site stats

marți, 15 ianuarie 2013

AMERICA SUB ATAC!!!













Este sigur faptul ca America este vizata de socialisti ca tinta principala, fiindca America a fost construita de popor si pentru popor. A fost construita de oameni satui de despotismul, birocratia si politicianismul european. Este si mai sigur faptul ca Rusia nu a renuntat niciodata la visul de ingenunchere al democratiei americane. Cand spun America ma refer desigur la Statele Unite ale Americii. Sunt sigur pentru ca, intocmai ca niste varfuri de aisberg am avut din 1989 incoace indicii suficiente ca "visulñ american" este vanat de "visul Kremlinului"...

Desi au trecut mai bine de unsprezece ani de atunci tin bine momentul in care am aflat despre atacurile de la World Trade Center. Cele din 11 Septembrie. Si atunci, ca si acum, am avut senzatia ca acela a fost momentul de maxim al Americii si ca va incepe un declin. Insa nu am realizat atunci faptul ca declinul nu este unul natural, asa cum a fost in cazul Imperiului Roman bunaoara, ci este un declin artificial. Unul provocat.

Stiu. O sa imi spuneti ca sunt paranoic. Iar eu am sa va spun ca va inselati. Fara sa ma indoiesc. In 2010 in America a avut loc un mare scandal, provocat de arestarea si expulzarea a nu mai putin de zece (10!) spioni rusi dintre care un nume a devenit faimos: Anna Chapman. Anna Chapman, nascuta Ana Vasilievna Kushienko. Renumita pentru frumusetea ei, femeia-spion, fiica de KGB-ist, a fost trimisa inapoi in Rusia ca urmare a unui schimb de prizonieri, iar acum are un job supertare la o banca si are rol de educator in cadrul unei organizatii de tineret din Rusia... Si asta spune totul.

Ciudat cum in Romania acest scandala a fost atat de putin mediatizat. Tinand cont insa de faptul ca majoritatea mass-media este detinuta de fosta Securitate a Romaniei Socialiste, vedeti voi, eu nu ma mir. Deloc. Si cum am tot afirmat ca USL este indisolubil legat de Kremlin prin legaturi de vasalitate, acesta este ina un indiciu care sustine teoria mea.

Hatisul creat de socialisti are rolul de a dezorienta. De a crea curente de opinie false. De a dezradacina. De a distruge tot ce inseamna identitatea unei natiuni. Si din acest punct de vedere America este sub atac. Si inca unul masiv. Concentrat. Restului lumii, in frunte cu Europa, ii este exploatata gelozia fata de bunastarea americanului, si astfel se induc idei anti-americane. Pentru ca in momentul in care se va da asaltul decisiv impotriva Americii aceasta sa nu aibe aliati speculez eu, in cautare de raspunsuri la intrebarea "DE CE?"...

Incepand cu Michael Moore, socialistul slaninos care incerca sa arunce indoieli asupra evenimentelor de la 11 Septemebrie,  cu un mincinos Fahrenheit 9/11 si terminand cu recentele incercari de introducere a unor legi ce tin de finante sau discutia despre interzicerea detinerii de arme sunt un atac fatis impotriva democratiei americane.

La fel sunt si atacurile la adresa valorilor si icoanelor nationale precum au fost presedintii Lincoln, J.F: Kennedy, sau superstaruri precum Elvis Presley, Michael Jackson si asa mai departe. Am mai spus-o: acelasi lucru se intampla si in Romania. Similitudinile sunt cel putin stranii. Si cand vine vorba de socialisti eu nu cred in coincidente.

Si apoi, care om cu scaun la cap isi poate inchipui ca brusc, asa, dintr-o data, au inceput toti sa traga cu pistoalele, ba prin scoli, ba in spatiul public... Imi pare mai mult o chestie concertata decat o alta coincidenta... Nu ma intrebati cum se poate face. Va spun doar ca se poate. Nu am studiat la scolile de profil. In Romania ar fi fost "Stefan Gheorghiu"... Dar va pot spune ca din ceea ce am citit personal, am aflat si am retinut ca indiciu faptul ca unui individ i se pot induce actiuni doar folosind cuvinte... Totul este sa stii cum sa le alaturi pentru a provoca actiunea...

America ESTE sub atac. Europa se afla si ea in stare de asediu. Kremlinul incearca sa profite la maximum acum, cat criza economica inca provoaca stari de nemultumire in randurile maselor largi. De aceea agita spiritele oriunde si cat de puternic poate. Dar eu va spun ca daca America cade, practic suntem cu totii condamnati sa devenim roboteii de serviciu ai socialismului, unde, si citez o vorba aruncata undeva in spatiul virtual, toata lumea trebuie sa traisca la fel de prost cu exceptia conducatorilor. Acesta este visul mediocritatii. Si fenomenul are si un nume: INAPTOCRATIE. Despre el va voi scrie maine.

Un comentariu:

Eu cred ca: