site stats

duminică, 9 decembrie 2012

RUGACIUNE PENTRU ROMANIA

Tatal Nostru care esti in Ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Te rugam Doamne astazi sa ai in vedere in mod deosebit poporul roman, sa ii dai puterea de a se mobiliza si limpezimea mintii pentru a alege calea cea mai buna. Stim Doamne ca toate stapanirile de pe acest Pamant sunt ingaduite de Tine, si ca Tu ai planurile Tale, insa te rog sa ai in vedere astazi Romania si sa ocrotesti acest popor care este napastuit de atat amar de vreme.

Da-le Tu Domane putere romanilor pentru ca sa poata da la o parte valul minciunii pus de cei rai peste ochii lor. Da-le inima de carne romanilor si da-le incredere in fortele lor proprii. Fa-i Doamne sa nu se teama de nimic si indreapta Tu toate strambatatile.

Pe aceia care vor raul neamului romanesc ii las Doamne ingrija Ta. Faca-se cu ei dupa voia Ta, caci stiu ca dreptatea Ta este mai puternica decat orice as putea face eu ca sa ii indrept sau ca sa ii mustru. Te rog preasfantule Tata sa le dai romanilor conducatori intelepti si care iubesc acest popor si nu lasa tara sa incapa in mainile celor necurati care in lipsa lor de intelepciune neaga pana si existenta Ta.

Te rog toate acestea in numele Domnului nostru Isus Hristos. Si voia Ta, iar nu a mea sa se faca! In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: