site stats

joi, 27 decembrie 2012

USL, FONDAT PE CRIMA. DOVEZI CIRCUMSTANTIALE.









Ziua de 23 Decembrie 1989 este ziua in care au murit cei mai multi oameni intr-un singur incident. Noi am aflat abia spre seara la televizor ce s-a intamplat...

Erau prezentati drept teroristi. Terorist la 19 ani... Ca un titlu de film... Insa au ramas supravietuitori. Care au ajuns sa isi cerseasca adevarul si dreptatea.
 
Vedeam tot soiul de generali dand ordine la TV. Nu stiam atunci cum ii cheama. Aveam sa le aflam numele. Fiecaruia in parte. 

Doua au iesit mereu in evidenta: Nicolae Militaru si Emil "Cico" Dumitrescu. Primul general. Al doilea amiral parca... Ba mint. Era inca unul: generalul Chitac. Toti centrati in jurul lui Ion Iliescu.

Un individ, membru USL acum, vorbind in batjocura despre eroii revolutiei, spunea ca sunt doar o simpla statistica, parafrazandu-l in mod hidos pe I.V. Stalin care a spus odata ca "Moartea unui individ este o tragedie. Moartea a milioane este statistica"... 

Haideti sa vorbim despre statistica mortii din decembrie 1989. Pentru ca si de acolo, cei care au murit ne vorbesc. Sa vedem daca este logic si sa ne intrebam... Caci matematica aceasta lugruba aduce dovezi circumstantiale impotriva lui Ion Iliescu si a gastii care a preluat puterea in decembrie 1989 folosindu-se de crima.
















Au facut acest lucru cu premeditare, desi Iliescu sustine ca el a reactionat "spontan"... Insa cum poate explica Ion Iliescu articolul din TIME MAGAZINE, unde negru pe alb este dat drept succesor al lui Ceausescu la data de 28 APRILIE 1986?!!

Ei se afla astazi in USL, dimpreuna cu urmasii lor. Mint astazi cu dezinvoltura si cu o desavarsita nerusinare, izvorata dintr-o nemarginita mediocritate. Ascunse in USL niste bestii ce nu au nici o remuscare, i-au educat pe altii mai tineri, precum Ponta si Antonescu, si i-au facut sa creada ca daca au pozitie bipeda isi pot permite sa se creada in Romania Buricul Pamantului. 

USL nu are nici un fel de legitimitate in Romania, pentru ca are la fundatia sa osemintele celor disparuti in Decembrie 1989. Ceausescu avea puterea in mana. Toata. Si a cazut. Normal dupa caderea lui, numarul total de victime ar fi trebuit sa scada. Armata fraternizase cu poporul pe strada. 

Si totusi, dupa aparitia lui Ion Iliescu la televizor, in numai cateva zile, au murit mai multi oameni decat a omorat Ceausescu la putere fiind. Beneficiar? Iliescu si ceea ce astazi numim USL... Vreti sa vorbim concret mai nulitatilor accesarea datelor concrete pentru ca va dau de gol!!!  Aparati USL sau sunteti in USL?!! Si pentru ca va este teama de cate ori apar date noi despre minciunile pe care le scuipati am sa va umplu gura cu calti imbibati in smoala... Ca sa taceti pe vecie... Iata...


Cu Ceausescu la putere:
(16-22 DECEMBRIE)
Morti: 159
Raniti: 1.502

Cu Ion Iliescu la putere
(Dupa 22 DECEMBRIE)
Morti: 957
Raniti: 2.587

Stiti ce este si mai straniu?!! Daca pana in 22 (cat Ceausescu a fost la putere) numarul de cazuri mortale a fost de putin peste 9% din numarul total de victime, DUPA 22 Decembrie cand Iliescu si gasca sa au pus mana pe putere, rata cazurilor mortale a crescut la 27%... Cu alte cuvinte dupa 22 a existat mai putina mila... Si din totalul de peste 5.200 de oameni impuscati, aproape 70% au fost impuscati dupa 22 decembrie... Pentru Ion Iliescu si ceea ce astazi este USL.

Aceste cifre nu au logica intrucat, asa precum se stie, odata ce comandantul cade trupele sale au tendinta sa bata in retragere. Cum Ceausescu defectase, era clar ca sustinatorii sai luptau pentru o cauza pierduta si de aici putem deduce logic faptul ca numarul victimelor ar fi trebuit sa fie mai mic dupa aparitia lui Ion Iliescu, insa acest lucru nu s-a intamplat. Asta ne spune ca Iliescu si gasca sa au pus lucruri urate la cale...

USL TREBUIE SA DISPARA!
EROII NU MOR NICIODATA!

Ne vorbesc. Chiar si prin cifrele reci si sumbre ale statisticii. La finalul zilei, cand incercam sa intelegem ce inseamna toate cifrele si cand realizam ca in spatelei fiecarui numar de ordine a existat o bestie care a dus arma la ochi si a tintit, nu putem decat sa spunem raspicat:

TREBUIE SA SE FACA DREPTATE! TREBUIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: