site stats

marți, 9 aprilie 2013

DISPARITIA USL, SCOPUL PRINCIPAL AL FIECARUI ROMAN

Dupa un asalt mediatic atat de violent precum asaltul mediatic din presa ce sustine USL nici o natiune nu ar ramane fara sechele. Romanii din nefericire nu au reusit sa fac exceptie. Sunt atat de confuzi incat incep sa nu mai distinga adevarul de fictiune si incep sa faca grave confuzii. Uita ca cel mai mare dusman al lor este USL si ca tot ce este atins de USL sau se alatura USl este virusat si ca atare trebuieste pus in carantina...

Vreau sa va reamintesc tuturor acelora care cititi aceste randuri ca nu sunt loial unei formatiouni politice ci unei IDEI. Mai bine zis unui scop. Am o tinta precisa, si, dupa 23 de ani de predicat in fel si chip despre acest scop, sunt sigur, acum mai mult decat oricand ca am dreptate:

USL SI TOTI ACEIA CE I S-AU ALATURAT TREBUIESC IZOLATI DIN VIATA POLITICA SOCIALA SI ECONOMICA A ROMANIEI!!!

Nu este imposibil! Nu este o utopie! Este chiar un o tinta ce poate fi atinsa. De aceea va spun ca

IN VIRTUTEA ACESTUI SCOP IMI REZERV DREPTUL DE A ALEGE TABARA PE CARE O SUSTIN.

Cu bune si cu rele. Pentru ca prima conditie, unica si necesara pentru insanatosirea romanilor si a Romaniei este disparitia USL. Cand vorbesc despre disparitia USL ma refer desigur la izolarea lor, la deratizarea vietii sociale romanesti. Sub masca protectoare in forma de capitalism, guzganii rosii ai socialismului au ajuns sa plezneasca de imbuibare si iata, privind la Ponta, realizez ca au facut si pui. Mai nmult ca sigur ca acum pregatesc si generatiile urmatoare.

Toti acestia, dar absolut toti, trebuiesc institutionalizati in centre de reeducare. Un loc in care sa li se incoculeze ideea de loialitate fata de neam si tara inaintea poftelor stomacului si ale libidoului. Acesta este scopul de la care refuz sa imi dispez concentrarea. Si va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru si va promit ca lucrurile vor fi mult mai clare si mai simple, iar puterea de spalare a creierelor prin propaganda din media aservita USl va fi sterilizata. Va fi doar un vaiet urlat, ce prevesteste moartea hienei socialiste ce din 1989 a distrus sistematic, conform unui program, Romania.

USL VA DISPARE!!!

2 comentarii:

  1. Pe cine vrei sa pacalesti "inocentule portocaliu" cu ...:

    "Vreau sa va reamintesc tuturor acelora care cititi aceste randuri ca nu sunt loial unei formatiouni politice "

    Sa inteleg ca te pregatesti de Miscarea Populara???

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact! Si nu ma poregatesc! Eu sunt om al actiunii nu al vorbelor desarte. Nu am fost niciodata membru PDL si nimeni nu imi poate cumpara loialitatea, mai ales atunci cand tradeaza lucrurile si valorile dupa care mi-am setat sistemul de referinta! USL este cel mai mare inamic al natiunii romane! Si, ca orisice inamic trebuie izolat si tratat precum un virus nociv!

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: