site stats

miercuri, 10 aprilie 2013

AMNEZIA CA POLITICA

Inceputul tuturor nenorocirilor in viata sociala este momentul in care politicienii uita de ce au fost inscaunati de catre semenii lor in pozitii de frunte. Desigur aceasta amnezie isi are originile infipte adanc in calitatea si nivelul general de educatie. Cu cat o natiune este mai educata, cu atat este mai dificil de manevrat in masa. Lucrurl acesta se vede izbitor de clar de la Hitler si Stalin incoace.

S-a mai intamplat si in capitalism, si nu odata, ca necuratul sa le ia ochii liderilor cu sclipirea aurului si a argintului. Si de fiecare data rezultatul a fost unul dezastruos. Insa capitalismul are capacitatea de a se regenera. Socialismul in schimb este un urias amalgam de minciuna bine amestecata cu putin adevar. Socialismul prezinta o realitate deformata, o mutatie genetica a adevarului.

Si de aceea socialismul nu se poate face bine. Si nici nu poate face bine. Niciodata. Tot de aceea socialismul nu a produs nimic serios niciodata. Pe cale de consecinta de aceea socialismul a abuzat de cetatean, indobitocindu-l, legandu-l din nou de glie, exact ca in societatea feudala, doar ca de data aceasta teritoriul era mare cat o tara si nu cat un sat...

In plus, socialismul lucreaza in mod VOLUNTAR si STIINTIFIC la abrutizarea unor mase largi de indivizi pentru a putea crea initial ceea ce se numeste MASA CRITICA (numar de indivizi minim necesar pentru a initia o miscare), iar ulterior MASA DE MANEVRA, (numarul de indivizi necesari pentru a obtine putere politica pe termen indelugat). 

Lucrurile acestea nu se intampla doar in Romania. Pericolul socialist, mocneste, intocmai ca si jarul din care sta sa izbucneasca incendiul devastator si este alimentat atat cat sa nu bata la ochi prin planuri diabolice urzite la Moscova. Planuri ce se intind pe zeci de ani daca este sa ne luam dupa declaratia lui Ion Iliescu facuta in 2010, si daca este sa ne amintim de cei 20 de ani ai lui Silviu Brucan, 20 de ani pe care romanii i-au vazut intamplandu-se sub ochii lor...

O mostra clara este si participarea formatiunilor socialiste si comuniste la "cheful" organizat cu prilejul disparitiei unei persoane de valoare: Margaret Thatcher. Caci socialistii nu pot suferi valoarea si tot ceea ce a produs ceva trebuieste luat peste picior. Trebuieste ridiculizat. Cum altfel sa poata avea vreo valoare mediocritatea ce musteste din toate celulele unui socialist daca nu prin mitocanie?!!

America este si ea sub atac, la fel ca si Marea Britanie. In fapt acestea sunt principalele tinte ale socialistilor. Demolarea acestor state este prioritatea numarul UNU pe agenda socialista si dovezi circumstantiale sunt slava domnului destule: marketingul negativ la adresa SUA si Marii Britanii, in timp ce Rusiei i se promoveaza o imagine de stat potent financiar, plin de indivizi duri si fara mila (pentru a trezi sentimentul de teama in cazul unui viitor conflict, un avantaj psihologic important intr-un razboi), si asa mai departe. Ca sa nu mai vorbim de drogurile trimise via Afganistan sau America de Sud, si de nivelul de cunostinte generale ale americanului de rand...

Socialismul, de la aparitia sa a fost mereu un perturbator social serios. Cat ne trebuie ca sa ne scuturam de aceasta himera de noi depinde. Omenirea nu trebuie lasata sa uite si oamenii trebuiesc sa se uneasca impotriva dusmanului comun, ce lucreaza subversiv cu o parsivitate perfectionata pana la stiinta de fortele represive incepand cu Rusia in 1917. Socialismul trebuie sa dispara.

In Romania socialismul nu a plecat niciodata. Doar ca tiganimea si lenesii satului care s-au inrolat in Partidul Comunist Roman odata cu venirea rusilor in tara, aflati multa vreme in linia a doua a partidului au ticluit un plan care sa ii si imbogateasca si care sa le dea si razbunare impotriva romanului muncitor. Si toate astea ingemanate cu scopul suprem: mentinerea Romaniei in sfera de influenta a Kremlinului.

Va trebui sa invatati, ca va place sau ca nu va place, ca, atata vreme cat USL si urmasii urmasilor lor vor avea acces la viata publica, in Romania nu va fi niciodata bine pentru romanul cinstit ci doar pentru venituri si lichele. In Romania disparitia socialismului inseamna disparitia USL. Si aceasta disparitie inseamna inceputul unei indelungi reveniri la normalitate.

USL TREBUIE SI VA DISPARE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: