site stats

vineri, 22 martie 2013

RUSINEA DE A FI ROMAN AZI...

Dupa eliberarea lui Adrian Nastase din puscarie romanii ar fi trebuit sa iasa puhoi ca sa protesteze... De unde... Mamaliga romaneasca sa explodeze de doua ori in 25 de ani?!! Mai greu... Imi este rusine!!! Imi este rusine!!! Imi este rusine!!! Si imi este sila... Ma uit la generatiile de tampi create dupa 1989 incoace... Unde este spiritul acela din 1989?!! 

Cum de au reusit sa ucida luciditatea, bunul simt, si spiritul romanesc o ceata de derbedei care nici macar nu sunt romani in totalitate nu pot intelege... Cum de am indraznit sa ingropam noi, nefericitii care am primit drept mostenire o tara adusa la intregire dupa secole tragice si mult sange varsat, o tara ce putea fi un loc incredibil, dar pe care indiferenta noastra, puturosenia si lasitatea au transformat-o intr-un loc pustiit parca de lacuste...

Insa de cativa ani incoace incerc sa recuperez anii lungi in care ca si voi am acceptat compromisul, sperand ca intr-o zi bunul simt va prevala. Si sunt suficient de matur astazi ca sa vad cat de naiv am fost, pentru ca bunul nostru simt a fost folosit de mojicia socialista a preacurvarilor vanzatori de tara aflati in USL ca metoda de a-si face loc cu coatele. Si de fiecare data cand eu, tu, el, ea, noi, voi sau ei, am tacut, de fiecare data am facut loc nesimtirii. Pentru ca NU AM ACTIONAT!

Scriu pe acest blog de peste patru ani. Am implorat sa nu fiti pasivi. Sa nu lasati lucrurile in spatiul virtual. Sa combateti raia socialista numita USL ce le provoaca romanilor accese innebunitoare de scarpinat. Romanul a ales INACTIUNEA. Si praf s-a ales de toate sacrificiile ce au dus la progresele din ultimii noua ani. Nesimtirea socialista a USL v-a fluturat sub nas mereu partile negative, iar voi ati ales sa ii credeti pe mincinosi pentru ca minteau frumos. Rusine sa va fie.

Pentru aceasta nepasare sunt sigur ca intr-o zi natiunea asta va trebui sa treaca din nou prin clipe grele si sa verse sange. Pentru ca am avut neobrazarea sa nu facem nimic. Pêntru ca ne este frica. Pentru ca suntem lasi. Pentru ca suntem mamaligi. Pentru ca ne lasam condusi de o satra de tigani adunata in USL, care stau in coasta romanilor ca niste capuse. Niste capuse ce stiu ca singura lor sansa este orientarea spre Krmlinul de unde Putin viseaza sa lanseze ofensiva socialista COMPLETA impotriva umanitatii.

Ce va trebuie ca sa va treziti? Ce trebuie sa vi se mai intample?!! Cata batjocura mai puteti indura?!! Cat mai puteti sta in genunchi?!! Cat mai puteti indura sa cersiti?!! Cat?!! Va intreb: CAT MAI PUTETI INDURA?!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: