site stats

luni, 10 decembrie 2012

CAND INACTIUNEA ARE RANG DE STRATEGIE...

Nu sunt foarte afectat de faptul ca USL a castigat aceste alegeri. Stiu ca orice stapanire, chiar si una malefica este ingaduita de Dumnezeu. Sunt poate putin surprins de procentajul cu care USL defileaza deocamdata... Nu sunt procente normale. Nu pentru a liota de nulitati mediocre precum este adunatura USL, adunatura pestrita condusa de indivizi suspectati de a fi pedofili, suspecti de crima, ba inca multi tradatori de neam si tara pe deasupra...

Ma intreb cu ne priveste acum Europa... Si iar nu pot sa nu observ cum minoritatea mediocra dicteaza, in conditiile in care prezenta la vot a fost de putin peste 40%... Masinaria mediatica socialista a avut un oarecare succes, dar asta nu poate tine la infinit: de nu mai putin de doua ori, in doar sase luni, romanii au fost pacaliti. Am spus si tot am spus:

NEPREZENTAREA LA VOT FAVORIZEAZA USL.

S-au gasit tot soiul de isteti ca sa ma contrazica. Gura mare, logica putina. Nu sunt suparat pe ei. Sper ca au invatat ceva din toate astea. Si sper ca sunt suficient de tari in caracter pentru a recunoaste ca au gresit, la fel precum fac si eu atunci cand gresesc. Nu sunt suparat pe nimeni. Acum este, mai mulot ca niciodata, momentul ca noi romanii sa fim uniti in fata dusmanului nostru comun: USL.

USL nu mai este ceea ce a fost, oricat de mare le-ar fi gura. Doar nerusinarea ii tine in viata deocamdata si asta nu va dura multa vreme. Sunt un pic dezamagit si pentru ca insulta USL la adresa poporului roman pare a se baza pe realitate. In fapt nu mi-am facut nici o iluzie in privinta faptului ca noi romanii avem inca multe de invatat despre democratie. Nu stim cata putere avem. Si plecam urechea la promisiuni ce nu se vor implini niciodata in loc sa fim cu capul pe umeri si sa alegem ce este cu adevarat mai bun din ceea ce mni se ofera. Solutia cea mai buna ar fi fost ARD. Insa romanii si de aceasta data au refuzat sa faca efortul de a se scapa de naparca socialista ce sufoca Romania.

Un lucru este clar. Lupta impotriva USL trebuie sa continue. Si nu doar lupta impotriva USL. Lupta impotriva oricarui fel de socialism trebuie sa continue. Daca nu a fost clar cuiva pana acum, socialismul va fi mereu imbracat in minciuna iar socialistii nu vor livra niciodata ce au promis... Gandeam la soarta Germaniei lui Hitler, om care a avut o scurta perioada de glorie dupa care a ajuns la stalpul infamiei pentru vecie...

Nu sunt suparat pe romani. Nu am nici un motiv. Dimpotriva. Sunt mandru ca s-a reusit ceea ce s-a reusit in conditiile unui asalt mediatic salbatic si fara precedent nu numai in Romania ci cred ca si pe mapamond... Nici in vremea Romaniei Socialiste nu tin minte sa fi avut parte de un astfel de asediu violent la adresa constientului si subconstientului... Vinovatii vor plati. Ei cred ca nu insa va spun ca sigur da. Va dau in scris acest lucru din nou. Toti traim momente de aparenta glorie.

Acum lacustele rosii din USL, dupa ce au fost demascate in fata unei lumi intregi, care in mod evident aflata in stare de soc nu a putut crede ca astfel de oameni au ajuns sa conduca Romania, trebuie sa livreze promisiunile ce le-au facut electoratului roman. Si de aceea nu trebuie sa le acordam nici o clipa de ragaz. Cand lupti impotriva USL ai mereu de partea ta adevarul. Si acesta nu este un lucru putin. 

A mai iesit la iveala inca un lucru bun din aceste alegeri: s-au cernut uscaturile din ARD. Mai ales din PDL. Un soi de curatenie de sarbatori. Caci sobolanii au iesit la lumina zilei. In plus au aparut si nume noi ce dau speranta pentru viitor. Nume precum Mihai Razvan Ungureanu. 

Pentru Romania insa anii ce vin se anunta sumbri. USL sunt incapabili de guvernare. Inainte de toate pentru ca sunt socialisti. Si se stie ca socialistul doar consuma, incapabil fiind de a produce bunastare. Se stie ca socialismul este promovat de mediocritati ce stiu ca nu pot face fata lumii in care competitia este corecta. Apoi pentru ca, dintre toti socialistii europeni imi pare ca mai scarbavnici decat USL nu exista... Sunt capabili de nerusinare care i-a facut sa se simta prost pana si pe colegii lor de la Bruxelles...

Ma astept ca Nastase sa iasa acum din inchisoare. Cu fular cu tot. Ca dovada a faptului ca daca stai acasa crezand ca altii vor face treaba in locul tau te vor napadi toti sobolanii si paduchii... S-a adeverit inca odata ceea ce va cant mereu de atat vreme: inactiunea NU este solutia. Inactiunea este doar o manifestare a lasitatii in conditiile in care esti agresat zilnic in casa ta. Scuzele pentru inactiune se pot gasi. Unii au numit inactiunea strategie. Si astazi, acelora care m-au contestat le cer ca data viitoare sa fie mai atenti si sa ia notite, nu sa sara cu gura inchipuindu-si ca sunt la fel de intelepti ca Solomon. 

Sunt vanitos? Nu. Sunt doar pragmatic. Si raman la ideea mea:

USL TREBUIE SA DISPARA!

Si va dispare. Romanii vor invata in perioada imediat urmatoare pe pielea lor de ce... Cum spuneam, toate stapanirile, bune sau rele sunt INGADUITE de Dumnezeu. Pana azi nu am inteles de ce. Dar este si asta o lectie... Unele lucruri nu pot fi invatate decat trecand prin mari nenorociri. Chiar si de doua ori aceleasi. Ca sa ne fie clar pentru totdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: