site stats

duminică, 7 aprilie 2013

PREDICA DE DUMINICA









Astazi voi fi scurt si concis... Pentru ca multi dintre cunoscutii mei au senzatia ca daca adopta tactica strutului si isi baga capul in pamant au senzatia ca nu li se vede fundul... Actiunile noastre tradeaza adevaratele noastre intentii. Si atunci de ce oare ne suparam cand cineva actioneaza in spiritul dreptatii spunand tuturor cine ce, cum si de ce a facut lucruri nedemne?



MATEI cap. 18
15. Daca fratele tau a pacatuit impotriva ta, du-te si mustra-l intre tine si el singur. Daca te asculta, ai castigat pe fratele tau.
16. Dar, daca nu te asculta, mai ia cu tine unul sau doi insi, pentru ca orice vorba sa fie sprijinita pe marturia a doi sau trei martori.
17. Daca nu vrea sa asculte de ei, spune-l bisericii; si, daca nu vrea sa asculte nici de biserica, sa fie pentru tine ca un pagan si ca un vames.

2 comentarii:

  1. Matei ...

    35. Tot asa va va face si Tatal Meu cel ceresc, daca fiecare din voi nu iarta din toata inima pe fratele sau."

    RăspundețiȘtergere
  2. Iertarea vine in momentul in care te duci sa vorbesti cu omul pentru cele ce ti le-a gresit... Insa cand el se incranceneaza este clar ca nu are rost sa iti dispezi energiile cu el, pentru ca inima lui este impietrita si ca atare lipsita de dragoste fireasca. In acest caz este normal sa te indepartezi de astfel de indivizi, mai ales dupa ce ai incercat din rasputeri sa pui lucrurile in ordine si ti-ai aratat dorinta de a trai in pace.

    Ca de obicei, modul tau de analiza a datelor este complet eronat. Dumnezeu ma invata sa fiu intelept si sa veghez cu inteligenta asupra tututror lucrurilor. Altfel spus daca sunt crestin nu inseamna ca sunt hopa-mitica pentru oricine. Da-ul meu va fi Da si Nu-ul meu va fi nu! Mai studiaza insa... Esti pe drumul cel bun! Dumnezeu sa iti lumineze ochii mintii si sa iti deschida portile inimii ca sa poti sa deslusesti lumina de intuneric. Amin!

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: