi l-au facut altii murind pe strazi in cautarea libertatii pe care USL refuza sa o acorde!

Realizati ca in curand se va implini un sfert de veac de la intamplarile din Decembrie 1989 si ca de atunci incoace fiecare Craciun al romanilor este un prilej de doliu datorita lui Ion Iliescu si clicii USL care nu vor cu nici un chip sa dea romanilor sansa de a se dezvolta normal ca si natiune?!! Realizati ca se va implini in curand un sfert de veac si noi inca mai stam cu mainile in san paralizati ba de frica ba din lasitate si egoism sau de toate la un loc?!! Pana cand vom mai avea noi romanii aceasta nerusinare?!! Pana cand?!!

USL TREBUIE SA DISPARA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: