site stats

miercuri, 27 martie 2013

UN PAPA SOCIALIST?!!

Desi mai am de postat unele lucruri vis a vis de jaful executat de USL impotriva Romaniei, trebuie sa ma opresc astazi asupra unui eveniment care imi pare extrem de important desi lumea nu i-a aratat decat in parte importanta cuvenita. Inca din momentul in care vechiul papa a renuntat la indatoririle sale mie mi s-a parut ceva nefiresc. 

Astfel ca in mod normal, in momentul in care am aflat ca noul papa este de origine sud-americana, un continent presarat cu nenumarate dictaturi socialiste, si ca mai este si argentinian, adica provine dintr-un stat ce a comis un act de agresiune impotriva Marii Britanii in vremea cand prim-ministru era Margaret Thatcher, am cazut si mai tare pe ganduri...

Si acum, colac peste pupaza citesc aceste randuri... De ce ingrijorare? Desigur nu din cauza profetiei. Apocalipsa nu poate fi profetita cu date exacte. Eu unul sunt ingrijorat datorita faptului ca lumea sud-americana a emis in ultimii ani, impreuna cu India si China pretentii la hegemonia mondiala argumentand cu demografia. Ceva in genul "cantitatea nu calitatea conteaza"...

Supun atentiei voastre acest articol, ce nu imi apartine. Va rog sa il cititi cu atentie si, precum am aratat si mai sus, dezbracandu-l de aerul acela profetic, va ionvit sa incercati sa puneti lucrurile cap la cap in virtutea zicalei "nimic nu este intamplator"...


In 13.03.2013, a fost ales un nou Papa. Dupa mai bine de o luna, perioada în care fel de fel de speculatii s-au nascut cu privire la viitorul Papa, iata-ne ca într-o data dominata de cifra 13, catolicii din întreaga lume au un conducator.

Dupa cum scriam si ieri, noul sef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care si-a ales numele de Francisc I (nume provenit din germana veche care semnifica reprezentantul poporului franc…masoneriei) pentru a conduce Biserica Catolica.

Daca facem o incursiune în timp si ne aducem aminte de profetia Sfântului Malachia este imposibil sa nu stim ca acesta a prevestit ca cel de-al 266-lea papa va fi “negru”. Toata lumea s-a asteptat ca papa ales ieri sa fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru ca este de culoare. Însa nu a fost asa si toata lumea a rasuflat usurata pentru ca Sfântul Malachia s-a în?elat iar Apocalipsa se amâna într-un fel sau altul.

Lucrurile sunt putin mai complexe de atât pentru ca Jorge Bergoglio sau Francisc I ascunde un secret important pe care toata lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuitilor si conform organizarii acestei societati secrete, Jorge Bergoglio poarta titlul de general al Americii Latine. Fiecare general al ordinului iezuitilor este supranumit si “Black Pope” sau ” Papa Negru“.

Ordinul iezuitilor sau Societatea lui Iisus
Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de catre un grup de studenti ai Universitatii din Paris, în frunte cu Ignatiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodata, Superiorul general al iezuitilor (asa-numitul “Papa negru”, “negru” semnificând activitatile malefice, ascunse) da ordine actualului papa. De altfel, ordinul iezuitilor îsi are sediul tot în Roma, în apropierea Vaticanului.

Se mai spune ca iezuitii superiori sunt adevarati vrajitori, ei închinându-se lui Lucifer. Alberto Rivera, cel care a facut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuitilor, a fost invitat la o “ceremonie neagra” în Spania, organizata de iezuiti, în care participantii purtau pelerine negre si se închinau lui Lucifer.
De asemenea, se vehiculeaza ideea ca iezuitii sunt una si aceeasi persoana cu reprezentatii masoneriei.

Istoricul american James Parton este de parere ca „daca veti lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, pâna veti ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veti descoperi ca individul din vârf si seful iezuitilor, sunt una si aceiasi persoana.”

Sfântul Malachia avea totusi dreptate. Conform predictiilor Sfântului Malachia ultimul papa de la Vatican va fi negru. Bineînteles ca nu culoarea pielii conteaza, ci faptul ca este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican. Astfel, Francisc I sau “Papa Negru” este pe cale sa îndeplineasca scopul suprem al iezuitilor, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.

Ordinul iezuitilor, în frunte cu noul Papa, Francisc I, controleaza numeroase servicii secrete din întreaga lume. Interesant faptul e ca CIA, agentia centrala americana, a fost creata de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele sau fiind preot dominican, Vincent Donovan. 

Asadar, CIA a fost fondata sub obladuirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodata, iezuitii sunt cei care au adus în rândurile CIA o multime de soldati nazisti, pe care iezuitii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel ca CIA de azi este o arma, o arma de spionaj folosita de Vatican.

Apocalipsa
Un vechi proverb francez spune ca “atunci când doi iezuiti se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“. Odata ce generalul iezuitilor a devenit Papa, un Papa Negru, atunci putem spune ca profetia Sfântului Malachia este pe cale sa se petreaca, iar Apocalipsa va pune stapânire pe întreaga planeta.

preluare de pe www.efemeride.ro 

Pentru mine speculatiile referitaoare la religie nu sunt interesante mai ales ca articolul pare a fi unul de orientare socialista, implicand CIA, in conditiile in care socialismul este legat de Kremlin... Dar este ciudat si ingrijorator faptul ca avem un papa de origine sud-americana, unde socialismul este la el acasa si unde deci, prin definitie si Kremlinul este prezent... Si iar imi aduc aminte de cuvintele lui Ion Iliescu, spuse in 2010: "Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume". Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva. Caci vor muri iar oameni in abatoarele socialiste precum deja stim ca s-a intamplat pèste tot in lume unde doctrina aceasta utopica a fost pusa in aplicare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: